CookieCasino Rishikimi 2024 - Bonuses

CookieCasinoResponsible Gambling
CASINORANK
8.9/10
BonusBonus 200$ + 220 rrotullime falas
Shpërblime VIP
Kazino me letra me gërvishtje
Ofrohen çmime të rastësishme
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Shpërblime VIP
Kazino me letra me gërvishtje
Ofrohen çmime të rastësishme
CookieCasino is not available in your country. Please try:
Bonuses

Bonuses

Bonuse të ndryshme janë të disponueshme në Cookie Casino për të tërhequr lojtarë të rinj dhe për të mbajtur të vjetër të interesuar. Bonuset janë një mënyrë e shkëlqyer që lojtarët të rrisin balancën e tyre dhe të provojnë disa lojëra më shumë se zakonisht.

Cookie Casino ka një numër të madh bonusesh që lojtarët mund të presin me padurim. Në këtë pikë, këto janë bonuset e disponueshme:

Bonusi i depozitës së parë – ky është një bonus depozite 100% ndeshje deri në 100 dollarë dhe 120 rrotullime falas në Librin e të Vdekurve.

Bonusi i depozitës së dytë – ky është një bonus depozitimi prej 50% deri në 100 dollarë dhe 100 rrotullime falas në Legacy of Dead.

Bonusi i rrotullimeve falas të së martës – Ky është një bonus që i lejon lojtarët të marrin 30 rrotullime falas kur bëjnë një depozitë minimale prej 20 dollarë të martën.

Bonusi i rifreskimit të së dielës – ky është një bonus 50% deri në 100 dollarë dhe 50 rrotullime falas në lojën slot video Honey Honey Honey.

Bonusi i besnikërisë

Lojtarët e rregullt në Cookie Casino mund të përfitojnë nga programi VIP. Lojtarët do të marrin pikë Cookie sa herë që vendosin një bast me para të vërteta.

Pasi bëjnë depozitën e tyre të parë, lojtarët marrin pjesë në programin VIP si parazgjedhje dhe pikët e cookie-t kreditohen si 1 pikë për çdo 12,5 dollarë të aksioneve. Pasi lojtarët të grumbullojnë pikë, ata mund t'i shkëmbejnë ato dhe tarifa është 1$ për 100 pikë Cookie.

Programi VIP ka 30 nivele dhe ato janë këto:

 • Niveli 1 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 1 dhe 24 CP, dhe ata mund të përfitojnë nga bonusi i mirëseardhjes.
 • Niveli 2 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 25 dhe 49 CP, dhe ata mund të fitojnë 10 rrotullime falas në The Golden Owl of Athena.
 • Niveli 3 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 50 dhe 99 CP, dhe ata mund të fitojnë 15 rrotullime falas në Rook's Revenge.
 • Niveli 4 – Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 100 dhe 199 CP, dhe ata mund të fitojnë 25 rrotullime falas në Book of Aztec.
 • Niveli 5 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 200 dhe 349 CP, dhe ata mund të fitojnë 50 rrotullime falas në Yak, Yeti dhe Roll.
 • Niveli 6 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 350 dhe 499 CP, dhe ata mund të fitojnë 80 rrotullime falas në Ogre Empire.
 • Niveli 7 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 500 dhe 599 CP, dhe ata mund të fitojnë 100 rrotullime falas në Fire dhe Steel.
 • Niveli 8 – Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 600 dhe 1099 CP, dhe ata mund të fitojnë 120 rrotullime falas në The Angler.
 • Niveli 9 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 1,100 dhe 1,499 CP, dhe ata mund të fitojnë 150 rrotullime falas në Dragon dhe Phoenix.
 • Niveli 10 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 1.500 dhe 1.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 10 dollarë.
 • Niveli 11 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 2.000 dhe 3.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 20 dollarë.
 • Niveli 12 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 4.000 dhe 7.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 50 dollarë.
 • Niveli 13 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 8.000 dhe 14.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 100 dollarë.
 • Niveli 14 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 15.000 dhe 24.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 200 dollarë.
 • Niveli 15 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 25.000 dhe 49.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 250 dollarë.
 • Niveli 16 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 50.000 dhe 74.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 400 dollarë.
 • Niveli 17 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 75.000 dhe 99.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 550 dollarë.
 • Niveli 18 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 100.000 dhe 149.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 650 dollarë.
 • Niveli 19 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 150.000 dhe 199.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 850 dollarë.
 • Niveli 20 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 200.000 dhe 249.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 1.000 dollarë.
 • Niveli 21 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 250.000 dhe 299.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 1.250 dollarë.
 • Niveli 22 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 300.000 dhe 349.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 1.500 dollarë.
 • Niveli 23 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 350,000 dhe 399,999 CP, dhe ata mund të fitojnë 2,000 dollarë.
 • Niveli 24 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 400,000 dhe 449,999 CP, dhe ata mund të fitojnë 2,500 dollarë.
 • Niveli 25 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 450,000 dhe 499,999 CP, dhe ata mund të fitojnë 3,000 dollarë.
 • Niveli 26 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 500.000 dhe 749.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 5.000 dollarë.
 • Niveli 27 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 750.000 dhe 1.499.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 10.000 dollarë.
 • Niveli 28 – Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 1.500.000 dhe 1.999.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 15.000 dollarë.
 • Niveli 29 - Lojtarët duhet të grumbullojnë midis 2.000.000 dhe 4.999.999 CP, dhe ata mund të fitojnë 25.000 dollarë.
 • Niveli 30 – Lojtarët duhet të grumbullojnë më shumë se 5.000.000 CP, dhe ata mund të fitojnë 100.000 dollarë.

Programi VIP në Cookie Casino është krijuar për lojtarët me aksione të larta, në mënyrë që ata të mund të fokusojnë aktivitetet e tyre të lojërave pikërisht në këtë kazino.

Bonusi i ringarkimit

Në këtë pikë, Cookie Casino ofron dy bonuse ringarkimi, një të martën dhe një të dielën. Këto bonuse do t'i shpërblejnë lojtarët vetëm me rrotullime falas, dhe aktualisht, ata nuk ofrojnë bonuse me para falas.

Duhet të pranojmë se këto shpërblime janë të shkëlqyera për lojtarët që kënaqen duke luajtur slot machines. Dhe nga ana tjetër, ato mund të jenë të shkëlqyera për lojtarët që pëlqejnë lojërat në tavolinë, kështu që ata mund të bëjnë një pushim dhe të provojnë diçka të pazakontë.

Çdo bonus rimbushje shpërblen lojtarët me 50 rrotullime falas dhe ato shtohen si një grup prej 25 rrotullimesh falas në ditë për 2 ditë.

Për të marrë rrotullimet falas, lojtarët duhet të bastojnë shumën e depozitës një herë, dhe për të tërhequr fitimet e rrotullimeve falas, lojtarët duhet të bastojnë shumën 40 herë.

Bonusi i ndeshjes

Cookie Casino u lejon lojtarëve të saj të rrisin ekuilibrin dhe të luajnë edhe më shumë lojëra. Herën e parë që një lojtar depoziton në llogarinë e tij, ai do të marrë një bonus ndeshjeje 100% dhe 120 rrotullime falas në Book of Dead. Për të kërkuar këtë ofertë, lojtarët duhet të përdorin kodin promovues CAKE kur depozitojnë fonde në llogaritë e tyre.

Herën e dytë që bëjnë një depozitë, lojtarët duhet të përdorin kodin promovues SWEET për të marrë një bonus ndeshjeje prej 50% dhe 100 rrotullime falas në Legacy of Dead.

Bonusi me rul të lartë

Programi VIP në Cookie Casino duket se është projektuar veçanërisht për rrotullat e larta. Në momentin që një lojtar krijon një llogari dhe bën depozitimin e tij në kazino, ai merr pjesë automatikisht në program.

Me çdo bast të parave të vërteta, lojtarët do të fillojnë të fitojnë Pikë Comp, dhe atyre u kreditohet 1 pikë për çdo 12,5 $ të bastuar.

Bonusi i regjistrimit

Lojtarët, të cilët regjistrohen për një llogari të re, kanë mundësinë të marrin një ofertë shumë bujare mirëseardhjeje. Bonusi i mirëseardhjes bartet në dy depozitat e para që bën një lojtar.

Cookie Casino do të dyfishojë depozitën e parë të lojtarit me një 100% deri në 100 dollarë. Për më tepër, lojtarët do të marrin gjithashtu 120 rrotullime falas në Librin e të Vdekurve. Për të kërkuar këtë ofertë, lojtarët duhet të përdorin kodin promovues CAKE.

Herën e dytë që një lojtar bën një depozitë, ai do të marrë një depozitë 50% deri në $100. Lojtarët do të marrin gjithashtu 100 rrotullime falas në Legacy of Dead. Për të kërkuar këtë ofertë, lojtarët duhet të përdorin kodin promovues SWEET.

Për të qenë në gjendje të bëjnë një tërheqje të fitimeve të tyre, lojtarët duhet të plotësojnë kërkesat e basteve që janë 40 herë për ofertën e mirëseardhjes.

Duhet të respektohen disa kushte të veçanta kur luani me fonde bonus. Ne u sugjerojmë lojtarëve të kalojnë Termat dhe Kushtet përpara se të pranojnë një bonus, sepse çdo bonus vjen me rregullat e veta.

Ne do të shqyrtojmë termat dhe kushtet e ofertës së mirëseardhjes në Cookie Casino:

Kur luani me fondet e bonusit, aksionet do të zbriten nga gjendja e lojtarit përpara se të përdorni fondet e bonusit.

Shuma maksimale që lojtarët mund të bastojnë kur luajnë me fonde bonus është e kufizuar në 5 dollarë.

Për të kërkuar bonusin e mirëseardhjes, lojtarët duhet të depozitojnë të paktën 20 dollarë.

Kërkesat e basteve për bonusin e mirëseardhjes janë 40 herë dhe lojtarët duhet t'i plotësojnë ato përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje.

Kodi i bonusit

Cookie Casino ofron disa bonuse të ndryshme që kërkojnë një kod bonus për t'i aktivizuar ato. Në këtë pikë, këto janë kodet e bonusit të disponueshëm në Cookie Casino:

TORTA – ky është kodi i bonusit që lojtarët mund të përdorin kur bëjnë depozitën e tyre të parë. Në këtë mënyrë ata do të marrin një bonus depozite 100% të ndeshjes deri në 100 dollarë dhe 120 rrotullime falas.

E EMBEL – ky është kodi i bonusit që lojtarët mund të përdorin kur bëjnë depozitën e tyre të dytë. Në këtë mënyrë ata do të marrin 50% deri në 100 dollarë dhe 100 rrotullime falas.

SHEQER – ky është kodi i bonusit që lojtarët mund të përdorin kur duan të kërkojnë bonusin e rifreskimit të së dielës. Në këtë mënyrë ata do të marrin një bonus depozite prej 50% deri në 100 dollarë dhe 50 rrotullime falas.

Tërheqja e bonusit

Pothuajse çdo bonus vjen me kërkesa për bast, kështu është edhe oferta e mirëpritur në Cookie Casino. Lojtarët duhet të vënë bast përmes shumës së bonusit 40 herë përpara se të jenë në gjendje të kërkojnë një tërheqje.

Lojërat me video slot në internet do të kontribuojnë 100% në përmbushjen e kërkesave të basteve, ndërsa lojërat e tjera mund të kontribuojnë në përqindje më të vogël.

Lojtarët kanë 30 ditë për të përmbushur kërkesat e basteve dhe nëse nuk arrijnë ta bëjnë këtë, rrezikojnë t'u konfiskohen fondet.

Lojtarët duhet të kalojnë procedurën e verifikimit përpara se të mund të kërkojnë një tërheqje.

Për të kërkuar bonusin e depozitës, lojtarët duhet të bëjnë një depozitë minimale prej të paktën $20.

Shuma maksimale që lojtarët mund të marrin nga oferta e mirëseardhjes është e kufizuar në 10,000 dollarë. Çdo shumë e tepërt do të konfiskohet përpara se të kërkoni një tërheqje.

Kur luani me fondet e bonusit, së pari luhen paratë e vërteta dhe më pas fondet e bonusit.

Lojtarët mund të kërkojnë një tërheqje përpara se të plotësojnë kërkesat e basteve, por ata rrezikojnë t'u konfiskohen fondet.

Lojtarët mund të kërkojnë vetëm një bonus në të njëjtën kohë, dhe të gjitha bonuset e depozitave dhe rrotullimet falas duhet të vihen 40 herë.