Mahjong Kazino Në Internet më e mirë në 2023

Popullariteti i Mahjong po rritet çdo ditë. Loja luhet në mbarë botën, por shumë lojtarë ende nuk dinë gjithçka në lidhje me këtë lojë, si rregullat, variacionet dhe strategjitë. Thënë kjo, këto gjëra nuk janë aq të vështira për t'u kuptuar.

Nëse jeni një nga ata lojtarë, nuk keni pse të shqetësoheni më. Ne po hartojmë këtë udhëzues në internet Mahjong ku do të shpjegojmë gjithçka që dimë për Mahjong. Pas leximit të këtij udhëzuesi, lojtarët do të jenë në gjendje të luajnë mahjong në internet shumë më efektivisht, kështu që le të fillojmë menjëherë.

Mahjong Kazino Në Internet më e mirë në 2023
Image

Kazinotë më të mira në internet Mahjong

Mahjong është një nga lojërat më të famshme në kazinotë online. Për të nevojiten një grup prej 136 pllakash dhe katër lojtarë. Ka katër kostume në këto pllaka. Objektivi kryesor i secilit lojtar është të marrë një Mahjong, gjë që ndodh kur pllakat e tyre përbëhen nga katër grupe dhe një palë pllaka të ngjashme.

Fituesi është personi i parë që arrin Mahjong. Kur një lojtar ka fituar një numër të paracaktuar raundesh, loja përfundon. Për më tepër, marrja e një grupi të pazgjidhshëm pllakash në fillim të raundit është një nga mënyrat më të lehta për të humbur një fillestar.

Lojtarët mund të luajnë Mahjong në shumicën e kazinove në internet. Por vendosja konkrete se cila mund të jetë sfiduese, kështu që lojtarët munden vizitoni OnlineCasinoRanking dhe zgjidhni nga lista.

Image

Rregullat e lojës Mahjong

Tani që lojtarët e dinë se çfarë është mahjong, le të shohim se cilat rregulla të rëndësishme ekzistojnë.

 • Ka tre kostume, 144 pllaka dhe një komplet mahjong.
 • Loja niset nga era lindore dhe tregtari zgjidhet duke shpërndarë pllaka me një fllad.
 • Secili lojtar ka 13 pllaka, dhe ata zgjedhin me radhë një pllakë nga muri përpara tyre dhe hedhin një pllakë tjetër në drejtim të kundërt të akrepave të orës.
 • Fituesi në një lojë Mahjong është lojtari i parë që merr një pllakë që rezulton në një dorë prej 14 pllakash të ndara në një palë dhe tre grupe.

Si të luani Mahjong

Marrja e 14 pllakave në 4 grupe dhe 1 palë është objektivi i lojës. Një grusht (tre pllaka identike) ose një ushqim mund të konsiderohet një grup kur dy ose më shumë pllaka të ngjashme çiftohen së bashku.

Luhen 16 raunde të lojës, ose deri në një numër të caktuar pikësh, cilado që të vijë e para. T'i japësh një lojtari një pikë për të fituar një lojë mahjong është rezultati bazë. Megjithatë, mund të përdoren disa sisteme vlerësimi.

Disa lojtarë mund të jenë të hutuar nëse Mahjong është një lojë fati. Nuk bazohet tërësisht në fat, pasi nevojiten disa aftësi dhe strategji.

Pllaka Mahjong - Gjithçka që duhet ditur
Image

Variacione Mahjong

Ka shumë lloje të ndryshme të mahjong, të tilla si:

 • Solitaire Mahjong, Australian
 • Zyrtar britanik, kanadez
 • Klasike Kineze, Kineze Tranzicionale
 • Liga holandeze, zyrtare franceze, gjermane, italiane
 • Klasike japoneze, japoneze kalimtare, koreane
 • Mahjong Masters, Novice, Wilmington Advanced
 • Rregullat e WMPA dhe Zung Jung

Ka aq shumë sa do të jetë e vështirë të mësosh secilën prej tyre. Ne do të diskutojmë vetëm më të luajturit mes tyre, që është Solitaire Mahjong.

Mahjong Solitaire

Një variant i njohur i Mahjong në lojërat në internet është Mahjong Solitaire. Për të pastruar tabelën në Mahjong Solitaire, ata duhet të lidhin pllaka identike së bashku. Për më tepër, ka 144 pllaka në Mahjong Solitaire.

Ato janë të organizuara në një dizajn me katër shtresa në tabelë. Pasi tabela të jetë e qartë, lojtari duhet të ndërtojë çifte pllakash të ngjashme. Kufizimi kryesor është se vetëm ato pllaka mund të zhvendosen që mund të hiqen nga tabela pa ndikuar në pllaka të tjera.

Lojtarët mund të përputhen vetëm me pllakat gjoja të lira. Pllakat që janë të papenguara në majë ose në anët e tyre quhen pllaka të lira. Në thelb, një pllakë duhet të lejohet të dalë nga bordi i papenguar nga pllaka të tjera.

Sa herë që lojtari fillon të nxjerrë pllakat e lira, më shumë pllaka do të bëhen të aksesueshme, duke u dhënë atyre mundësinë për të formuar çifte të reja. Pastrimi i tabelës konsiderohet fitore dhe loja përfundon nëse lojtarët nuk janë në gjendje të bashkojnë të gjitha pllakat.

Llojet popullore Mahjong
Image

Luaj Mahjong për para të vërteta

Mahjong, për para të vërteta, mund të luhet pasi të regjistroheni në një kazino online. Lojtarët do të duhet të krijojnë një llogari në kazinonë e tyre të preferuar në internet, dhe pas kësaj do t'u duhet bëni një depozitë. Kur të ketë mbaruar, lojtarët do të jenë në gjendje të fillojnë të luajnë.

Shënimi në Mahjong
Image

Strategjitë Mahjong

Siç u tha më herët, Mahjong nuk është një lojë me fat të pastër, pasi ka strategji dhe aftësi të përfshira për të fituar lojën. Strategjitë bazë për të luajtur Mahjong janë si më poshtë:

 • Kontrolloni pllakat sapo lojtarët t'i marrin ato dhe përpiquni të përcaktoni se sa janë të nevojshme për rrugën më të shpejtë drejt fitores.
 • Përcaktoni vlerën e pllakave dhe sekuencën në të cilën lojtarët duhet t'i hedhin ato duke mësuar vlerën e tyre.
 • Duke mos i ndarë pllakat, përpiquni të mashtroni kundërshtarët.
 • Mos i shpërfillni pllakat e bllokuara, por përkundrazi përqendrohuni kryesisht në pllakat e lira që lojtarët mund të heqin nga tabela.

Nuk ka strategji më të mirë në mahjong, kështu që lojtarët mund të provojnë disa dhe të shohin se cila i përshtatet më mirë.

Këshilla dhe truket Mahjong - Gjëra për t'u mbajtur mend
Image

Luaj Mahjong falas

Për të luajtur mahjong falas në internet, lojtarët duhet të zgjedhin versionin demo. Të luash fillimisht versionin demo është zgjidhja ideale, pasi lojtarët do të kishin një kuptim më të mirë të lojës. Lojtarët mund të zgjedhin gjithashtu diamant mahjong falas, i cili konsiderohet varianti më i mirë i mahjong.

Image

Luaj Mahjong me bonusin e kazinosë

Kur kërkoni të luani Mahjong në internet, së pari duhet të kërkoni një kazino. Sidoqoftë, zgjedhja e duhur ndonjëherë mund të jetë mjaft e ndërlikuar, pasi shumica e tyre ofrojnë të njëjtën përvojë. Por ajo që i veçon këto kazino janë veçoritë e tjera që ato ofrojnë, duke përfshirë lloje të veçanta të bonuseve. Ka një numër bonusesh atje, si p.sh bonuset e regjistrimit, bonuset e depozitave etj, gjë që mund ta bëjë përvojën tuaj të lojës shumë më argëtuese.

Shfaq më shumë

Mahjong nuk është një lojë e fatit të pastër. Lojtarët duhet të mësojnë përmendësh rregullat dhe strategjitë në mënyrë që të luajnë lojën. Por, ka një gjë tjetër thelbësore që shumica e lojtarëve injorojnë. Kur një lojtar ka mësuar se si të luajë Mahjong, hapi tjetër është të dini për të gjitha këshillat dhe truket kryesore.

Shfaq më shumë

Mahjong ka ekzistuar për një kohë të gjatë dhe shumë variacione të kësaj loje ikonike nuk janë të disponueshme në internet. Por, ka ende disa variacione që mund t'i gjejmë në kazinotë online.

Shfaq më shumë

Mahjong është një lojë e thjeshtë që përbëhet nga 144 pllaka. Çdo lojtar merr 13 pllaka, ndërsa tregtari do të marrë 14. Lojtarët duhet të formojnë bashkim duke plotësuar një dorë ligjore. Shumë lojtarë ende nuk dinë se si të formojnë një bashkim, kështu që ne po hartojmë këtë udhëzues për t'u treguar atyre më shumë rreth tij.

Shfaq më shumë

Mahjong është një nga lojërat më të luajtura në kazinotë online dhe është unike. Por çfarë e bën Mahjong këtë interesant? Përgjigja është e thjeshtë. Me pllaka Mahjong, është më tërheqëse të luash.

Shfaq më shumë

Mahjong nuk është një lojë e vështirë, por informacioni që duhet mbajtur mend ndonjëherë mund të jetë pak i tepërt. Pra, kjo është arsyeja pse disa njerëz nuk janë të vetëdijshëm se si të shënojnë në mahjong. Ka vetëm disa gjëra që duhen mbajtur mend nëse lojtarët duan të luajnë vetëm një variant.

Shfaq më shumë

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

A është Mahjong një lojë fati?

Jo, mahjong është një lojë aftësish dhe strategjish. Megjithatë, fati luan një faktor në lojë, por aftësitë dhe strategjitë janë më të rëndësishme.

Çfarë thonë lojtarët pasi kanë fituar ndeshjen?

Të thuash Sik wu pasi të fitosh një lojë mahjong është standarde. Në kontekstet perëndimore, fituesit mund të shpallin mahjong.

Çfarë është diamant Mahjong?

Mahjong Solitaire është variacioni më i popullarizuar i mahjong tradicional. Tabela Mahjong Solitaire ka 144 pllaka. Në Mahjong Solitaire, lojtarët duhet të lidhen si pllaka për të pastruar tabelën.

A mund të luhet Mahjong me 2 lojtarë?

Po, dy lojtarë përdorin dy rafte për të deklaruar dy herë Mahjong kur luajnë lojën me dy lojtarë. Çdo lojtar ndërton dy mure, një për çdo shtytës.

Cili është varianti më i luajtur i Mahjong?

Ka disa variacione të mahjong-ut, por më i luajturi është mahjong-u diamant.

Si mund të luaj Mahjong falas?

Mahjong mund të luhet falas pasi kazinotë në internet ofrojnë një version demo të lojës, në mënyrë që lojtarët të kenë një pasqyrë të asaj që ka të bëjë me lojën.

A mund të shkëmbeni një pllakë me një shakaxhi në dorën tuaj të hapur dhe më pas të përdorni shakaxhiun për të thirrur Mahjong?

Po, plus, duke qenë se është një lojë e zgjedhur vetë, paguhet dyfish.

Pse pllakat e luleve kanë numra mbi to?

Numrat në Mahjong kinez korrespondojnë me vendet e lojtarëve rreth tryezës. Ata nuk kanë asnjë vlerë apo qëllim kur luajnë American Mahjong.

Cila është strategjia më e mirë për Mahjong?

Nuk ka strategji më të mirë për Mahjong, por ka disa këshilla që janë përmendur tashmë në udhëzuesin tonë.

Si mund të luaj Mahjong në internet?

Mahjong mund të luhet në një kazino në internet duke krijuar një llogari. Pas kësaj, gjithçka që lojtarët duhet të bëjnë është të bëjnë një depozitë.