Rishikimi i kazinosë Bob Casino - Payments

Bob CasinoResponsible Gambling
CASINORANK
8.12/10
BonusBonus i mirëseardhjes deri në 500 dollarë + 130 rrotullime falas
Kalendari i rregullt promovues
1000+ lojëra elektronike të ofruara
Turne me rrotullime falas
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Kalendari i rregullt promovues
1000+ lojëra elektronike të ofruara
Turne me rrotullime falas
Bob Casino is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

Disa nga mënyrat më të njohura të pagesës në mesin e lojtarëve janë Skrill dhe Neteller, dhe lajmi i mirë është se të dyja janë të disponueshme në Bob Casino.

Paypal nuk është i disponueshëm në këtë pikë dhe nëse e shtojnë atë në të ardhmen, lojtarët do të njoftohen.

Bob Casino ka shtuar mënyra të ndryshme pagese që lojtarët mund të përdorin për depozita dhe tërheqje. Disa prej tyre përfshijnë karta krediti dhe debiti, kuleta elektronike, kupona me parapagesë dhe transferta bankare, vetëm për të përmendur disa.

Lojtarët që depozitojnë karta krediti ose debiti dhe duan të tërheqin një shumë që është e barabartë ose më e vogël me shumën që kanë depozituar, do ta marrin tërheqjen përsëri në kartën e kreditit ose të debitit.

Gjithsesi, nëse shuma e tërheqjes tejkalon shumën e depozituar, atëherë shuma e tepërt do të paguhet me një mënyrë tjetër pagese.

Vendet e mëposhtme janë nuk mbështetet për Visa: SHBA, Australi, Hong Kong, Indi, Indonezi, Japoni, Kore, Malajzi dhe Singapor.

Vendet e mëposhtme janë mbështetur për****Mastercard: Andorra, Austri, Belgjikë, Qipro, Republika Çeke, Danimarkë, Estoni, Francë, Gjermani, Gjibraltar, Greqi, Hungari, Islandë, Irlandë, Itali, Luksemburg, Maltë, Monako, Holandë, Norvegji, San Marino, Sllovaki, Slloveni, Spanjë , Suedia, Zvicra, Turqia dhe Mbretëria e Bashkuar.

Pagesa maksimale

Secili sistem pagese ka kufizimet e tij që janë shprehur qartë, kështu që lojtarët mund të gjejnë atë që u përshtatet më së miri. Gjithsesi, kazino ka gjithashtu disa kufizime kur bëhet fjalë për tërheqjet.

Lojtarët lejohen të tërheqin 4,000 dollarë në ditë, 10,000 dollarë në javë dhe 40,000 dollarë në muaj.

Rregullat e marrjes së parave

Shuma minimale që lojtarët mund të tërheqin është e kufizuar në 10 dollarë, ndërsa shuma maksimale do të varet nga mënyra e pagesës që ata zgjedhin të përdorin.

Lojtarët që kërkojnë një tërheqje që tejkalon kufirin e sistemit të pagesave mund ta tërheqin shumën me këste.

Bob Casino rezervon të drejtën të kontrollojë identitetin e secilit lojtar përpara se të përpunojë një tërheqje.

Lojtarët që ofrojnë informacione të pavërteta, të pasakta dhe mashtruese do të pezullohen llogaritë e tyre. Dështimi për të verifikuar një llogari do të rezultojë në mbylljen e llogarisë dhe konfiskimin e fitimeve.

Shuma maksimale që lojtarët mund të tërheqin brenda një dite është e kufizuar në 4000$, 10000$ në javë dhe 40000$ në muaj. Për lojtarët që fitojnë më shumë se 40,000 dollarë, kazinoja rezervon të drejtën të paguajë me këste mujore prej 20,000 dollarësh derisa të paguhet shuma e plotë.