Rishikimi i Craps | Luaj dhe Fito Craps Online

Lajme

2021-05-22

Eddy Cheung

Craps renditet ndër lojërat më argëtuese për të luajtur në çdo kat kazino. Kjo lojë tavoline luhet duke përdorur dy zare dhe patate të skuqura të shumta, ku marrin pjesë deri në njëzet lojtarë. Por falë teknologjisë, lojtarët tani mund të përjetojnë emocionet e të luajturit mut kudo, në çdo kohë duke përdorur lojëra të këqija në internet. Pra, ky postim i rishikimit të craps do të hedhë një vështrim se si të luani dhe të fitoni në këtë lojë argëtuese.

Rishikimi i Craps | Luaj dhe Fito Craps Online

Çfarë është Craps?

Craps është një lojë tavoline që luhet në raunde me lojtarët që gjuajnë me radhë dhe hedhin zarin. Qëllimi kryesor është të parashikohet vlera e zarit që do të hedhë një gjuajtës. Loja fillon me lojtarët që bëjnë baste në hedhjen e parë të zareve, që nganjëherë quhet "Come Out Roll". Këtu, lojtarët vendosin nëse zari do të arrijë një 11 ose 7 (Pass Bet) ose 2, 3 ose 12 (Mos Pass Bet).

Raundi i basteve ndalon nëse vlera totale e zarit është 11 ose 7 (natyrore) ose 1, 3 ose 12 (krapa). Nëse vlera e zarit është 10, 9, 8, 7, 6, 5 ose 4, vlera bëhet "Pika" që fillon fazën pasuese.

Paraqitja e tabelës së craps

Përpara se të vendosni një bast craps në kazinoja juaj e preferuar në internet, është jetike të mësoni disa gjëra rreth paraqitjes së tabelës. Për fat të mirë, shumica e tregtarëve të drejtpërdrejtë do t'ju shpjegojnë me kënaqësi këtë.

Një tabelë standarde craps përmban dy anë në të majtë dhe në të djathtë me një model të ngjashëm. Interesante, nuk ka asnjë ndryshim të lojës në asnjërën anë. Përkundrazi, dizajni e bën të qetë që më shumë lojtarë të përdorin një tabelë të ngjashme. Gjithashtu e bën më të lehtë për drejtuesit e gropave të menaxhojnë tryezën gjatë seancave të ngarkuara të lojërave.

Më poshtë janë baste të tjera të zakonshme që mund t'i vendosni në një tavolinë craps, përveç bastit Kalim dhe Mos Kaloni:

  • Ejani – Ky bast është shumë i ngjashëm me një bast Pass. Megjithatë, nuk mund të bëhet gjatë një "Come Out Roll". Nëse një lojtar hedh një 7 ose 11, basti Come do të paguhet menjëherë. Dhe nëse hidhet një 12, 3 ose 2, basti Come humbet. Nëse është një numër tjetër, ai automatikisht bëhet Pika. Rrotullimi i numrit Point sërish përpara se të shkrepni një 7 mund t'ju fitojë gjithashtu bastin Come.

  • Mos Hajde – Siç lë të kuptohet edhe emri, basti Mos eja është e kundërta e bastit Come. E vetmja ngjashmëri është se të dyja nuk mund të bëhen në një "Come Out Roll". Thënë kjo, lojtarët mund të vënë bast ose gjuajtësi të bëjë një 12, 3 ose 2 në një bast Mos Hajde. Dhe nëse rrotullohet një numër tjetër, ai bëhet Pika. Natyrisht, ju do të shpresoni për një 7.

  • Fusha – Në këtë lloj basti, bastistët parashikojnë nëse gjuajtësi hedh një 11, 10, 9, 8, 4 ose 3. Gjëja e mirë e bastit The Field është se ju mund të dyfishoni ose trefishoni paratë tuaja nëse vini bast në zare duke goditur një 12 ose 2.

Online Craps Shtëpia Edge

Në craps, duhet të prisni të gjeni avantazhe të ndryshme të shtëpisë për baste të ndryshme. Për shembull, bastet Pass dhe Come kanë një avantazh prej 1.41%, ndërsa bastet Mos Kalo dhe Mos Hajde janë më miqësore për kumarxhinjtë me 1.36%. Çuditërisht, vendosja e basteve në 4 ose 10, 5 ose 9, dhe 6 ose 8 ka një avantazh zero. Në përgjithësi, loja craps u ofron lojtarëve një nga mundësitë më fitimprurëse për të fituar para të lehta.

konkluzioni

Pas leximit të këtij postimi të rishikimit të craps, basti juaj i parë për craps duhet të jetë një klikim larg. Por para kësaj, merrni kohën tuaj dhe mësoni avantazhet e shtëpisë, shanset dhe pagesat. Kjo ju lejon të vendosni strategjinë më të mirë të basteve, në varësi të kërkesave të lojës. Më në fund, dhe më e rëndësishmja, luani lojën craps në internet duke përdorur një bankroll.

Lajmi i fundit

Mënyra të zgjuara për të mbrojtur bankrollin tuaj të kazinosë në internet
2023-01-28

Mënyra të zgjuara për të mbrojtur bankrollin tuaj të kazinosë në internet

Lajme