Platinum Play Rishikimi 2024 - Payments

Platinum PlayResponsible Gambling
CASINORANK
7.19/10
BonusBonus 800 dollarë
Argëtim elegant
ECogra certifikuar
Dizajni bazë
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Argëtim elegant
ECogra certifikuar
Dizajni bazë
Platinum Play is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

Lajmi i mirë për shumicën e lojtarëve është se në Platinum Play ata mund të gjejnë disa nga mënyrat më të njohura të pagesës si Skrill, Neteller dhe Paypal. Kufiri minimal i tërheqjes është 20 dollarë dhe kufiri maksimal i tërheqjes është 500 dollarë.

Rregullat e parave të gatshme

Përpara se të bëni një tërheqje, kazinoja rezervon të drejtën të kërkojë dokumente verifikimi me rastin e regjistrimit dhe përpara se të përpunojë transaksionet financiare.

Kazinoja rezervon të drejtën për të kryer kontrolle krediti për të gjithë Mbajtësit e Kartës me agjenci krediti të palëve të treta.

Është përgjegjësia juaj e vetme të njihni ligjet në lidhje me lojërat e fatit në internet.

Është përgjegjësia juaj të mbani kopje të të dhënave të transaksioneve dhe politikave dhe rregullave të faqes në internet.

Ju mund të tërhiqni fondet tuaja përmes bankës vetëm në emrin e përdorur gjatë regjistrimit në faqe. Disa tarifa mund të aplikohen kur tërhiqni fonde. Ju duhet të bëni një tërheqje duke përdorur të njëjtën metodë që keni përdorur për depozitimin e fondeve në llogarinë tuaj.