Kazino Në Internet Trustly

Filluar në 2008, Trustly Group është një nga zgjidhjet më të mira të pagesave online në nivel global. Me seli në Stokholm, Suedia, marka suedeze fin-tech i lejon konsumatorët të blejnë dhe të paguajnë me shpejtësi nga llogaria e tyre bankare në internet pa një aplikacion ose kartë. Trustly ka një model biznesi llogari për llogari me një rrjet të gjerë që mbështet mbi 6300 banka.

Trustly është një metodë e preferuar e tërheqjes në industrinë e lojërave të fatit në internet. Shumica e kazinove të listuara në Renditjen e Kazinove Online mbështesin Trustly si një metodë tërheqjeje. Përparësitë e Trustly përfshijnë kthesën e shpejtë të transaksionit dhe tarifat e përballueshme. Cfare ka me shume? Trustly garanton një bankë të sigurt dhe të sigurt.