Ecopayz për depozitat dhe tërheqjet në kazino në internet

Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Ecopayz është një nga mënyrat më të mira të pagesave në internet, veçanërisht për të bërë depozita dhe tërheqje në kazinotë online. Është një portofol elektronik që u mundëson përdoruesve të kryejnë transaksione në aktivitetet online pa futur informacionin e kartës së tyre të kreditit ose bankës.

Nëse dëshironi të mësoni se si të bëni depozita ose tërheqje në kazinotë online duke përdorur Ecopayz, jeni në vendin e duhur. Këtu është një shpjegim i gjerë se si mund të përdorni Ecopayz për depozitat dhe tërheqjet e kazinosë në internet, duke përfshirë një udhëzues hap pas hapi dhe informacion thelbësor si shumat minimale dhe maksimale të depozitave/tërheqjeve.

Ecopayz për depozitat dhe tërheqjet në kazino në internet

Depozitat e kazinosë Ecopayz

Përpara se të merrni pjesë në disa aktivitete të kazinosë dhe të tërhiqni fitimet tuaja, duhet të bëni disa depozita. Për fat të mirë, përdorimi i Ecopayz për të bërë depozita në kazinotë në internet është shumë i lehtë. Këtu është një shpjegim i thelluar i depozitave të kazinosë Ecopayz.

Ecopayz ofron disa metoda për depozitimin e fondeve në tuaj Llogaria e portofolit elektronik Ecopayz. Tre nga opsionet më të zakonshme përfshijnë depozitat lokale, depozitat bankare ndërkombëtare dhe depozitat e kartave të kreditit/debitit.

Pavarësisht nga mënyra, duhet të lidhni një llogari bankare ose një kartë krediti me Ecopayz. Për ta bërë këtë, hyni në llogarinë tuaj Ecopayz, zgjidhni opsionin "Llogaritë dhe kartat bankare", zgjidhni nëse dëshironi të lidhni një kartë apo një llogari bankare dhe në fund, futni detajet për kartën ose bankën që dëshironi të lidhni.

Pasi të keni lidhur një kartë ose një bankë, mund të vazhdoni të bëni depozita. Këtu është një shpjegim i plotë se si të financoni llogarinë tuaj Ecopayz duke përdorur të gjitha ato metoda.

Bërja e një depozite lokale në llogarinë tuaj Ecopayz

Për të depozituar fonde në llogarinë tuaj Ecopayz, filloni duke u identifikuar në llogarinë tuaj. Pasi të keni hyrë, zgjidhni opsionin "Depozitimi i fondeve" nga menyja dhe më pas zgjidhni skedën "Opsionet e depozitave lokale".

Tani, zgjidhni numrin e llogarisë për llogarinë Ecopayz në të cilën dëshironi të financoni ose të bëni depozita. Pasi të zgjidhni numrin e llogarisë, do të shihni një listë të opsioneve të depozitave. Nga kjo listë, zgjidhni një opsion që dëshironi të përdorni.

Pasi të zgjidhni një opsion depozitimi, vendosni shumën që dëshironi të depozitoni. Pasi të keni futur shumën e depozitës, klikoni butonin "Vazhdo" për të vazhduar.

Shikoni të gjitha detajet e depozitës që keni futur dhe sigurohuni që gjithçka është e saktë. Nëse nuk shihni ndonjë gabim, klikoni në butonin "Konfirmo". Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e thjeshta në ekran për të përfunduar procesin e depozitimit.

Financimi i llogarisë suaj Ecopayz duke përdorur transfertën bankare ndërkombëtare

Për të financuar llogarinë tuaj Ecopayz duke përdorur metodën e transfertave bankare ndërkombëtare, hyni në llogarinë tuaj dhe zgjidhni opsionin "Depozitoni fonde" nga menyja. Pas kësaj, zgjidhni opsionin "Transferimi bankar ndërkombëtar".

Ngjashëm me metodën e mëparshme, zgjidhni llogarinë Ecopayz që dëshironi të bëni depozita. Pas kësaj, zgjidhni monedhën e depozitës tuaj. Në fund, duhet të kryeni transaksionin nga llogaria juaj bankare. Gjatë përfundimit të transaksionit përmes llogarisë tuaj bankare, përdorni numrin e referencës si referencë të pagesës në detajet e transfertës.

Vendosja e depozitave në llogarinë tuaj Ecopayz duke përdorur kartën e kreditit/debitit

Procesi i financimit të llogarisë tuaj Ecopayz duke përdorur kartën tuaj të kreditit është i ngjashëm me ato të përmendura më sipër. Hyni në llogarinë tuaj, klikoni në opsionin "Depozitoni fonde", më pas opsionin "Kartë krediti", zgjidhni kartën e kreditit nga e cila dëshironi të depozitoni fondet, vendosni shumën që dëshironi të depozitoni dhe klikoni butonin "Vazhdo". Më në fund, klikoni "Konfirmo" pasi të siguroheni që të gjitha informacionet që keni futur janë të sakta.

Lidhja e llogarisë tuaj Ecopayz me llogarinë tuaj të kazinosë në internet

Tani që keni financuar llogarinë tuaj Ecopayz, ne mund të kalojmë në depozitimin e disa fondeve në një kazino Ecopayz. Hyni në kazinonë që dëshironi të bëni depozita dhe shkoni te seksioni i depozitave. Zgjidhni Ecopayz si opsionin tuaj të depozitës dhe vendosni shumën që dëshironi të depozitoni. Ju gjithashtu mund të duhet të zgjidhni monedhën.

Pasi të keni futur të gjitha këto informacione, klikoni në butonin "vazhdoni" ose "vazhdoni". Bërja e kësaj do t'ju ridrejtojë në llogarinë tuaj Ecopayz, ku duhet të autorizoni transaksionin e depozitës. Pas kësaj, shuma do të transferohet në llogarinë tuaj të kazinosë dhe ju mund të filloni të vini bast.

Shumat minimale dhe maksimale të depozitave me Ecopayz

Kufijtë për depozitat maksimale dhe minimale që mund të bëni duke përdorur llogarinë tuaj Ecopayz varen nga niveli i llogarisë suaj. Përveç niveleve, llogaritë Ecopayz kanë një klasifikim tjetër të quajtur Francë, i cili ka kufij të veçantë.

Së pari, nuk ka kufizime për depozitën minimale të kazinosë në internet Ecopayz. Kufiri maksimal i vetëm i transaksioneve në para për depozitën e kazinosë në internet Ecopayz është 285 USD për llogaritë Silver, 575 USD për llogaritë Gold/Platinum/VIP dhe 575 USD për llogaritë franceze. Kufijtë maksimalë të transaksionit për një blerje të vetme dhe blerje ditore janë 4,610 USD për llogaritë Silver, 5,540 për Gold/Platinum/VIP dhe 5770 për Francën. Për detajet e plota të kufijve të transaksionit, mund të shikoni faqen e internetit të Ecopayz.

Udhëzues hap pas hapi për depozitimin e fondeve me Ecopayz

Transferimi i fondeve në llogarinë tuaj të kazinosë në internet përmes Ecopayz është i thjeshtë. Sidoqoftë, mund të duket komplekse për fillestarët që nuk e kanë bërë kurrë më parë. Për t'ju ndihmuar me këtë, këtu është një udhëzues hap pas hapi që shpjegon se si të depozitoni fonde në një kazino në internet duke përdorur Ecopayz.

 • Hapi 1: Financoni llogarinë tuaj Ecopayz me shumën e saktë ose më shumë që dëshironi të depozitoni në llogarinë tuaj të kazinosë në internet.
 • Hapi 2: Hyni në kazinonë online ku dëshironi të transferoni fonde.
 • Hapi 3: Shkoni në seksionin e depozitave të kazinosë.
 • Hapi 4: Zgjidhni Ecopayz nga lista e opsioneve të depozitave të disponueshme.
 • Hapi 5: Zgjidhni monedhën, nëse kërkohet.
 • Hapi 6: Futni shumën që dëshironi të depozitoni.
 • Hapi 7: Klikoni butonin "Vazhdo" ose "Vazhdo".
 • Hapi 8: Do të ridrejtoheni në faqen e llogarisë tuaj Ecopayz pasi të klikoni butonin "Vazhdo". Autorizoni transaksionin e depozitave nga faqja e llogarisë tuaj Ecopayz.
 • Hapi 9: Pas konfirmimit të depozitës, fondet do të transferohen në llogarinë tuaj të kazinosë në internet.

Tërheqja e fondeve me Ecopayz

Pra, ju keni bërë depozita në një kazino online dhe keni grumbulluar disa fitime. Tani, ndoshta po mendoni të tërhiqni fonde nga kazinoja online. Për t'ju ndihmuar me këtë, këtu është një shpjegim i thelluar i gjithçkaje që duhet të dini rreth tërheqjes së fondeve me Ecopayz.

Për të tërhequr fonde nga llogaria juaj e kazinosë në internet duke përdorur Ecopayz, fillimisht duhet të identifikoheni në kazino dhe më pas të shkoni te seksioni i tërheqjes. Pas kësaj, zgjidhni Ecopayz si metodën e tërheqjes.

Ndërsa bëni tërheqjen tuaj të parë, duhet të mbani parasysh dy gjëra. Së pari, mund t'ju duhet gjithashtu të zgjidhni një monedhë. Së dyti, mund t'ju duhet të kaloni një proces verifikimi në mënyrë që kazinoja të mund të verifikojë që në të vërtetë jeni ju që bëni tërheqjen.

Pasi të keni kaluar procesin e verifikimit, shkruani shumën që dëshironi të tërhiqni nga kazino dhe klikoni mbi Vazhdo ose Vazhdo. Shuma e tërheqjes do të kreditohet në llogarinë tuaj Ecopayz brenda kohës së përpunimit të përmendur nga kazinoja.

Kohët e përpunimit për tërheqjet e Ecopayz

Mesatarisht, tërheqjet që bëni nga një kazino online në llogarinë tuaj Ecopayz do të zgjasin nga 1 deri në 4 ditë pune. Ndërsa kjo nuk ndodh shumë shpesh, ekziston mundësia që tërheqja juaj të vonohet.

Nëse llogaria juaj Ecopayz nuk është kredituar brenda katër ditëve nga fillimi i tërheqjes, dërgoni email Ecopayz në lidhje me këtë çështje. Sigurohuni që të përfshini një kopje të urdhërpagesës. Një përfaqësues i Ecopayz do t'ju kontaktojë menjëherë pasi të marrin emailin tuaj. Ju nuk duhet të shqetësoheni për humbjen e parave tuaja pasi Ecopayz është një prej tyre mënyrat më të sigurta të pagesës atje jashte.

Me këtë thënë, duhet të keni parasysh se ndërsa filloni një tërheqje nga një kazino në internet, ata do të përmendin kohët e përpunimit të secilës metodë të tërheqjes. Për këtë arsye, kohët e përpunimit mund të ndryshojnë në varësi të kazinosë në internet.

Shumat minimale dhe maksimale të tërheqjes me Ecopayz

Kur tërhiqni fitimet tuaja nga një kazino online në llogarinë tuaj Ecopayz, zbatohen disa kufizime në varësi të nivelit të llogarisë suaj. Të ngjashme me Depozitat e kazinosë Ecopayz, nuk ka kufi për transaksionin minimal të tërheqjes.

Kufiri maksimal i vetëm i transaksionit është 2,771,03 USD për llogaritë Silver dhe 1,108,413,29 USD për llogaritë Silver, Gold, Platinum dhe VIP. Për më shumë detaje mbi kufijtë maksimalë dhe minimalë të transfertave, mund të shikoni faqen e internetit të Ecopayz.

Udhëzues hap pas hapi për tërheqjen e fondeve me Ecopayz

Për t'ju ndihmuar të kuptoni procesin e tërheqjes në kazinotë online, këtu është një udhëzues i plotë hap pas hapi që shpjegon se si të bëni tërheqje nga kazinotë në internet duke përdorur Ecopayz.

 • Hapi 1: Hyni në kazinonë online nga ku dëshironi të tërhiqni fonde.
 • Hapi 2: Shkoni te seksioni i tërheqjes së kazinosë.
 • Hapi 3: Kaloni procesin e verifikimit nëse kjo është hera e parë që tërheq fonde nga ajo kazino në internet.
 • Hapi 4: Zgjidhni Ecopayz nga lista e opsioneve të disponueshme të tërheqjes. Kohët e përpunimit për të gjitha opsionet e tërheqjes zakonisht renditen në këtë seksion.
 • Hapi 5: Zgjidhni monedhën, nëse kërkohet.
 • Hapi 6: Futni shumën që dëshironi të tërhiqni.
 • Hapi 7: Klikoni butonin "Vazhdo" ose "Vazhdo".
 • Hapi 8: Fondet do të transferohen në llogarinë tuaj Ecopayz brenda kohës së përpunimit të përmendur nga kazinoja.
About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi

A është Ecopayz i sigurt për t'u përdorur?

Po, Ecopayz është një nga mënyrat më të sigurta dhe më të sigurta të pagesës për transaksionet në internet. Mund ta përdorni për të depozituar fonde në kazinotë online pa u shqetësuar për çështjet e sigurisë. Të gjitha informacionet tuaja personale dhe financiare mbeten të mbrojtura falë SSL.

Si mund ta rris nivelin e llogarisë time Ecopayz?

Për të niveluar llogarinë tuaj Ecopayz nga Classic në Silver, verifikoni identitetin tuaj përmes procesit të verifikimit të identitetit Ecopayz. Rritja e mëtejshme e nivelit të llogarisë suaj varet nga historiku i transaksioneve dhe aktiviteti i llogarisë suaj. Mund të kontrolloni faqen e niveleve dhe përmirësimeve të llogarisë Ecopayz për detaje të plota.

A mund ta përdor Ecopayz për të bërë depozita dhe tërheqje në kazinotë online?

Në pjesën më të madhe, po. Ju mund të përdorni Ecopayz për të bërë depozita dhe tërheqje në kazinotë online. Sidoqoftë, duhet të kaloni opsionet e depozitimit dhe tërheqjes të disponueshme në kazinonë online pasi jo të gjitha kazinotë në internet e pranojnë Ecopayz si një mënyrë pagese. Për fat të mirë, Ecopayz është popullor dhe do ta gjeni në shumicën e kazinove në internet.

A duhet të paguaj tarifa kur bëj depozita ose tërheqje në kazinotë në internet duke përdorur Ecopayz?

Është e mundur të hasni tarifa gjatë kryerjes së depozitave ose tërheqjeve në kazinotë online përmes Ecopayz. Meqenëse këto tarifa janë të ndryshme për secilën kazino, ju duhet t'i kontrolloni ato vetë gjatë procesit të depozitimit ose tërheqjes. Për fat të mirë, shumë kazino online nuk paguajnë asnjë tarifë.

A mund ta përdor Ecopayz në pajisjen time celulare për depozitimin e fondeve në kazinotë online?

Po. Ecopayz është plotësisht i pajtueshëm me pajisjet mobile. Ecopayz ka aplikacione të shkarkueshme për pajisjet Android dhe iOS. Ju mund të përdorni Ecopayz për të bërë depozita dhe tërheqje në kazinotë në internet nga smartphone ose tableti juaj.

Si të krijoni një llogari Ecopayz për transaksionet në kazino në internet

Si të krijoni një llogari Ecopayz për transaksionet në kazino në internet

ecoPayz është ndoshta një nga më të njohurat dhe një nga metodat më të mira të pagesave në internet atje. Përdorimi i një portofoli dixhital ose i portofolit elektronik është shumë më i sigurt se përdorimi i kartave bankare/kreditit pasi nuk ju kërkohet të vendosni të dhënat tuaja bankare ose të kartës së kreditit.