Gaming Club Rishikimi 2024 - Payments

Gaming ClubResponsible Gambling
CASINORANK
7.12/10
BonusBonus 350 dollarë
Më shumë se 500 lojëra
ECogra certifikuar
Dizajn interaktiv
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Më shumë se 500 lojëra
ECogra certifikuar
Dizajn interaktiv
Gaming Club is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

Në Gaming Club, ju mund të përdorni mënyra të ndryshme pagese për të depozituar fonde në llogarinë tuaj, si dhe për të bërë një tërheqje të fitimeve tuaja. Shuma maksimale që mund të tërhiqni në javë është 4,000 dollarë dhe mund të përdorni një nga metodat e mëposhtme: Transfertë bankare, Entropay, Maestro, Skrill, Neteller, VISA dhe ecoPayz.

Kazinoja rezervon të drejtën të kërkojë verifikim kur krijoni llogarinë tuaj ose përpara se të bëni një tërheqje. Disa nga dokumentet që mund t'ju kërkohen janë, por nuk kufizohen vetëm në:

  • Dëshmia e të ardhurave
  • Një kopje e dokumenteve fotografike të identifikimit, të tilla si një pasaportë ose patentë shoferi
  • Dokumentet që konfirmojnë vendbanimin, si p.sh. një pasqyrë bankare ose fatura komunale jo më të vjetra se 3 muaj
  • Dëshmi pronësie për çdo mënyrë pagese të përdorur për të depozituar ose tërhequr fonde

Kazinoja mund të kryejë kontrolle krediti me agjencitë e palëve të treta për të gjithë Mbajtësit e Kartës.

Është përgjegjësia juaj të mbani kopje të të dhënave të transaksioneve dhe është gjithashtu përgjegjësia juaj të njihni ligjet në lidhje me lojërat e fatit në internet në vendin ku jeni banor.

Nëse kërkoni një tërheqje që është 5 herë ose më shumë se depozitat tuaja të përjetshme, atëherë do të jeni përgjegjës për një rishikim të detajuar të lojës. Pas kësaj, ju mund të tërhiqni vetëm fitimet tuaja në shumën prej 4,000 dollarë në javë.