Neteller vs. Skrill: Një krahasim i kuletave elektronike për pagesat në kazino në internet

Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Zgjidhja e saktë e portofolit elektronik për transaksionet tuaja është thelbësore pasi kazinotë në internet fitojnë gjithnjë e më shumë popullaritet. Kuletat elektronike ofrojnë një mënyrë të përshtatshme dhe të sigurt për të bërë depozita dhe tërheqje në kazinotë online.

Dy opsione të njohura të portofolit elektronik për transaksionet e kazinosë në internet janë Neteller dhe Skrill. Në këtë artikull, ne do të krahasojmë veçoritë, përfitimet dhe disavantazhet e tyre në mënyrë që të njiheni me këto dy kuleta elektronike.

Neteller vs. Skrill: Një krahasim i kuletave elektronike për pagesat në kazino në internet

Karakteristikat e Neteller dhe Skrill

Neteller dhe Skrill ofrojnë disa nga bonuset më të mira të kazinosë në internet, dhe duhet të vini re se ka vetëm faqet më të mira të kazinove në internet që pranojnë Neteller. Të dy Neteller dhe Skrill janë të njohura Opsionet e portofolit elektronik për transaksionet e kazinosë në internet. Ato ofrojnë disa veçori që i bëjnë ata tërheqës për lojtarët e kazinove në internet. Këtu janë disa nga karakteristikat kryesore të Neteller dhe Skrill:

Neteller

 • Transaksione të shpejta dhe të sigurta: Neteller lejon transaksione të shpejta dhe të sigurta. Depozitat dhe tërheqjet mund të bëhen në kohë reale dhe Neteller përdor masa sigurie të nivelit të lartë për të siguruar që të gjitha transaksionet të jenë të sigurta dhe të sigurta.
 • Mbështetje me shumë monedha: Neteller mbështet disa monedha, duke përfshirë USD, EUR, GBP dhe CAD, ndër të tjera. Kjo e bën të përshtatshëm për lojtarët nga pjesë të ndryshme të botës që të përdorin Neteller për transaksionet e kazinove në internet.
 • Mastercard me parapagesë: Neteller ofron një Mastercard me parapagesë që mund të përdoret për të bërë blerje online ose personalisht. Karta mund të përdoret gjithashtu për të tërhequr para nga ATM-të, duke e bërë atë një opsion të gjithanshëm për ata që duan të përdorin fitimet e tyre për shpenzimet e përditshme.
 • Shpërblimet e besnikërisë: Neteller ofron një program besnikërie që shpërblen përdoruesit për përdorimin e shërbimit. Sa më shumë transaksione të bëjë një përdorues, aq më shumë shpërblime fitojnë, të cilat mund të blihen për para në dorë ose çmime të tjera.

Skrill

 • Depozitat e menjëhershme: Skrill lejon depozita të menjëhershme, që do të thotë se lojtarët munden filloni të luani lojërat e tyre të preferuara të kazinosë në internet menjëherë.
 • Mbështetje me shumë monedha: Skrill mbështet mbi 40 monedha, duke e bërë atë një opsion të përshtatshëm për lojtarët nga pjesë të ndryshme të botës.
 • Mbështetje për kriptomonedhën: Skrill gjithashtu mbështet disa kriptovaluta, duke përfshirë Bitcoin, Ethereum dhe Litecoin, ndër të tjera. Kjo e bën atë një opsion të shkëlqyeshëm për lojtarët që preferojnë ta përdorin kriptomonedhë për transaksionet e tyre në kazino online.
 • Mastercard me parapagesë: Mastercards me parapagesë ofrohen nga Skrill dhe mund të përdoren si për blerje online dhe offline, si dhe për tërheqje nga ATM.

Krahasimi i veçorive të Neteller dhe Skrill

Ndërsa të dy Neteller dhe Skrill ofrojnë karakteristika të ngjashme, ka disa dallime midis të dyve.

 • Koha e depozitimit dhe tërheqjes: Ndërsa Neteller dhe Skrill lejojnë depozita dhe tërheqje të shpejta, Skrill është përgjithësisht më i shpejtë se Neteller.
 • Tarifat: Si Neteller ashtu edhe Skrill ngarkon tarifa për shërbimet e tyre, por tarifat mund të ndryshojnë në varësi të vendit, monedhës dhe mënyrës së pagesës të përdorur. Skrill në përgjithësi ngarkon tarifa më të ulëta se Neteller.
 • Mbështetje për kriptomonedhën: Ndërsa Neteller dhe Skrill mbështesin kriptovalutat, Skrill ofron një gamë më të gjerë kriptomonedhash sesa Neteller.
 • Shpërblimet e besnikërisë: Neteller ofron një program besnikërie që shpërblen përdoruesit për përdorimin e shërbimit, ndërsa Skrill nuk ofron asnjë shpërblim besnikërie.
 • Disponueshmëria: Neteller është i disponueshëm në më shumë vende sesa Skrill, gjë që e bën atë një opsion më të aksesueshëm për lojtarët e kazinove në internet nga e gjithë bota.

Përfitimet e Neteller për transaksionet në kazino në internet

Neteller ofron disa përfitime për transaksionet e kazinove në internet, duke përfshirë:

 • Transaksione të shpejta dhe të lehta: Neteller lejon depozitime dhe tërheqje të shpejta dhe të lehta në kazinotë online, me shumicën e transaksioneve të përpunuara në çast.
 • Siguri e lartë: Neteller përdor masa sigurie të nivelit të lartë për të mbrojtur informacionin tuaj personal dhe financiar, duke përfshirë kriptimin 128-bit dhe vërtetimin me dy hapa.
 • Disponueshmëria globale: Neteller pranohet në mijëra kazino online në mbarë botën, duke e bërë atë një opsion të përshtatshëm për lojtarët në shumë vende.
 • Programi i besnikërisë: Neteller ofron një program shpërblimesh që i lejon përdoruesit të fitojnë pikë për transaksionet e tyre, të cilat mund të blihen për para, çmime ose përfitime të tjera.

Përfitimet e Skrill për transaksionet në kazino në internet

Skrill gjithashtu ofron disa përfitime për transaksionet e kazinove në internet, duke përfshirë:

 • Pagesa të sigurta në internet dhe transaksione të shpejta: Ashtu si Neteller, Skrill lejon depozitime dhe tërheqje të shpejta dhe të lehta në kazinotë online, me shumicën e transaksioneve të përpunuara në çast.
 • Siguri e lartë: Skrill përdor masa të avancuara sigurie për të mbrojtur informacionin tuaj personal dhe financiar, duke përfshirë vërtetimin me dy hapa dhe enkriptimin 256-bit.
 • Disponueshmëria globale: Skrill pranohet në shumë kazino online në mbarë botën, duke e bërë atë një opsion të përshtatshëm për lojtarët në shumë vende.
 • Programi VIP:Skrill ofron një program VIP për përdoruesit e tij me volum të lartë, i cili përfshin përfitime ekskluzive si tarifa më të ulëta, mbështetje të dedikuar dhe kohë më të shpejtë të përpunimit.

Krahasimi i përfitimeve të Neteller dhe Skrill

Si Neteller ashtu edhe Skrill ofrojnë transaksione të shpejta, të sigurta dhe të përshtatshme në kazino në internet. Sidoqoftë, ka disa ndryshime midis dy kuletave elektronike kur bëhet fjalë për përfitimet e tyre:

 • Neteller ofron një program besnikërie, ndërsa Skrill ofron një program VIP.
 • Skrill ofron kriptim 256-bit, i cili është një nivel më i lartë sigurie sesa kriptimi 128-bit i Neteller.
 • Neteller ka një rrjet pak më të madh të kazinove online të mbështetura sesa Skrill.
 • Kur bëhet fjalë për zgjedhjen midis Neteller dhe Skrill për transaksionet e kazinove në internet, të dy kuletat elektronike ofrojnë shumë përfitime. Në fund të fundit, zgjedhja e duhur varet nga preferencat dhe nevojat tuaja personale. Merrni parasysh faktorë të tillë si siguria, komoditeti dhe programet e shpërblimeve për të përcaktuar se cili portofol elektronik është më i përshtatshmi për ju.

Të metat e Neteller dhe Skrill për transaksionet e kazinove në internet

Ndërsa Neteller dhe Skrill ofrojnë shumë përfitime për transaksionet e kazinove në internet, ka gjithashtu disa të meta që duhen marrë parasysh përpara se t'i përdorni.

 • Tarifat: Një nga të metat kryesore të përdorimit të Neteller ose Skrill për transaksionet e kazinove në internet është se ata paguajnë tarifa për shërbimet e tyre. Këto kosto mund të përfshijnë kostot e tërheqjes, kostot e transaksionit dhe koston e konvertimit të monedhës. Për më tepër, këto tarifa mund të ndryshojnë nga vendi në vend.
 • Procesi i verifikimit: Për të përdorur Neteller ose Skrill për transaksionet e kazinosë në internet, duhet të kaloni një proces verifikimi për të konfirmuar identitetin tuaj. Mund t'ju duhet të jepni informacion personal, si një kopje të ID-së ose pasaportës suaj, gjatë gjithë kësaj procedure, e cila mund të marrë pak kohë.
 • Disponueshmëri e kufizuar: Neteller dhe Skrill mund të mos jenë të disponueshme në të gjitha vendet ose rajonet. Kjo mund të kufizojë aftësinë tuaj për të kryer transaksione në kazinotë në internet dhe nëse këto kuleta elektronike nuk janë të disponueshme aty ku jetoni, mund t'ju duhet të gjeni zgjidhje alternative të pagesave.

Zgjedhja e portofolit të duhur elektronik për pagesat në kazino në internet

Është thelbësore të merren parasysh një sërë aspektesh kur zgjidhni një portofol elektronik pagesat në kazinotë online për t'u siguruar që po përdorni një opsion të sigurt pagese.

 1. Siguria: Siguria duhet të jetë përparësia juaj kryesore kur zgjidhni një portofol elektronik për pagesat në kazino në internet. Kërkoni një portofol elektronik që përdor teknologji të avancuar të enkriptimit për të mbrojtur informacionin tuaj personal dhe financiar.
 2. Tarifat: Merrni parasysh tarifat e ngarkuara nga portofoli elektronik për transaksionet, tërheqjet dhe konvertimin e monedhës. Krahasoni këto tarifa me kuletat e tjera elektronike dhe metodat e pagesës për t'u siguruar që po përfitoni vlerën më të mirë për paratë tuaja.
 3. Disponueshmëria: Sigurohuni që portofoli elektronik të jetë i disponueshëm në vendin ose rajonin tuaj dhe se ai pranohet nga kazinoja online që dëshironi të përdorni.
 4. Reputacioni: Hulumtoni reputacionin e ofruesit të portofolit elektronik përpara se të përdorni shërbimet e tyre. Kërkoni komente dhe dëshmi nga përdorues të tjerë dhe kontrolloni nëse portofoli elektronik ka një histori shkeljesh sigurie ose probleme të tjera.

Këshilla për zgjedhjen e portofolit të duhur elektronik për pagesat në kazino në internet

Këtu janë disa këshilla për t'ju ndihmuar të zgjidhni portofolin e duhur elektronik për pagesat në kazino online:

 • Lexoni komente dhe rekomandime nga përdorues të tjerë për të marrë një ide mbi reputacionin dhe besueshmërinë e portofolit elektronik.
 • Krahasoni tarifat e ngarkuara nga kuletat elektronike të ndryshme për t'u siguruar që po përfitoni vlerën më të mirë për paratë tuaja.
 • Zgjidhni një portofol elektronik që përdor teknologji të avancuar të enkriptimit për të mbrojtur informacionin tuaj personal dhe financiar.
 • Kërkoni një portofol elektronik që pranohet nga kazinoja online që dëshironi të përdorni dhe që është e disponueshme në vendin ose rajonin tuaj.
 • Merrni parasysh opsionet e shërbimit ndaj klientit të portofolit elektronik dhe sigurohuni që mund t'i kontaktoni lehtësisht nëse keni ndonjë problem ose shqetësim.

Duke ndjekur këto këshilla, ju mund të zgjidhni një portofol elektronik që është i sigurt, i besueshëm dhe i përshtatshëm për transaksionet e kazinosë në internet.

konkluzioni

Neteller dhe Skrill janë mënyra të njohura për të paguar në kazinotë online. Secili ka pikat e veta të mira dhe të këqija. Neteller punon në më shumë vende dhe me më shumë monedha, por Skrill ka tarifa më të ulëta ndonjëherë dhe është më e lehtë për t'u përdorur. Ti mundesh vizitoni CasinoRank për të zbuluar kazinotë më të mira në internet që pranojnë Neteller.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi

A është e sigurt të përdorni Neteller ose Skrill për transaksionet e kazinosë në internet?

Po, si Neteller ashtu edhe Skrill konsiderohen opsione të sigurta dhe të sigurta të portofolit elektronik për transaksionet e kazinove në internet. Për të siguruar informacionin tuaj privat dhe të dhënat financiare, ata përdorin veçori të fundit të sigurisë, duke përfshirë vërtetimin me dy faktorë dhe enkriptimin.

A ka ndonjë tarifë të lidhur me përdorimin e Neteller ose Skrill për transaksionet e kazinosë në internet?

Po, zakonisht ka tarifa që lidhen me përdorimin e kuletave elektronike për transaksionet e kazinosë në internet. Në varësi të llojit të transaksionit, monedhës dhe ofruesit të portofolit elektronik, kostot mund të ndryshojnë.

A mund të përdor Neteller ose Skrill për të tërhequr fitimet nga një kazino në internet?

Po, si Neteller ashtu edhe Skrill lejojnë tërheqje nga kazinotë në internet. Mund të ketë kufizime se sa mund të tërhiqni, si dhe kostot e transaksionit. Për informacione të mëtejshme, është thelbësore të pyesni ofruesin tuaj individual të kazinosë në internet dhe portofolin elektronik.

A ka ndonjë kufizim në përdorimin e Neteller ose Skrill për transaksionet e kazinove në internet në vende të caktuara?

Po, mund të ketë kufizime në përdorimin e kuletave elektronike për transaksionet e kazinove në internet në vende të caktuara. Për t'u siguruar që ato të jenë të aksesueshme në vendndodhjen tuaj dhe t'i përmbahen çdo ligji vendas, është thelbësore të verifikoni me ofruesin tuaj të portofolit elektronik dhe kazinonë në internet.

A mund të marr bonuse ose promovime për përdorimin e Neteller ose Skrill për transaksionet e kazinosë në internet?

Po, disa kazino online ofrojnë bonuse ose promovime për përdorimin e disa kuletave elektronike për transaksione. Është e rëndësishme të kontrolloni me kazinonë tuaj online për çdo ofertë të disponueshme dhe të siguroheni që portofoli juaj elektronik i zgjedhur është i përshtatshëm për promovim.

Si të krijoni një llogari Neteller dhe të bëni depozitën tuaj të parë në kazino

Si të krijoni një llogari Neteller dhe të bëni depozitën tuaj të parë në kazino

Rritja e lojërave në internet ka ngritur nevojën për metoda të besueshme dhe të sigurta pagese edhe në internet. Një mënyrë e shpejtë dhe e sigurt për të dërguar para në internet është përdorimi i sistemit të pagesave Neteller. Përdoret shpesh nga lojtarët e kazinove online në mbarë botën pasi ofron një metodë të shpejtë dhe të lehtë për të bërë depozita dhe tërheqje.

Tarifat dhe kufijtë e Neteller për transaksionet në kazino në internet

Tarifat dhe kufijtë e Neteller për transaksionet në kazino në internet

Neteller ka tarifa dhe kufizime, kështu që është thelbësore të jeni të vetëdijshëm për to nëse jeni duke menduar të përdorni metodat më të sigurta të pagesës në kazinonë tuaj të preferuar në internet Neteller. Ka shumë lojtarë që nuk janë të vetëdijshëm për tarifat dhe kufizimet e Neteller. Nëse jeni një prej tyre, atëherë nuk keni pse të shqetësoheni për këtë.