Kazino Në Internet Visa

Viza është një amerikane kompani e pagesave online që lehtëson transfertat elektronike të fondeve në mbarë botën. E themeluar në vitin 1958, ajo është një nga kompanitë më të vlefshme në botë. Visa është sot marka e dytë më e madhe e pagesave me kartë pas UnionPay i Kinës.

Për rekord, Visa nuk lëshon karta, nuk jep kredi ose nuk përcakton tarifa për klientët. Në vend të kësaj, ajo u ofron institucioneve financiare si bankat produkte pagesash të markës Visa.

Sot, Visa është një nga metodat më të mira të tërheqjes për kazinotë online. Përparësitë e Visa janë të mëdha. Është i shpejtë, i besueshëm dhe shumë i sigurt. Në Online CasinoRank, kumarxhinjtë mund të gjejnë të gjitha kazinotë që pranojnë vizën si metodë tërheqjeje.