Si të luani bixhoz me përgjegjësi

Lajme

2020-01-16

Një udhëzues se si të luani me përgjegjësi për të shmangur stresin

Kumari mund të shkaktojë varësi sidomos për ata që nuk kanë një disiplinë të mirë të lojërave të fatit. Ky artikull jep këshilla se si të luaj me përgjegjësi.

Si të luani bixhoz me përgjegjësi

Kumari mund të shkaktojë varësi nëse nuk bëhet me përgjegjësi. Një lojtar i fatit duhet të marrë kontrollin e plotë të aktiviteteve të tij të lojërave të fatit për të qenë i suksesshëm. Ata që nuk mund të marrin kontrollin e plotë të aktiviteteve të tyre të lojërave të fatit, duhet të shmangin fare kumarin. Shumë njerëz në të gjithë botën i pëlqejnë bastet, por i bëjnë me përgjegjësi.

Ata individë që janë të përfshirë në lojëra të fatit të shëndetshëm e shijojnë atë. Megjithatë, shumë të tjerë nuk zbatojnë praktikat më të mira kur luajnë bixhoz dhe padyshim që kanë nevojë të ndihmohen. Ky artikull informues do të jetë një ndihmë e madhe për njerëz të tillë. Ata që dëshirojnë të marrin pjesë në këshillat e mëposhtme do të përfitojnë bixhoz i përgjegjshëm.

Trajtoni lojërat e fatit si argëtim

Është interesante të theksohet se shumica e kumarxhinjve nuk e bëjnë këtë për të fituar. Vetëm një numër i vogël lojtarësh bëjnë fitime. Nëse dikush është i vendosur për të arritur qëllimet e lojërave të fatit, ai duhet të shmangë lojën. Bixhozi duhet të jetë një formë argëtimi dhe paratë e humbura duhet të trajtohen si kosto argëtimi.

Gjuajtësit nuk duhet t'i vendosin shumë të larta pritshmëritë e tyre për kthimet nga kumari, për të reduktuar zhgënjimin vetëm në rast se dikush humbet lojën. Kjo mund të bëjë një vend më shumë para në lojërat e fatit për të rifituar paratë e humbura. Në rast se humbasin një lojë, ata duhet ta trajtojnë lojën e fatit si një formë argëtimi dhe jo një garë.

Të kesh një buxhet fiks për të luajtur

Kumarxhinjtë duhet të kenë një buxhet fiks për të shpenzuar në lojërat e fatit dhe t'i përmbahen kufijve të buxhetit. Ata duhet të luajnë kumar me shumën e parave që janë gati të heqin dorë dhe jo me paratë e buxhetuara për nevoja të tjera. Pasi të jetë shteruar buxheti i alokuar i lojërave të fatit, ato duhet të ndalojnë.

Kumarxhinjtë duhet të shijojnë lojën pa u futur domosdoshmërisht në telashe. Kjo mund të arrihet duke vendosur kufij të lojërave të fatit që dikush është i gatshëm të humbasë në çdo moment. Këto mund të jenë kufizime mujore, javore ose ditore dhe duhet të respektohen rreptësisht. Bixhozi pa kufij është si të ftosh telashe në jetë dhe keqardhje pas kësaj.

Vendosja e kufijve kohorë dhe marrja e pushimeve të rregullta

Gjuajtësit nuk duhet të shpenzojnë shumë kohë dhe para për lojërat e fatit. Kjo mund të ketë rezultate shkatërruese. Lëreni kumarin të mos bëhet zakon në vend të një hobi për të shmangur problemet në të ardhmen. Ata duhet të kontrollojnë sasinë e kohës së shpenzuar për lojërat e fatit dhe të mos lejojnë kumarin të kontrollojë jetën e tyre.

Bixhozi nuk duhet të marrë përgjegjësinë e plotë të jetës së dikujt edhe kur dikush ka muskujt financiarë për të luajtur në çdo mundësi në dispozicion. Bastet duhet të bëhen kryesisht gjatë kohës së lirë për aq kohë sa dikush mund të përballojë koston, por padyshim është ideja më e mirë që të ketë pushime të rregullta në mes.

Të rejat e fundit

Yggdrasil lëshon kombinimin e frutave me shumë potencial frutash
2023-05-25

Yggdrasil lëshon kombinimin e frutave me shumë potencial frutash

Lajme

Promocion i kazinosë

1xBet:Deri në 1500 € + 150 rrotullime falas
Luaj tani
Betwinner
Betwinner:100% deri në 100 € + 150 rrotullime falas
22BET
22BET:Deri në 600 dollarë