10 Kazinotë në internet më të vlerësuarat që pranojnë Bank Transfer

Lojtarët nuk kanë nevojë të shfletojnë internetin për orë të tëra për të gjetur kazinotë në internet me transferta bankare. Thjesht lexoni listën më poshtë për të mësuar më shumë rreth bonuseve të secilës kazino në internet, rrotullimeve falas dhe promovimeve të tjera.

Transfertat bankare lejojnë lojtarët të dërgojnë para direkt nga llogaria e tyre bankare në një kazino online. Është ideal për lojtarët pa qasje në mënyra të tjera pagese si kartat e kreditit ose Paypal. Transfertat bankare për kazinotë në internet janë të njohura dhe të lehta për t'u gjetur në vitin 2020. Ato kanë shumë bonuse dhe stimuj të tjerë për t'i mbajtur lojtarët të kthehen për më shumë argëtim në kazino.

10 Kazinotë në internet më të vlerësuarat që pranojnë Bank Transfer
Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker
Image

Rreth transfertave bankare

Një transfertë bankare është padyshim një nga mënyrat më të thjeshta që një klient të marrë para në një llogari të kazinosë në internet. Ajo thjesht përfshin një transferim i drejtpërdrejtë midis llogarisë bankare të lojtarit dhe asaj të drejtuar nga kazinoja online që do të donin të përdornin.

Avantazhi më domethënës i përdorimit të një transferte bankare për të bërë një depozitë në kazino në internet është se në përgjithësi është shumë e thjeshtë për t'u vendosur. Lojtarët nuk kanë nevojë të regjistrohen për një shërbim të ri, të sigurojnë ndonjë formë identifikimi ose të kalojnë nëpër ndonjë rrathë. Për sa kohë që në të kaluarën kanë bërë një transfertë online nga llogaria e tyre bankare, duhet të jenë të njohur me të gjithë procedurën.

Transfertat bankare janë një opsion popullor pagese në shumë vende të botës. Megjithatë, ato priren të jenë veçanërisht të miratuara në zonat ku depërtimi dhe përdorimi i kartave të kreditit janë më të ulëta.

Kjo do të thotë se është një mënyrë e përhapur duke bërë një depozitë kazino në Gjermani**,** ku transferimi bankar është një opsion që konsumatorët janë mësuar ta shohin në faqet e tregtisë elektronike dhe portalet e tjera të blerjeve. Në këto raste, lojtarët ka të ngjarë të zbulojnë se shumë kazino të rangut të lartë përdorin transferta bankare.

Sidoqoftë, ato gjithashtu vijnë me disa të meta. Kryesorja është se ato mund të marrin shumë më shumë kohë për t'u kryer sesa një transaksion standard me kartë krediti ose me portofolin elektronik. Ekziston gjithashtu më pak mundësi në rast se nuk ka gjasa që të ketë ndonjë problem me një transaksion. Së fundi, mund të duhen shumë javë për t'i kthyer paratë, edhe nëse kjo është fare e mundur.

Image

Të mirat dhe të këqijat e transfertave bankare

Pro

  • Transfertat bankare janë të disponueshme për këdo që ka një llogari; nuk ka nevojë të merrni kredi ose të aplikoni për një kartë të caktuar.
  • Transfertat bankare janë të disponueshme për njerëzit me vlerësime të dobëta të kreditit.
  • Në përgjithësi, bankat nuk vendosin kufizime ditore në shumën që mund të transferohet nga një llogari në mënyrën që mund të bëjnë me tërheqjet e parave të gatshme ose transaksionet me kartë debiti.

Kundër

  • Disa banka ngarkojnë tarifa të konsiderueshme për klientët që dërgojnë para jashtë shtetit. Për shembull, supozoni se kazinoja në internet që përdor një lojtar është e bazuar në një vend tjetër. Në atë rast, kjo mund ta bëjë përdorimin e transfertave bankare jashtëzakonisht të shtrenjta.
  • Transfertat bankare mund të duhen disa ditë për të përfunduar në disa vende. Kjo mund të nënkuptojë që lojtarët nuk janë në gjendje të kenë akses në paratë që kanë depozituar për ca kohë.
  • Lojtarët janë përgjegjës për të siguruar që kazinoja që ata kanë zgjedhur të jetë legjitime dhe që ata të vendosin të dhënat e sakta kur bëjnë transfertat e tyre bankare. Shpesh ka shumë pak mundësi në dispozicion nëse bëhen gabime. Lojtarët duhet të sigurohen që përdorin një shërbim me reputacion të renditjes së kazinove për të zgjedhur kazinonë e tyre.
Image

Përdorimi i një transferte bankare për kumar

Depozitat e shpejta të fondeve janë një shenjë dalluese e faqeve të lojërave të fatit në internet. Kazinotë në internet dhe librat sportiv bashkëpunojnë me markat financiare ndërkombëtare për të ofruar metoda të lehta për t'u përdorur për depozitimin e fondeve. Një opsion që disa lojtarë të fatit zgjedhin shpesh për të lëvizur para është një transfertë bankare, e cila lejon transferimin e fondeve nga llogaria personale bankare e një individi në llogarinë dixhitale në platformën e lojërave të fatit të bazuar në ueb. Këto depozita në kohë lehtësojnë aftësinë e një lojtari për të hyrë në mundësitë e lojërave të fatit në internet. Të njohura si një metodë e sigurt pagese, transfertat bankare janë të shpejta, të thjeshta, të sigurta dhe të disponueshme globalisht. Le të shohim procesin e transferimit të fondeve nga një bankë në një llogari të lojërave të fatit në internet.

Transfertë bankare në kazinotë online

Transfertat bankare kanë qenë metoda kryesore për financimin e llogarive të lojërave të fatit në internet për dekada. Është një mënyrë popullore pagese për disa arsye. Një lojtar i fatit njihet me bankën e tij specifike, ku tashmë ka krijuar një marrëdhënie financiare. Llogaria bankare e një personi mban gjithsesi fondet e tij dhe është një çështje e thjeshtë të kërkosh një transfertë me disa klikime të thjeshta. Kazinotë në internet kanë krijuar protokolle të transfertave bankare për të siguruar një proces të sigurt dhe pa probleme.

Transferta bankare duke marrë avantazh

Opsionet më të reja për transferimet e fondeve në llogaritë e kazinosë po shtojnë transfertat bankare. Disa kumarxhinj i shohin kuletat dixhitale si një opsion më të sigurt. Nëse një lojtar luan lojëra ose baste sportive në më shumë se një platformë, një portofol dixhital e pengon atë të lidhë një llogari bankare personale ose të lëshojë informacione të ndjeshme financiare në uebsajte të shumta. Kartat e debitit me parapagesë janë gjithashtu një përdorim popullor për depozitimin e fondeve në internet.

Opsioni i përdorimit të një karte të parapaguar disa herë dhe anulimi i kartës i lejon lojtarit të ruajë sekretin e numrave të tij kryesorë të kartës së kreditit. Pavarësisht nëse një person zgjedh një transfertë bankare ose një opsion tjetër për të bërë një depozitë në një llogari të lojërave të fatit në internet, ai ende ka të ngjarë të transferojë fonde nga llogaria e tij bankare për të lehtësuar depozitimin.

Image

Si të bëni një depozitë nëpërmjet transfertës bankare

Mënyra se si mund të bëhet një depozitë nëpërmjet transfertës bankare ndryshon në varësi të vendit ku bazohet llogaria bankare e një përdoruesi dhe kazinosë në të cilën janë duke bërë një depozitë. Në formën e tij më të thjeshtë, lojtarit thjesht do t'i duhet të dërgojë një shumë të caktuar parash nga llogaria e tij bankare në një kazino të operuar nga kazinoja online që po bën një depozitë.

Kazinoja në përgjithësi do t'i japë përdoruesit një numër referencë për t'ia bashkëngjitur pagesës nga banka e tyre. Me këtë metodë, përdoruesi do të trajtojë pagesën përmes shërbimit të tij bankar në internet dhe lojtari do të duhet të presë që transferimi të përfundojë përpara se të përdorë depozitën e tij.

Kazino të tjera në internet ofrojnë shërbime që i lejojnë përdoruesit të hyjnë në llogarinë e tyre bankare gjatë procesit të depozitimit dhe ta plotësojnë atë prej andej. Kjo është përgjithësisht më e sigurt dhe më e shpejtë pasi përdoruesi mund të jetë i sigurt se transferimi ka përfunduar dhe do t'i jepet një faturë e menjëhershme nga banka e tij dhe kazinoja online që ka bërë një depozitë.

Në disa raste, ky opsion do të thotë që transferimi mund të kryhet shumë më shpejt ose edhe në çast, duke i lejuar lojtarit të fillojë të përdorë depozitën e tij (dhe çdo bonus depozite të përputhur që ka fituar së bashku me të) menjëherë.

Transfertë bankare për depozitat dhe tërheqjet në kazino online
Image

Metodat e pagesës të ngjashme me transfertën bankare

Ka disa mënyra pagese, të cilat ofrojnë shërbime të ngjashme si një transfertë bankare. Këto shërbime përfshijnë aplikacione celulare, kuleta dixhitale dhe karta krediti.

Aplikacioni celular

Një aplikacion financiar është një aplikacion i përshtatshëm në telefonin inteligjent të një personi, i cili i lejon atij të transferojë para nga një llogari në tjetrën. Ofrimi i shërbimeve si ato të një banke, aplikacionet celulare financiare janë një mënyrë e përshtatshme për të depozituar fonde në llogarinë online të një lojtari të fatit.

Portofoli dixhital

Kuletat dixhitale janë platforma financiare të bazuara në ueb, të cilat lejojnë mbajtësit e llogarive të depozitojnë para me karta krediti ose debiti dhe transferta bankare. Ashtu si një bankë, kuletat dixhitale ngarkojnë tarifa për transferime të menjëhershme në një llogari bankare. Një transferim nga një portofol dixhital është përgjithësisht më i shpejtë sesa nga një bankë.

Kartat e kreditit

Kartat e kreditit u ofrojnë kumarxhinjve një mënyrë të përshtatshme për të depozituar fonde në një llogari në internet. Me disa klikime të thjeshta, fondet janë të disponueshme menjëherë, gjë që e bën këtë një nga metodat më të njohura të basteve që përdorin për të depozituar fonde për lojërat e fatit.

Të mirat dhe të këqijat e përdorimit të transfertave bankare në kazino online
Image

Procesi i hapjes së llogarisë së transfertës bankare

Hapja e një llogarie bankare kërkon disa hapa. Një bankë mund të kryejë një kontroll kredie për të siguruar që personi që aplikon për llogarinë është i besueshëm. Pas shqyrtimit të historisë së kreditit të aplikantit, personi që hap llogarinë ose sistemi dixhital që analizon informacionin vendos nëse do të vazhdojë. Një mbajtës i ri llogarie mund të plotësojë disa dokumente për të verifikuar identitetin e personit në mënyrë që banka të mund të gjurmojë paratë e depozituara ose të tërhequra.

Aplikantët e llogarisë bankare duhet gjithashtu të sigurojnë identifikimin për të hapur një llogari bankare. Identifikimi i pranueshëm përfshin një patentë shoferi të vlefshëm, pasaportë ose faturë të fundit të shërbimeve. Në disa raste, banka mund të kërkojë një kombinim të identifikimit për të siguruar që personi që hap llogarinë është personi në identifikim. Proceset e reja po përdorin informacione personale dhe financiare për të verifikuar identitetin e një përdoruesi. Pasi banka konfirmon identitetin e aplikantit dhe dokumentet e llogarisë janë nënshkruar, një mbajtës i aprovuar i llogarisë bankare mund të depozitojë fonde në llogarinë e tij.

Një mbajtës i llogarisë bankare depoziton fondet personalisht ose nga distanca. Mbajtësit e llogarive bankare ende udhëtojnë në banka për të depozituar para duke plotësuar një fletë depozitimi dhe duke ia dorëzuar paratë një arkëtari. Megjithatë, mbajtësit e llogarive bankare mund të drejtojnë rregullisht të ardhurat nga depozitat ose të transferojnë fonde nga një llogari tjetër.

Image

Si i vlerësojmë metodat bankare

Ne shpenzojmë shumë kohë duke u siguruar që çdo kazino me transferta bankare në internet si metodë depozitimi që ne rekomandojmë të funksionojë sipas standardeve më të larta. Përpara se ndonjë kazino të listohet në faqen tonë të internetit, faktori i parë që ne kontrollojmë janë standardet e sigurisë që ato kanë.

Dërgimi i parave përmes internetit mund t'i ekspozojë njerëzit ndaj rrezikut të mashtrimit dhe është jetike që të gjitha kazinotë në internet të bëjnë gjithçka që munden për të reduktuar këtë rrezik. Ne listojmë vetëm kazinotë që përdorin kriptim SSL të nivelit të lartë dhe ndjekin standarde strikte sigurie.

Ne gjithashtu sigurojmë që procesi i kryerjes së një transferte bankare në këto kazino të jetë sa më i drejtpërdrejtë që të jetë e mundur. Shumë njerëz që mbështeten në transfertat bankare për të bërë depozita në kazinotë online janë më pak të njohur me pagesat online në përgjithësi dhe është thelbësore që procesi i depozitimit të bëhet sa më i thjeshtë për ta. Ne do të kalojmë të gjithë procesin përpara se t'i japim një vlerësim çdo kazinoje dhe ta shtojmë atë në këtë faqe interneti.

Në rast se klientët hasin në ndonjë problem, ata duhet të dinë që një shërbim mbështetës me cilësi të lartë dhe reaktiv është i disponueshëm. Ky është një tjetër nga aspektet që merren parasysh kur vendosim se cilat kazino meritojnë renditjen më të lartë. Ne konsiderojmë një sërë faktorësh të ndryshëm, duke përfshirë kohën mesatare të përgjigjes të ofruar nga shërbimi i mbështetjes së klientit dhe sa e lehtë është t'i kontaktosh ata duke përdorur kanale të ndryshme të njohura.

E gjithë kjo do të thotë që përdoruesit tanë mund të jenë të sigurt se kazinotë e rekomanduara në këtë faqe e bëjnë sa më të lehtë procesin e depozitimit me transfertë bankare. Përdoruesit mund të jenë gjithashtu të sigurt se do të jenë në duar të sigurta dhe do të përdorin një kazino në internet me nivelet më të larta të kënaqësisë së klientit dhe mbështetje të shkëlqyer kur vendosin të luajnë në një nga kazinotë tona online me vlerësime të larta që pranojnë depozita me transferta bankare.

Image

Siguria dhe siguria e transfertave bankare

Në përgjithësi, transfertat bankare njihen si të sigurta. Duke përdorur teknologji inovative dhe kriptime, institucionet financiare gjurmojnë me kujdes paratë për t'u siguruar që ato të arrijnë destinacionin e duhur. Meqenëse transfertat bankare janë një sistem transferimesh të dhënash nga një institucion në tjetrin, kontrollet dhe bilancet komplekse sigurojnë që transfertat bankare të jenë të sakta. Gabimet zakonisht kapen shpejt ose nga institucioni financiar ose dërguesi dhe korrigjohen menjëherë.

Për të zhdukur mashtrimet bankare, shumica e bankave të mëdha kanë zbatuar masa më të rrepta për të mbrojtur mbajtësit e llogarive. Që nga viti 2020, kërkesat e reja të transfertave mbrojnë konsumatorët që lehtësojnë transfertat bankare brenda vendit. Bankat zbatojnë kontrolle shtesë për të konfirmuar përfituesin. Personi që dërgon transfertën duhet të japë emrin e plotë të marrësit. Procedurat e reja të transfertave bankare do të kërkojnë që banka të njoftojë dërguesin nëse ka një mospërputhje me llogarinë e përfituesit në regjistrim.

Edhe me mbrojtje më të forta, lojtarët e lojërave shpesh zgjedhin kuletat dixhitale të palëve të treta për të shmangur dhënien e informacioneve të ndjeshme bankare në faqet e internetit të shumta të lojërave të fatit në internet. Duke përdorur një portofol dixhital, përdoruesi mund të fusë një herë informacionin e kartës bankare ose të kreditit dhe të transferojë fonde me portofolin dixhital si ndërmjetës. Ky proces ofron një shtresë shtesë mbrojtjeje kur luani kumar në internet.

Image

Lojëra me përgjegjësi

Uebsajtet, kazinotë dhe librat sportivë të licencuar me reputacion të lojërave të fatit promovojnë lojëra të përgjegjshme. Kumari i përgjegjshëm është një metodë e vetë-monitorimit, e cila i lejon një lojtari të njohë sjelljet e rrezikuara. Disa platforma integrojnë teknologjinë për të njoftuar lojtarët që po shfaqin shenja të varësisë nga kumari.

Kumari është një formë argëtimi. Ka disa mënyra për të vënë re nëse një lojtar është në rrezik për varësi. Shpenzimi i parave që ai nuk i ka është një shenjë e sigurt e sjelljes së mundshme të rrezikshme dhe një lojtar nuk duhet të transferojë fondet e destinuara për fatura, të tilla si qiraja, shërbimet komunale dhe ushqimi. Nëse kumari nuk është më argëtues, është koha që një lojtar të bëjë një pushim. Në fakt, disa faqe interneti të lojërave të fatit i lejojnë përdoruesit të heqin dorë nga kumari për një periudhë kur shfaqen shenja të varësisë.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi

Shfaq më shumë

Transfertë bankare kundrejt kuletave elektronike: Pagesa në kazino në internet

Transfertë bankare kundrejt kuletave elektronike: Pagesa në kazino në internet

Një nga industritë më të mëdha në internet tani është iGaming, i cili tani është i madh në krahasim me atë që ishte disa vite më parë. Lehtësia e bërjes së depozitave dhe tërheqjeve është thelbësore për një përvojë të shkëlqyer të lojërave në internet - kjo është arsyeja pse metodat më të mira të pagesave në internet luajnë gjithashtu një rol të madh.

Transfertë bankare për depozitat dhe tërheqjet në kazino online

Transfertë bankare për depozitat dhe tërheqjet në kazino online

Rritja e kazinosë në internet i atribuohet kryesisht faktit që u lejon lojtarëve të kumarit të shijojnë lojërat e tyre të preferuara pa pasur nevojë të lënë kurrë komoditetin e shtëpive të tyre. Me rritjen e numrit të kazinove në internet, rritet edhe shumëllojshmëria e metodave të sigurta të pagesës në dispozicion të lojtarëve.

Të mirat dhe të këqijat e përdorimit të transfertave bankare në kazino online

Të mirat dhe të këqijat e përdorimit të transfertave bankare në kazino online

Transfertat bankare kanë filluar të luajnë një rol të madh në industrinë e iGaming, pavarësisht se kjo metodë ka ekzistuar për një kohë të gjatë dhe përdoret gjerësisht edhe sot. Ndërsa transfertat bankare janë të famshme ndër metodat më të sigurta të pagesës, është e rëndësishme të kontrolloni të mirat dhe të këqijat përpara se të vendosni t'i përdorni ato gjatë lojës në një kazino online të transfertave bankare të menjëhershme.