Luaj Casino Holdem Sot - Fito para të vërteta

Casino Holdem është një nga lojërat më të luajtura në një kazino online. Është një variant popullor i një loje të njohur si Texas Holdem. Në Casino Holdem, lojtarët luajnë kundër tregtarit në vend të lojtarëve të tjerë, gjë që e bën këtë lojë mjaft interesante.

Shumë lojtarë ende nuk janë të vetëdijshëm për këtë lojë dhe sa emocionuese mund të jetë. Për ta, ne kemi organizuar këtë udhëzues të plotë të Casino Hold'em, kështu që ata nuk duhet të shqetësohen më. Në këtë artikull, ne do të diskutojmë gjithçka që dimë për Casino Hold'em, kështu që le të fillojmë menjëherë.

Luaj Casino Holdem Sot - Fito para të vërteta
Samuel O'Reilly
ExpertSamuel O'ReillyExpert
ResearcherPriya PatelResearcher

Kazinotë më të mira Hold'em

Atje jane shumë kazino online në dispozicion për të luajtur kazino online hold'em. Por disa lojtarë mund të kenë shqetësime sigurie. Për të parandaluar mashtrimin, lojtarët duhet të bëjnë kërkime të plota në kazinonë online ku do të luajnë.

Gjëja e parë e rëndësishme që lojtarët duhet të bëjnë është kontrolloni nëse kazinoja është e licencuar apo jo. Pas kësaj, lojtarët duhet të lexojnë termat dhe kushtet, rishikimet dhe shikoni mënyrat e pagesës së bashku me bibliotekën e lojërave. Nëse ata janë mirë me gjithçka, atëherë ata mund të luajnë në atë kazino online.

Sidoqoftë, nëse lojtarët nuk duan të kalojnë gjithë këtë telashe vetëm për të zgjedhur kazinonë më të mirë në internet, ka një mënyrë tjetër. Ata thjesht mund të zgjedhin çdo kazino në internet në CasinoRanker pasi të gjithë ofruesit këtu janë plotësisht të besueshëm.

Rregullat e Holdemit të Kazinosë

Në Casino Holdem, ka 4 raunde në total:

 • Raundi para-Flop: Në këtë raund, tregtari nuk do të hapë asnjë kartë komunitare. Dy letra do t'i shpërndahen secilit pjesëmarrës në drejtim të akrepave të orës. Lojtari ka vetëm tre mundësi. Opsioni për të ngritur, telefonuar ose palosur.
 • Flop Round: Tregtari do të zbulojë 3 karta të përbashkëta në këtë raund. Në këtë pikë, lojtari ka katër zgjedhje: kontrolloni, telefononi, ngrini ose palosni. Për të ndërtuar dorën më të mirë, lojtari duhet të përputhet me kartën e tij me letrat e përbashkëta.
 • Vërtitem: Përpara se të digjni një kartë në këtë raund, do të zbulohet letra e katërt. Çdo lojtar tani ka një mundësi më të mirë për të formuar çiftin më të mirë duke e përputhur kartën e tij me kartën e tregtarit. Sidoqoftë, lojtari ka katër zgjedhje: kontrolloni, thërrisni, ngrini ose palosni.
 • Rrumbullakët e lumit: Përpara se të digjni një kartë tjetër në këtë raund, do të zbulohet karta e pestë e komunitetit. Lojtari ka një shans më të lartë për të formuar çiftin më të mirë duke përputhur letrat e tij me kartën e tregtarit. Lojtarit i kanë mbetur edhe katër alternativa: kontrolloni, telefononi, ngrini ose palosni. Fituesi i potit është lojtari që mban kartën më të mirë ose gradën më të lartë.

Le të shohim saktësisht katër opsione të rëndësishme:

 • Kontrollo: Lojtarët mund të përdorin opsionin e kontrollit vetëm nga raundi i dytë deri në raundin e fundit. Nëse lojtari i mëparshëm nuk ka bërë asnjë bast, kontrollimi nënkupton mosvendosjen e basteve. Opsioni Check nuk është i disponueshëm nëse lojtari i mëparshëm vendos ndonjë bast.
 • Telefono: Ky rregull do të thotë që një lojtar duhet të përputhet me bastin e lojtarit të mëparshëm. Lojtari i mëposhtëm duhet të përputhet me bastin e lojtarit të mëparshëm prej $20 nëse lojtari i parë vendos $20. Më pas, fondet do të shtohen në grupin e përbashkët.
 • Ngritja: Ky opsion i jep lojtarit të ardhshëm një mundësi për të rritur bastet e lojtarit të mëparshëm. Për shembull, nëse lojtari i parë vë bast 50 dollarë, personi i dytë mund t'i rrisë ato duke vënë bast 300 dollarë më shumë. Pas kësaj, lojtari i tretë ka vetëm tre opsione: ngritje, thirrje ose palosje.
 • Palos: Nëse letrat në këtë skenar nuk sigurojnë një fitore, lojtari do të heqë dorë. Përveç basteve nga raundi Para-Flop, lojtari nuk do të humbasë asnjë bast.

Variacionet e Kazino Hold'em

Janë tre variacionet më të zakonshme të Casino Hold'em: Limit Hold'em, No-Limit Hold'em dhe Pot-limit Hold'em. Midis tyre, Limit Hold'em ka qenë tradicionalisht lloji më i luajtur.

Limit Holdem

Në Limit Hold'em, bastet dhe ngritjet gjatë dy raundeve të para të basteve duhet të jenë të barabarta me blindin e madh; kjo shumë quhet bast i vogël.

Holdem pa kufi

Në No-Limit Hold'em, lojtarët mund të vënë bast ose të rrisin çdo gjë mbi minimumin e kërkuar deri në të gjitha çipat e tyre të disponueshme. Madhësia e bastit ose rritjes së mëparshme plus një është rritja minimale.

Pot-limit Holdem

Rritja maksimale në Pot-Limit Hold'em është e barabartë me madhësinë aktuale të tenxhere plus shumën që kërkohet për të thirrur.

Luaj Casino Hold'em për para të vërteta

Casino Hold'em mund të luhet për para të vërteta duke ndjekur këto hapa:

 1. Krijo një llogari në një kazino të besueshme në internet.
 2. Bëni një depozitë duke përdorur mënyrën e preferuar të pagesës.
 3. Filloni të luani lojën.

Strategjitë e Hold'em të Kazinosë

Strategjitë e famshme të kazino hold'em janë si më poshtë:

 • Renditja e kartave: Renditja më e mirë e kartave është e nevojshme në Casino Holdem për të mbizotëruar. Në kombinime të shumta, kërkohen vetëm letrat e renditura më mirë për të fituar lojën.
 • Flush mbretëror: Ace, King, Queen, Jack dhe 10 letra të së njëjtës kostum, si zemrat, përbëjnë Royal Flush. Nga kjo anë, Shtëpia ka fitimin më të mirë.
 • Shtëpia e plotë: Për këtë dorë kërkohen tre letra me të njëjtën vlerë dhe një palë.
 • Katër të një lloji: Kjo përfshin katër letra identike, pavarësisht nga kostumi, në çdo emërtim. Katër ace bëjnë një grup.
 • Flush drejt: Pesë letra duhet të jenë në të njëjtin rend dhe të jenë të të njëjtit kostum për një flush të drejtpërdrejtë.
 • Drejt: Kjo kërkon pesë letra në rendin e duhur, por jo të gjitha me të njëjtin kostum.
 • Tre të një lloji: Tre letra me të njëjtën vlerë, të tilla si tre tetë, përbëjnë tre të një lloji.
 • Dy palë: Karta duhet të përfshijë 2 palë me të njëjtën vlerë, si në dy katër dhe dy mbretër.
 • Nje pale: 1 çift kërkon 1 palë letra me vlerë identike.
 • Karta e lartë: Kjo është grada më e ulët nga të gjitha. Lojtari duhet të ketë 1 kartë të rangut më të lartë. Për shembull, Mbreti ose Mbretëresha.

Luaj Casino Hold'em falas

Shumë kazino online ofrojnë një demonstrim falas të të gjitha lojërat e kazinosë kështu që lojtarët mund të kenë një kuptim më të mirë të lojës. Kjo është arsyeja pse është e këshillueshme që fillestarët të provojnë fillimisht versionin falas dhe më pas të shkojnë të luajnë Casino Hold'em për para të vërteta. Mund të zbuloni nëse kazinoja juaj e preferuar online ka një demonstrim falas në seksionin përkatës.

Luaj Hold'em me një bonus kazino

Lojtarët munden kërkoni bonuse për të luajtur Casino Hold'em i cili do të rriste bankrollin e tyre. Dy nga bonuset më të famshme për Casino Holdem janë këto:

 • Bonusi AA: Vlera e pokerit e dy letrave të para të lojtarit dhe e tre letrave të para flop përdoren për të përcaktuar Bonusin AA. Katër e një lloji paguan 40 me 1, shtëpia e plotë 30 me 1, katër ace ndaj një direkti paguan 7 me 1, një flush paguan 20 me 1, një flush direkt paguan 50 me 1 dhe një flush mbretëror paguan 100 me 1.
 • Jackpot bonus: Tregtari do të inspektojë të gjitha letrat e një lojtari për të parë nëse ata kanë vënë një bast jackpot bonus në fillim të dorës për të parë nëse ata janë të përshtatshëm për bonusin. Përfitimi i këtij basti është se edhe nëse dora e një lojtari dështon, ai prapë mund të fitojë.

Fjalori i Casino Hold'em

Termat janë të rëndësishëm për t'u mësuar në çdo lojë kazino pasi ato përdoren vazhdimisht gjatë lojës. Asnjë lojtar nuk do të donte të lihej jashtë, kështu që këtu janë disa nga fjalët më të njohura në Hold'em:

 • Asi në vrimë: Një ACE në vrimë ndodh kur një nga dy letrat vrima të një lojtari është një ACE.
 • Shtoni në: Lojtarët mund të zgjedhin të shtojnë në disa ngjarje, zakonisht gjatë dhe pas kohës së riblerjes. Kjo nënkupton shpenzimin e më shumë parave për të blerë më shumë çipa.
 • Veprimi: Paratë në dorë ose në tryezë i referohen si një veprim. Gjithashtu, në poker, fokusi është te një lojtar i caktuar kur është radha e tyre.
 • Ajri: Të mbash një dorë që në thelb është e pavlefshme.
 • Ante: Të gjithë pjesëmarrësit në tavolinë duhet të vendosin një ante përpara se të shpërndahen letrat. Blindat vendosen krahas këtij basti.
 • Të gjitha në: Gjatë lojërave pa kufi, të gjitha do të thotë të vendosni një bast në të gjitha çipat e disponueshme të lojtarit. Lojtarët mund të bëjnë një bast verbal duke grumbulluar të gjitha çipat e tyre në qendër të sipërfaqes së lojës.
 • Xhirimi me kënd: Përdorimi i një lëvizjeje të paligjshme për të mashtruar ose për të marrë informacion shtesë njihet si gjuajtja me kënd.
 • Karta e rastit: Karta e fundit e një rangu të caktuar në kuvertë. Ju dëshironi të tërheqni kartën e katërt ose kartën e rastit nëse keni tre të një lloji.
 • Vizatimi i të vdekurve: Të jesh në dorë ose një përballje all-in dhe të paaftë për të fituar, pavarësisht nga letrat që janë ende në tabelë.
 • Tenxhere familjare: Kur të gjithë ose shumica e lojtarëve bëjnë thirrje para-flop.
About the author
Samuel O'Reilly
Samuel O'ReillyAreas of Expertise:
Lojëra
About

Samuel O'Reilly, një vendas austriak, është truri i disa prej udhëzuesve më të hollësishëm të kazinove në internet. Me një dekadë në industrinë e lojrave, ekspertiza e Samuelit është e pakrahasueshme, duke i bërë komentet e tij të preferuara si nga fillestarët ashtu edhe nga profesionistët. Emri i avatarit: CasinoKanguroo

Send email
More posts by Samuel O'Reilly

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë është Casino Hold'em?

Casino hold'em është një variant popullor i Texas Hold'em. Casino hold'em luhet dhe pëlqehet në mbarë botën.

Si të luani Casino Hold'em online?

Për të luajtur Casino Hold'em në internet, gjithçka që duhet të bëjnë lojtarët është të krijojnë një llogari në një kazino të besueshme në internet dhe të bëjnë depozitën e parë.

Ku të luani Casino Hold'em?

Casino Hold'em mund të luhet në shumicën e kazinove në internet, por jo të gjithave mund t'u besohet. Pra, lojtarët mund të zgjedhin një kazino në CasinoRanker për të luajtur.

Si të luani Casinos Hold'em falas?

Lojtarët mund të luajnë Casino Hold'em falas duke luajtur versionin demo. Ata duhet të kontrollojnë nëse kazinoja e tyre e preferuar ofron një mundësi të tillë.

Cila është strategjia më e mirë për Casino Hold'em?

Ka shumë strategji në Casino Hol'em dhe lojtarët mund të mësojnë disa prej tyre për të luajtur lojën. Strategjitë mund të gjenden në udhëzuesin tonë të detajuar.

Cili është skaji i shtëpisë së Casino Hold'em?

Casino Hold'em ka një avantazh shtëpie deri në 2.5%.

A mund të luaj Casino Hold'em kundër lojtarëve të tjerë?

Jo, Casino hold'em luhet kundër tregtarit në vend të lojtarëve të tjerë.