Rishikimi i kazinosë Drück Glück - Affiliate Program

Drück GlückResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus i mirëseardhjes deri në 100 dollarë
Pranon PayPal
Xhekpote për orë
Aplikacioni i disponueshëm
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Pranon PayPal
Xhekpote për orë
Aplikacioni i disponueshëm
Drück Glück is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Nëse dëshironi të bashkoheni me Programin e Filialeve në Drueck Glueck Casino, mund ta bëni këtë duke plotësuar thjesht formularin e regjistrimit. Kjo procedurë është shumë e thjeshtë, ku duhet të futni të dhënat tuaja.

Kur bashkoheni me programin e filialeve, duhet të zgjidhni midis tre planeve të komisionit: marrëveshje CPA, pjesë e të ardhurave neto mujore dhe marrëveshje hibride.

Nëse zgjidhni ndarjen mujore të të ardhurave neto, do të paguheni bazuar në të ardhurat neto që kazinoja merr nga lojtarët që ju referoni. Ju duhet të dërgoni një numër të caktuar lojtarësh çdo muaj për të marrë një shumë të caktuar. Lista e mëposhtme do t'ju tregojë kërkesat për ndarjen e të ardhurave:

  • Kur referoni deri në pesë depozitues për herë të parë, mund të merrni një pjesë të të ardhurave prej 20%
  • Kur referoni gjashtë deri në 10 depozitues për herë të parë, mund të merrni një pjesë të të ardhurave prej 25%
  • Kur referoni 11 deri në 25 depozitues për herë të parë, mund të merrni një pjesë të të ardhurave prej 30%
  • Kur referoni 26 deri në 50 depozitues për herë të parë, mund të merrni një pjesë të të ardhurave prej 35%
  • Kur referoni 51 ose më shumë depozitues për herë të parë, mund të merrni një pjesë të të ardhurave prej 40%

Marrëveshja CPA

Marrëveshja CPA do t'ju japë një pagesë një herë për çdo lojtar që ju referoni. Ky plan është i disponueshëm vetëm në faqet e mëposhtme të basteve SlotsMagic, RedKings, EUCasino, Casino RedKings dhe Bet RedKings.

Marrëveshje hibride

Marrëveshja hibride është një kombinim i pjesës së të ardhurave dhe marrëveshjes CPA. Nëse e dëshironi këtë marrëveshje, duhet ta negocioni fillimisht me menaxherin tuaj të filialit. Marrëveshja Hybrid është e disponueshme vetëm për faqet e mëposhtme SlotsMagic, RedKings, EUCasino, Casino RedKings dhe Bet RedKings.

Cili është programi i filialeve Drueck Glueck?

Programi i filialeve Drueck Glueck quhet EGamingOnline.