Kazino Në Internet Bitcoin

E shpikur në vitin 2008 nga një person i panjohur ose grup njerëzish me emrin Satoshi Nakamoto, Bitcoin (BTC) është kriptomonedha më e njohur. Si fillim, kjo është një monedhë dixhitale e decentralizuar që mund të dërgohet nga një konsumator te tjetri nëpërmjet rrjetit të bitcoin P2P.

Bitcoin është sot një metodë popullore tërheqjeje në shumicën e kazinove. Në Online CasinoRank, ne e rekomandojmë këtë kripto për disa arsye. Transaksionet me Bitcoin mbeten private, kështu që lojtarët që duan të luajnë në mënyrë anonime kanë një zgjidhje pasi kripto-ja nuk rregullohet nga autoritetet. Cfare ka me shume? Tërheqjet e Bitcoin janë të shpejta dhe kostot e transaksionit janë më të ulëta.

Kazino Në Internet Bitcoin