Kazino Në Internet Neteller

E themeluar në vitin 1999, Neteller është një nga sistemet e pagesave elektronike që regjistron praninë e tyre në planet. E ka selinë në Isle of Man, Mbretëria e Bashkuar. Kompania operohet nga Paysafe Group, e cila është një nga kompanitë më të mëdha të pagesave në botë. Një gjë që duhet kuptuar është se Neteller nuk u jep hua klientëve të saj para; nuk është bankë.

Kur bëhet fjalë për lojërat e kazinove në internet, Neteller mbretëron suprem si një nga sistemet e pagesave më të preferuara nga lojtarët e kazinosë. Sistemi ka fituar besimin e lojtarëve, falë pagesave të shpejta, depozitave pa pagesë dhe tarifave të vogla të tërheqjes. Masat e tij të sigurisë janë gjithashtu fenomenale.