Rishikimi i kazinosë Azur - Account

AzurResponsible Gambling
CASINORANK
7.9/10
BonusBonus i mirëseardhjes 100% deri në 500 € + 20 rrotullime falas
Lojëra superiore
Pagesat e shpejta
Programe ekskluzive VIP
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Lojëra superiore
Pagesat e shpejta
Programe ekskluzive VIP
Azur is not available in your country. Please try:
Account

Account

Për të luajtur në Azur Casino, lojtarët duhet së pari të krijojnë një llogari. Ky është një proces i thjeshtë ku ata duhet të fusin disa të dhëna personale për t'u regjistruar. Ajo që është e rëndësishme të dini, është se lojtarët kanë të drejtë për një bonus bujar mirëseardhjeje herën e parë që depozitojnë në llogarinë e tyre të re, gjë që do të përmirësojë në mënyrë drastike balancën e tyre dhe do të zgjasë lojën e tyre.

Krijimi i një llogarie në Azur Casino është një proces shumë i thjeshtë. Gjithçka që lojtarët duhet të bëjnë është të drejtohen në faqen zyrtare të internetit dhe të klikojnë në butonin Bashkohu tani. Ata do të duhet të fusin disa të dhëna personale për të përfunduar procesin e regjistrimit. Lajmi i mirë është se ky është një proces i thjeshtë dhe nuk do të zgjasë më shumë se disa minuta.

Është shumë e rëndësishme që informacioni i dhënë të jetë i saktë sepse lojtarët do të duhet të kalojnë një procedurë verifikimi më vonë.

Fjalëkalimi që lojtarët zgjedhin duhet të jetë i sigurt dhe të përmbajë të paktën 8 karaktere, duke përfshirë 1 numër, 1 shkronjë të madhe dhe 1 simbol. Lojtarët duhet të mbajnë fjalëkalimin për vete dhe të mos e ndajnë atë me askënd tjetër.

Rihap llogarinë

Lojtarët mund të mbyllin llogarinë e tyre për një periudhë të caktuar, dhe më vonë, ata mund ta rihapin përsëri. Lojtarët duhet të kontaktojnë Mbështetjen e Klientit në mënyrë që t'i ndihmojnë ata me procesin. Gjithsesi, lojtarët që i kanë mbyllur llogaritë e tyre përgjithmonë nuk do të mund t'i rihapin përsëri. Për këtë arsye, ne u sugjerojmë lojtarëve të kontaktojnë Mbështetjen e Klientit përpara se të vendosin të mbyllin llogaritë e tyre, në mënyrë që t'i ndihmojnë ata të marrin një vendim më të informuar.

Limiti Llogarinë

Lojtarët lejohen të kenë vetëm një llogari për familje, adresë IP, email, numër telefoni dhe mënyrë pagese. Në rast se kazinoja zbulon se lojtarët kanë disa llogari, atëherë ata rrezikojnë t'i mbyllin të gjitha llogaritë e tyre.

Procesi i verifikimit

Pasi një lojtar të krijojë një llogari në Azur Casino, ai do të marrë një email që i kërkon të verifikojë identitetin, adresën dhe mënyrën e pagesës.

Lojtarët duhet të dërgojnë dokumentet e duhura dhe ato duhet të jenë të një cilësie të mirë për t'u pranuar.

Për të vërtetuar identitetin e dikujt, lojtarët duhet të dërgojnë një kopje të kartës së tyre të identitetit kombëtar, pasaportës ose patentës së shoferit.

Për të vërtetuar adresën e dikujt, lojtarët duhet të dërgojnë një nga dokumentet e mëposhtme: një faturë shërbimi, një faturë qiraje, një deklaratë llogarie bankare ose një dokument qeveritar. Është shumë e rëndësishme që dokumenti të përfshijë emrin dhe mbiemrin e lojtarit, adresën dhe të jetë më pak se gjashtë muajsh. Dokumentet duhet të jenë zyrtare dhe të përfshijnë një logo dhe nënshkrim për të vërtetuar vërtetësinë e tyre.

Për të vërtetuar mjetet e depozitimit, lojtarët duhet të dërgojnë dokumentet e mëposhtme. Për kartat bankare, lojtarët duhet të dërgojnë një foto të kartës së përdorur për të bërë një depozitë. 6 numrat e parë dhe 4 të fundit duhet të jenë të dukshëm. Numrat e mesëm mund të mbulohen për qëllime sigurie. Gjithashtu, data e skadencës dhe emri i mbajtësit duhet të jenë të dukshme. Në anën e pasme të kartës, karta duhet të nënshkruhet dhe kodi i sigurisë duhet të mbulohet.

Për kartat virtuale, lojtarët duhet të dërgojnë një pamje të kartës virtuale ose një dokument bankar. Duhet të jetë i dukshëm emri dhe mbiemri i mbajtësit të kartës, si dhe 4 shifrat e fundit të numrit të kartës.

Për kartat me parapagesë, lojtarët nuk duhet të dërgojnë asnjë dokument verifikimi.

Për kuletat virtuale, lojtarët duhet të dërgojnë një pamje të llogarisë me emrin, mbiemrin dhe adresën e emailit.

Lojtarët pranojnë të informojnë shërbimin ndaj klientit për çdo ndryshim të situatës, të mbajnë llogarinë e tyre të përditësuar dhe të verifikojnë duke ofruar dokumente mbështetëse.