Online Casino WebMoney

Zgjidhja e pagesave në internet, WebMoney Transfer Ltd, u themelua në Rusi në 1998. Është një sistem universal pagese me 44 milionë përdorues në mbarë botën. WebMoney është një mjet i fuqishëm biznesi që regjistron më shumë se dhjetë mijë regjistrime çdo ditë.

Është pranuar nga mbi njëqind milionë tregtarë në mbarë botën; Ofruesit e kazinove në internet janë një nga faqet e internetit që miratojnë WebMoney për transaksione.

Si funksionon WebMoney
Si funksionon WebMoney

Si funksionon WebMoney

Bastorët duhet të regjistrohen në faqen zyrtare të kësaj zgjidhje pagese dhe të lidhin informacionin e tërheqjes së tyre me seksionin "Tërheqje" të llogarisë së tyre të kazinosë në internet. Sa herë që duan të marrin para nga llogaritë e tyre të kazinosë, gjithçka që duhet të bëjnë është të klikojnë në "Tërheqje"

Si funksionon WebMoney