Jackpot City Rishikimi 2024 - Account

Jackpot CityResponsible Gambling
CASINORANK
6/10
BonusBonus 1600 dollarë
Shumë monedhë
Miratuar nga eCogra
Të gjitha pajisjet mund të luhen
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Shumë monedhë
Miratuar nga eCogra
Të gjitha pajisjet mund të luhen
Jackpot City is not available in your country. Please try:
Account

Account

Ju mund të hapni një llogari në Jackpot City Casino në vetëm 3 hapa të thjeshtë.

  • Zgjidhni hyrjen, fjalëkalimin dhe emailin tuaj.
  • Futni të dhënat tuaja personale, të cilat duhet të përfshijnë emrin tuaj të plotë, datën e lindjes dhe gjininë.
  • Duhet të specifikoni informacionin tuaj të kontaktit dhe të zgjidhni monedhën dhe gjuhën. Në rast se dëshironi të ndryshoni monedhën tuaj më vonë, duhet të dërgoni një kërkesë zyrtare në shërbimin e mbështetjes teknike.

Autorizimi zgjat vetëm disa minuta, ndonjëherë edhe më pak, dhe ju do të keni akses në llogarinë tuaj personale. Këtu mund të gjeni të gjithë informacionin që ju nevojitet.

Procesi i verifikimit

Procesi i verifikimit

Në Jackpot City Casino ata mbledhin dy lloje informacioni. Së pari, ata kanë nevojë për informacionin tuaj personal. Kur hapni një llogari, ata me siguri do t'ju kërkojnë emrin tuaj të plotë, adresën e emailit, gjininë, datën e lindjes, adresën, numrin e identitetit, vetëm për të përmendur disa. Në disa raste, do t'ju kërkohet të jepni një kopje të ID-së tuaj. Për të luajtur lojëra për para të vërteta, do t'ju kërkohet të ndani me kazinonë informacionin tuaj të pagesës, si numrin e kartës së kreditit ose detajet e llogarisë bankare.

Kazinoja mund të kërkojë disa informacione që ju mund të zgjidhni t'i ndani ose jo. Për shembull, kur jeni duke komunikuar me kazinonë, ata mund të kërkojnë disa detaje se çfarë lloj lojërash ju pëlqen të luani.

Ata gjithashtu mbledhin informacione specifike në lidhje me llojin e pajisjes që përdorni, si adresa IP ose të dhëna gjeo-lokacioni.

Kazinoja regjistron të gjitha thirrjet telefonike për arsye sigurie.

Kur regjistroheni në kazino duke përdorur rrjetet tuaja sociale, atëherë kazinoja ka akses në disa nga informacionet tuaja bazë, si emrin e plotë dhe datën e lindjes. Në të njëjtën kohë, ata do të kenë akses në listën e miqve tuaj dhe informacionet që keni bërë publike.

Ju lejohet të "Ftoni një mik" duke përdorur mediat sociale dhe nëse shoku e pranon ftesën, kazinoja do të ketë gjithashtu akses në informacionin e tyre personal.

Kazinoja mbledh informacion nga palët e treta. Ky informacion ka të bëjë kryesisht me historinë tuaj të kreditit dhe informacione të tjera financiare. Në të njëjtën kohë, ata do të mbledhin informacione për të verifikuar identitetin tuaj për të parandaluar veprimtarinë e paligjshme.

Informacioni i hyrjes

Informacioni i hyrjes

Ju lejohet të zgjidhni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj dhe ju këshillojmë ta mbani sekret këtë informacion. Nëse dikush tjetër përdor informacionin tuaj të hyrjes, ai do të ketë akses në llogarinë tuaj dhe kjo do të konsiderohet si faji juaj. Kazinoja nuk do të mbahet përgjegjëse për ndonjë dobësi sigurie. Kur zgjidhni një emër përdoruesi dhe fjalëkalim, nuk ju lejohet të përdorni fjalë të turpshme ose fyese, për të shmangur mbylljen e llogarisë suaj.