10 Kazinotë në internet më të vlerësuarat që pranojnë DaoPay

Me mbi 100 mënyra pagese të besuara, DaoPay është një shërbim ndërkombëtar pagesash në internet të gjitha-në-një që u lejon lojtarëve të bëjnë transaksione 24/7 në një mënyrë të thjeshtuar dhe pa stres. Përveç që është një grumbullues pagesash, DaoPay gjithashtu i lejon përdoruesit të bëjnë thjesht blerje në internet përmes telefonatave dhe mundësive të mesazheve tekst premium. Këtu mund të gjeni të gjithë informacionin që ju nevojitet për të përdorur DaoPay si një mënyrë pagese në industrinë e lojërave të fatit në internet. Duke kuptuar se si funksionon DaoPay, ofertat e tij dhe si krahasohet me ofruesit alternativë të pagesave në internet, do të jeni plotësisht të pajisur për të përdorur këtë sistem të përshtatshëm pagesash në një kazino në internet DaoPay brenda një kohe të shkurtër.

10 Kazinotë në internet më të vlerësuarat që pranojnë DaoPay
Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Çfarë është DaoPay?

Nga transaksionet me kartë krediti, te transfertat bankare, te telefonatat e sigurta dhe pagesat premium sms (PSMS) - DaoPay shërben si një sistem bankar në internet që ofron dhe lehtëson sigurinë optimale përmes përdorimit të disa mjeteve pa para mënyrat globale të pagesës. Për shkak të aftësisë së tij për të përdorur API-në e vet, DaoPay u mundëson tregtarëve dhe lojtarëve të kryejnë transaksione të sigurta në internet me opsione të mbi 100 mënyrave të pagesës nga kudo dhe në çdo kohë. Fjala "Dao" nënkupton "rrugën" ose "rrugën", e cila tregon se si grumbulluesi i pagesave ofron për t'u siguruar që komoditeti i përdoruesit është në qendër të kësaj metode gjithëpërfshirëse të depozitimit.

Zhvilluar nga Themeluesi dhe CEO, Peter Krapfl në 2001, ky ofrues i licencuar austriak i pagesave e gjen selinë e tij me seli në Vjenë, Austri, me një zyrë përfaqësuese të vendosur në Barcelonë, Spanjë dhe disponohet në mbi 72 vende. Kjo përfshin rajonet afrikane, aziatike, amerikane, evropiane, MENA dhe Oqeani. Krapfl fillimisht themeloi DaoPay si një shtesë në përpjekjet e tij fillestare. Megjithatë, pasi dëshmoi se kompania fitoi pak vrull, Themeluesi dhe CEO i DaoPay vendosi të kushtojë kohën dhe energjinë e tij vetëm në të. Pas 10 vitesh të suksesshme rritjeje dhe krijimit të këtij biznesi si një nga platformat kryesore të pagesave në mbarë botën, DaoPay iu dha licenca e ofruesit të shërbimeve të pagesave nga Autoriteti Austriak i Tregut Financiar (FMA) - diçka që shumë pak lojtarë në fushën e shërbimeve të pagesave e posedojnë.

Tani, pothuajse 22 vjet më vonë, DaoPay po operon në një shkallë globale, duke ofruar përvojën më të mirë të pagesave për një shumëllojshmëri të gjerë biznesesh. Me një shtrirje prej mbi dy miliardë konsumatorë, ky biznes ka tregtarë në industrinë e lojrave, tregun e kriptove, industrinë tradicionale të tregtisë elektronike, platformat e mbledhjes së fondeve dhe shumë më tepër.

Depozitimi me DaoPay në një Kazino Online

Për shkak se DaoPay vepron si një grumbullues pagesash dhe vendos një numër mënyrash pagese në një vend për lehtësinë e përdorimit, ka shumë mënyra në të cilat lojtarët e kazinosë mund të bëjnë depozita. Këto përfshijnë bërjen e depozitave në kazino duke përdorur metoda të njohura pagese si Visa, Mastercard, PayPal, Neteller, si dhe metoda të tjera të portofolit elektronik ose kartës së kreditit. Megjithatë, siç qëndron tani, shumë sajte të lojërave të fatit në internet nuk kalojnë përmes mjeteve të palëve të treta si DaoPay, por përkundrazi integrohen drejtpërdrejt me këto shërbime pagese. Pavarësisht nga kjo, shumë nga klientët e kompanisë e gjejnë veten në industrinë e lojërave në internet - një tregues që një rritje në më shumë kazino që pranojnë DaoPay është e pashmangshme. Nëse jeni të interesuar të përdorni ndonjë nga shërbimet e njohura të pagesave përmes kazinove DaoPay për qëllime depozitimi, ju sugjerojmë të lexoni metodat e ndryshme të depozitimit në faqen tonë.

Përveç kësaj, DaoPay prezanton opsionin e vet të patentuar të pagesës së faturimit të drejtpërdrejtë të operatorit - Pagesat Telefonike DaoPay. Me këtë shërbim, transaksionet mund të kryhen lehtësisht përmes një telefonate ose mesazhi. Lojtarët e kazinosë që janë gati të vendosin baste, thjesht mund të telefonojnë ose të dërgojnë me mesazh shumën që dëshirojnë të paguajnë në kazino. Prandaj, kjo mënyrë pagese tarifon shumën e kërkuar për faturën tuaj të telefonit. Për shembull, nëse lojtarët e rinj dëshirojnë të shtojnë "kredite" në llogarinë e tyre të lojërave në internet, ata mund ta bëjnë këtë me një telefonatë ose SMS në një numër tarifor premium. Për llogaritë post-pejd, pagesa do të tarifohet drejtpërdrejt në faturën tuaj të ardhshme të telefonit. Për llogaritë e parapaguara, ajo do të zbritet drejtpërdrejt. Është e rëndësishme të theksohet se jo çdo vend ose rajon ka një metodë të pagesës me telefon të disponueshme për përdorim. Disa rajone kanë vetëm opsionet "Paguaj me telefonata" ose "Drop telefonatat" (telefonatat e bazuara në ngjarje), ndërsa të tjera kanë gjithashtu opsionet e Faturimit direkt me operatorin celular dhe të pagesës PSMS. Në mënyrë të përshtatshme, këto metoda nuk kërkojnë që klientët të japin informacione personale si të dhënat e kartës së kreditit ose të llogarisë bankare. Duke vepruar kështu, DaoPay siguron siguri dhe lehtësi optimale për klientët që bëjnë depozita daopay në kazino ose ndonjë blerje tjetër në internet.

Bërja e depozitave në kazino me pagesa telefonike DaoPay me thirrje

 1. Hapni ekranin e pagesës DaoPay përmes faqes së internetit ku dëshironi të bëni një depozitë.
 2. Do të shfaqet një faqe e detajuar e pagesës me fusha boshe që duhet t'i plotësoni. Në këto fusha boshe përfshihen: shuma e transaksionit, mënyra e pagesës, numri i telefonit, çmimi për minutë, numri i porosisë tuaj dhe shiriti i progresit.
 3. Telefononi numrin e telefonit të treguar në faqen e pagesës ku do t'ju kërkohet të vendosni numrin tuaj të porosisë në telefonin tuaj. Shtypni butonin "#" pasi të keni futur numrin tuaj të porosisë.
 4. Do të dëgjoni udhëzime të mëtejshme. Mos e mbyllni telefonatën derisa të përfundojë procesi i pagesës.
 5. Sapo të përpunohet pagesa, lidhja do të përfundojë automatikisht përmes sistemit.
 6. Pas kësaj, do t'ju kërkohet të klikoni butonin e gjelbër të treguar si "Pagesa e plotë".
 7. Normalisht, pagesa e depozitës duhet të jetë e suksesshme brenda pak minutash pasi të keni ndjekur këto hapa.

Bërja e depozitave në kazino me pagesat e telefonit DaoPay me PSMS

Për të bërë një depozitë duke përdorur pagesat telefonike DaoPay, të tilla si pagesat PSMS ose opsionin Premium SMS, përdoruesit duhet të dërgojnë një mesazh me kodin e transaksionit në numrin e dhënë në ekranin e pagesave DaoPay. Zakonisht, ka disa pika çmimi në dispozicion. Operatorët celularë përdorin dy lloje të pagesave SMS:

Origjina e celularit

Konsumatori dërgon numrin e dhënë të mesazheve me tekst, duke përfshirë numrin e porosisë, në numrin e specifikuar të shërbimit. Sapo të gjitha mesazhet me tekst dërgohen nga celulari i tyre dhe merren plotësisht, blerja përfundon.

Celulari u ndërpre

Konsumatori dërgon një SMS në numrin e shërbimit të specifikuar. Në këmbim, ata marrin një mesazh konfirmimi që tregon kostot. Klientët duhet të verifikojnë këtë SMS duke dërguar "Po". Më pas DaoPay i dërgon një ose më shumë mesazhe me tekst përdoruesit për të përfunduar blerjen.

Kufiri ditor i depozitave DaoPay

Për shkak të natyrës grumbulluese të DaoPay për pritjen e zgjidhjeve të pagesave në internet në një vend, ai ka kufij mjaft të ulët të depozitave ditore, javore dhe mujore. Megjithëse kufijtë ditorë të depozitave do të jenë të ndryshëm në varësi të rajonit në cilin rajon gjenden lojtarët, si dhe nga lloji i metodës së përdorur të pagesave me telefon DaoPay, një vlerësim prej $10 - $30 lejohet të kryhet çdo 24 orë. Si e tillë, kjo mënyrë pagese në internet është më e përshtatshme për shuma të vogla depozitash. Ne ju rekomandojmë të kontrolloni kufijtë dhe disponueshmërinë e depozitave specifike për rajonin tuaj.

Ju lutemi vini re se kufijtë minimalë shtesë të depozitave mund të shtohen nga kazinoja në internet DaoPay. Kjo do të komunikohet në detaje në termat dhe kushtet e ndryshme të kazinove online.

Si të bëni një tërheqje me DaoPay

Me sa duket, kjo metodë pagese e kazinosë ka karakteristika të shumta që e bëjnë atë një nga metodat më novatore dhe më të përshtatshme për të bërë depozitime në kazino. Megjithatë, për shkak të mënyrës se si është vendosur modeli i sistemit, tërheqjet nuk janë të mundshme. Lojtarët këshillohen të zgjedhin një metodë alternative për tërheqje. Kjo mund të përfshijë një transfertë bankare ose një zgjidhje bankare në internet.

Kohët dhe tarifat e përpunimit të DaoPay

Siç e dimë, objektivi kryesor i DaoPay është të sigurojë një hapësirë ​​për pagesa të lehta, të sigurta dhe të përshtatshme në internet. Kjo është arsyeja pse, nëse klientët po transferojnë para përmes pagesave zanore ose transaksioneve SMS, DaoPay ka siguruar që depozitat të përpunohen menjëherë. Kohët e përpunimit të menjëhershëm nënkuptojnë mungesën e periudhës së pritjes për përdoruesit dhe më shumë kohë për të luajtur. Megjithatë, këto pagesa në kohë reale mund të vijnë me një tarifë shtesë. Në varësi të ofruesit tuaj të shërbimit celular, lloji i metodës së pagesës me telefon DaoPay që përdorin lojtarët dhe rajoni ku ndodheni, tarifat e ngarkuara për PSMS ose telefonatat mund të ndryshojnë. Për shembull, ofruesi juaj celular mund të paguajë një tarifë shtesë për thirrjen në numrin e DaoPay ose për dërgimin e një SMS për të autorizuar pagesën.

Ku pranohet DaoPay?

Siç u përmend më parë, ky është një shërbim pagese pa para i pranuar globalisht që ka një shtrirje botërore prej mbi dy miliardë përdoruesish. Me disponueshmëri në mbi 72 vende - të cilat përfshijnë Marokun, Kanadanë, Gjermaninë, Poloninë, Zvicrën, Turqinë dhe më shumë - DaoPay u lejon lojtarëve të transferojnë para në çdo monedhë. Sistemi i pagesave të kazinove online përdoret kryesisht në vendet evropiane si Italia, Austria dhe Sllovakia. Sistemi i tij i pagesave me SMS është gjithashtu veçanërisht i popullarizuar në vende si Brazili, Afrika e Jugut ose Zelanda e Re. Ky shërbim pagese është zgjidhja më e mirë për ata që dëshirojnë të arrijnë lojtarë në rajone të veçanta gjeografike dhe t'i lejojnë ata të paguajnë duke përdorur metoda të njohura në vendin e tyre specifik.

Është e qartë se DaoPay ka potencialin të jetë një konkurrent i fortë në tregun e pagesave celulare dhe të kapërcejë zgjidhjet e pagesave në kazinotë më të mira në internet. Ne ju rekomandojmë të kontrolloni se cilat opsione pagese të DaoPay janë të disponueshme në rajonin dhe vendin tuaj specifik.

Bonuset kryesore në kazinotë DaoPay

Një bonus depozite është një lloj bonus që marrin lojtarët kur bëjnë një depozitë me para të vërteta në një kazino online. Me fjalë të tjera, kumarxhinjtë duhet të depozitojnë para në llogarinë e tyre të kazinosë në mënyrë që të kenë akses në këtë lloj bonusi. Është e domosdoshme që lojtarët të zbulojnë se çfarë lloj bonusesh kazino mund të presin përpara se të bashkohen në përvojën e lojërave. Të hasësh një bonus depozite për këtë metodë depozite është e rrallë në këtë fazë të udhëtimit të DaoPay brenda botës së lojërave në internet dhe kazinove në internet. Megjithatë, ne parashikojmë një ndryshim të madh në të ardhmen e afërt në lidhje me kazinotë që pranojnë DaoPay si një mënyrë pagese për të zbatuar bonuset e depozitave.

Si të zgjidhni metodën e duhur të depozitimit

Deri tani, duhet të keni një tregues të qartë se përse DaoPay konsiderohet të jetë një nga mënyrat më praktike të pagesës atje. Megjithatë, ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh gjatë procesit të zgjedhjes së një metode depozitimi. Zgjedhja e metodës së duhur të depozitimit është kritike për të siguruar një përvojë të këndshme të kazinosë në internet. Këtu janë dy tregues kryesorë për t'u kujdesur kur gjeni metodën e duhur të depozitimit për ju:

Siguria

Masat e larta të sigurisë janë të domosdoshme kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një sistemi bankar online. Hakerët nuk duhet të kenë kurrë mundësinë për të hyrë në informacionin bankar të lojtarëve.

Aksesueshmëria dhe komoditeti

Metodat e pagesës që lejojnë qasje të lehtë dhe në çdo kohë nga lojtarët nga e gjithë bota janë një avantazh kryesor për t'u kujdesur. Kjo siguron që përdoruesit në mbarë botën të kenë akses të shpejtë dhe të përshtatshëm për të bërë depozita në kazino në një sërë monedhash.

Të mirat dhe të këqijat e mënyrës së pagesës DaoPay

Me këtë në mendje, le të hedhim një vështrim në të mirat dhe të këqijat e përdorimit të DaoPay për pagesat e kazinosë.

Pro

 • Punon me te gjithe telefonat. Transaksionet mund të kryhen nëpërmjet telefonit celular ose fiks.
 • Arritje në mbarë botën.
 • Informacioni financiar dhe i ndjeshëm i lojtarit mbetet konfidencial.
 • Transaksionet janë të menjëhershme.
 • Ai lejon që pagesat të bëhen duke përdorur mbi 100 metoda.
 • Nuk nevojitet asnjë proces i hapjes së llogarisë.
 • Transaksione të lehta, të sigurta dhe të përshtatshme.

Kundër

 • Nuk ka mundësi tërheqjeje.
 • Mund të aplikohen tarifa shtesë nga ofruesit e shërbimeve celulare.
 • Kufijtë e ulët të depozitave ditore.

Procesi i hapjes së llogarisë DaoPay

Për fat të mirë për konsumatorët, nuk ka nevojë të hapni një llogari me DaoPay. I takon tregtarit në internet të lidhë DaoPay me kazinonë e tij në internet si një mënyrë pagese. Pasi të jetë i disponueshëm si opsion pagese në kazinotë online të DaoPay, gjithçka që duhet të bëjnë lojtarët është ta zgjedhin atë si opsionin e dëshiruar të pagesës brenda DaoPay dhe të ndjekin udhëzimet siç përshkruhet në seksionin "Depozitimi me DaoPay" më sipër.

Siguria dhe siguria duke përdorur DaoPay

Me gati 22 vjet nën brezin e tij, DaoPay është i mirënjohur për respektimin e standardeve të larta të sigurisë, duke ofruar kujdes dhe mbështetje të madhe ndaj klientit për përdoruesit në të gjithë globin dhe duke i bërë transaksionet në internet të aksesueshme. Duke krijuar një sistem që nuk kërkon që ju të ndani informacione të ndjeshme financiare gjatë procesit të pagesës, DaoPay sigurohet që hakerët të mos jenë në gjendje të përgjojnë, vjedhja e identitetit të minimizohet dhe që lojtarët të mbrohen nga aktivitetet mashtruese në internet. Përveç kësaj, DaoPay iu dha licenca e ofruesit të shërbimeve të pagesave nga Autoriteti Austriak i Tregut Financiar (FMA) - diçka që e posedojnë shumë pak lojtarë në fushën e shërbimeve të pagesave. Kjo forcon më tej rezultatin e saj të besimit dhe përkushtimin ndaj sigurisë për klientët e saj.

Zbuloni Depozita të tjera

Megjithëse DaoPay konsiderohet të jetë një nga zgjidhjet më të mira të pagesave për ata që punojnë në industrinë e kriptove, tregtisë elektronike tradicionale dhe mbledhjes së fondeve, shumë sajte të lojërave të fatit në internet nuk kalojnë përmes mjeteve të palëve të treta si DaoPay. Në vend të kësaj, është i dukshëm integrimi i drejtpërdrejtë me shërbimet e pagesave si Visa, Mastercard, PayPal dhe Neteller. Duke kuptuar se si metodat e ndryshme të depozitimit të kazinosë në internet krahasohen me njëra-tjetrën, mund të peshoni të mirat dhe të këqijat e secilës për të gjetur mënyrën e pagesës së kazinosë që ju përshtatet më së miri. Më poshtë kemi renditur metodat alternative të depozitimit që ju të zbuloni që janë të disponueshme në të gjithë botën:

Viza

Visa është një nga zgjidhjet kryesore globale të pagesave me kartë krediti. Ajo ka një shtrirje globale prej mbi 210 vendesh. Pagesat me kartë krediti nëpërmjet kësaj zgjidhje pagese mund të përdoren në internet në pak sekonda. Konsumatorët thjesht futin të dhënat e tyre personale të kartës së kreditit dhe transaksioni përfundon.

Mastercard

Mastercard është kompania e dytë më e madhe e kartave të pagesave elektronike në Shtetet e Bashkuara dhe është i disponueshëm në mbi 210 vende dhe 150 monedha.

PayPal

PayPal ka qenë metoda më e përdorur e pagesës në kazino në internet për shumë vite. Karakteristikat e tij përfshijnë përpunimin e shpejtë të pagesave dhe pranimin e PayPal në mbarë botën - të cilat janë arsyet kryesore për suksesin e tij si një shërbim i sigurt transferimi fondesh.

Neteller

Neteller është padyshim një nga kuletat elektronike më të njohura atje jashte. Kjo zgjidhje pagese është një nga sistemet më të hershme dhe më të suksesshme të pagesave në kazinotë online dhe përdoret ende gjerësisht nga miliona lojtarë sot.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë është DaoPay?

DaoPay është një shërbim ndërkombëtar pagesash të gjitha-në-një, i cili lejon lojtarët të bëjnë transaksione 24/7 në një mënyrë të thjeshtuar dhe pa stres. Përveç që është një grumbullues pagesash, DaoPay gjithashtu i lejon përdoruesit të bëjnë thjesht blerje në internet përmes telefonatave dhe mundësive të mesazheve tekst premium.

A mund t'i besoj DaoPay?

Po. DaoPay është i njohur për respektimin e standardeve të larta të sigurisë. Ata kanë krijuar një sistem që nuk kërkon që ju të ndani informacione të ndjeshme financiare gjatë procesit të pagesës. Për më tepër, DaoPay iu dha licenca e ofruesit të shërbimeve të pagesave nga FMA Austriake. Kjo forcon më tej rezultatin e saj të besimit dhe përkushtimin ndaj sigurisë për klientët e saj.

Ku mund të përdor DaoPay?

Ju mund të përdorni Daopay kryesisht për pagesa në internet, duke përfshirë:

 • Platformat e lojërave: Blerjet në lojë dhe veçoritë premium.
 • Dyqanet e përmbajtjes dixhitale: Blerja e përmbajtjes dixhitale si e-libra, muzikë, video ose softuer.
 • Aplikacionet celulare: Bërja e blerjeve brenda aplikacionit në aplikacionet Android dhe iOS.

Në cilat vende mund të përdor DaoPay?

Daopay ka një prani në vende të ndryshme, veçanërisht në Evropë dhe Azi.

A mund të transferoj para nga DaoPay në llogarinë time bankare?

Po. Për shkak se modeli i sistemit është krijuar në një mënyrë që nuk lejon tërheqje, lojtarët këshillohen të zgjedhin një metodë alternative për transferimin e parave, të tilla si një transfertë bankare ose një zgjidhje bankare në internet.

A është DaoPay falas?

Në një shkallë të caktuar. Siç qëndron, nuk ka tarifa direkte DaoPay të ngarkuara për klientët. Megjithatë, me pagesat e telefonit DaoPay, dikush mund të marrë tarifa shtesë nga ofruesit e shërbimeve celulare të klientëve.

A ka DaoPay kufij depozitash?

Po. Një vlerësim prej $10 - $30 lejohet të bëhet çdo 24 orë.