Blackjack Surrender Online Casino më e mirë në 2023

Pavarësisht se Blackjack është një nga lojërat më të preferuara të tavolinës në internet, rregulli Surrender është ndër rregullat më pak të njohura. Mund të shkurtojë avantazhin e kazinosë duke ju lejuar të zvogëloni humbjen tuaj nëse shanset tuaja për të fituar janë nën 50%. Ju do të humbni një pjesë të aksioneve nëse dorëzoheni, por është gjithmonë më mirë të humbni gjysmën e tij paraprakisht, në vend të gjithçkaje pasi të luani të gjithë raundin.

Opsioni i dorëzimit të Blackjack është i disponueshëm vetëm në disa platforma të kazinove në internet dhe kazinove me bazë tokësore. Lojtarët mund ta përdorin atë në avantazhin e tyre, por, përpara se të shohim se si, le të zhytemi më thellë se çfarë është opsioni Surrender, si ta përdorin atë dhe cilat janë dy llojet kryesore.

Në përgjithësi, nëse po përpiqeni të gjeni një udhëzues të detajuar për opsionin Blackjack Surrender, ose thjesht dëshironi të dini se çfarë është, në mënyrë që ta përdorni në favorin tuaj për të prerë skajin e shtëpisë, ju jeni në vendin e duhur.

Çfarë është Surrender në Blackjack?

Çfarë është Surrender në Blackjack?

Nëse jeni duke luajtur një lojë që përmban dorëzimin e Blackjack-ut, mund ta palosni dorën pasi të shihni letrat tuaja, ose në varësi të variacionit, përpara se tregtari të arrijë majën e tij. Duke dorëzuar dorën, ju kurseni gjysmën e bastit tuaj, ndërsa gjysma tjetër kthehet në shtëpi.

Në fillim, heqja dorë nga dora duket si një vendim i keq, duke marrë parasysh që thjesht mund të qëndroni dhe të shihni se çfarë ndodh, por në disa skenarë, kjo mund t'ju ndihmojë të ktheni 50% të bastit tuaj fillestar, në vend që të humbni të gjitha.

Rregulli i dorëzimit mund të identifikohet ndryshe. Disa lojtarë preferojnë ta konsiderojnë këtë rregull një mënyrë të shkëlqyeshme për të fituar avantazhin e shtëpisë, por të tjerë një mënyrë për ata që braktisin punën për të shmangur humbjet.

Pavarësisht se cilin prej tyre e konsideroni të vlefshëm, dorëzimi është një rregull i shkëlqyeshëm që mund ta përfshini në strategjinë tuaj bazë, pasi mund të keni një shans për të rikthyer gjysmën e bastit tuaj edhe nëse shanset tuaja për të fituar janë më pak se 50%. Kjo shkurton skajin e shtëpisë, duke ju lejuar të përfitoni në afat të gjatë.

Çfarë është Surrender në Blackjack?
Si të luani Blackjack Surrender?

Si të luani Blackjack Surrender?

Nëse jeni në dijeni të lojërave Blackjack, ju tashmë e dini se si të luani Blackjack dorëzimit, siç është një rregull. Përveç rregullave bazë për të ditur se kur duhet të goditni, të qëndroni ose të ndaheni, ju keni një shtesë, që ju lejon të dorëzoheni nëse nuk jeni në një situatë të rehatshme.

Pasi ju zgjidhni një kazino në internet, duke ofruar rregullin e dorëzimit të blackjack-ut, mund të filloni të luani si zakonisht, por kur keni një dorë "të keqe", keni mundësinë të përdorni një nga dy rregullat e dorëzimit të blackjack-ut.

Si të luani Blackjack Surrender?
Versione të ndryshme të Blackjack Surrender

Versione të ndryshme të Blackjack Surrender

Për të dorëzuar një dorë blackjack, gjërat kryesore që duhet t'i kushtoni vëmendje janë letrat tuaja dhe letrat e tregtarit. Por, duhet të merrni parasysh edhe opsionet e disponueshme, të cilat janë:

 • Dorëzimi i hershëm
 • Dorëzimi i vonë

Mos harroni se kazinotë e ndryshme në internet ofrojnë variacione ose të dyja, prandaj sigurohuni që ta kontrolloni atë, përpara se të filloni të krijoni strategjinë tuaj të blackjack-ut, pasi nëse nuk e bëni këtë, mund të zhgënjeheni kur filloni të luani.

Dorëzimi i hershëm

Rregulli i dorëzimit të hershëm ju lejon të hiqni dorë nga dora menjëherë pasi të gjithë lojtarëve u jepen dy letrat e tyre, por përpara se tregtari të kontrollojë kartën e tij të vrimës.

Kur të përdoret rregulli i dorëzimit të hershëm në blackjack?

Opsioni i dorëzimit të hershëm është jashtëzakonisht i dobishëm kur dora e tregtarit është më e mirë se e juaja, si në situata si më poshtë.

 • Kur tregtari ka një ACE dhe ju goditni fort 5, 6 ose 7
 • Kur tregtari ka një dhjetë dhe ju keni një palë 8 ose 7
 • Kur tregtari ka një ACE dhe ju keni një palë 3, 6, 7 ose 8
 • Kur tregtari ka një dhjetë dhe ju goditni fort, 14, 15 ose 16
 • Kur tregtari ka një ACE dhe ju goditni fort 12, 13, 15, 16 ose 17

Këto janë vetëm disa shembuj se kur mund të përfitoni nga dorëzimi. Por në përgjithësi, mbani mend se shumicën e kohës kur tregtari ka një ACE ose një dhjetë, ju mund të hiqni dorë.

Dorëzimi i vonë

Dorëzimi i vonë është më i përhapur në mesin e kazinove në internet. Ky është një rregull që, përveç dorëzimit të hershëm, ju lejon të hiqni dorë nga letrat tuaja sapo tregtari të arrijë kulmin e tij.

Dorëzimi i vonë është i vetmi opsion i disponueshëm në shumicën e lojërave, kështu që është mirë të dini se çfarë është. Ky rregull ju jep mundësinë të hiqni dorë nga dora pasi tregtari të kontrollojë letrat e tij.

Nëse kjo është opsioni juaj i vetëm, ndonjëherë duhet të përdorni rregullat e dorëzimit të vonuar kur mbani 14, 15, 16, apo edhe 17, në varësi të versionit që po luani. Pra, le të hedhim një vështrim më të thellë në disa duar të këqija që duhet të konsideroni të dorëzoheni.

Kur të përdoret rregulli i dorëzimit të vonë në blackjack?

 • Nëse tregtari ka një 9 dhe ju keni 16, vetëm kur loja ka të paktën 4 kuvertë,
 • Nëse tregtari ka 10, dhe ju keni 16, ose 15 nëse loja është vetëm 1 kuvertë,
 • Nëse tregtari qëndron në 17s, gjithmonë dorëzohu pavarësisht nga numri i kuvertave.
 • Nëse arrini 17, duhet të dorëzoni asin e tregtarit në një lojë me një kuvertë.
 • Nëse ju jepet 16 dhe tregtari mban një ACE ose 10 në një lojë të vetme ose të dyfishtë

Mos harroni se këto rregulla do të humbasin gjithmonë gjysmën e bastit tuaj, por ndonjëherë është më mirë të humbni gjysmën sesa të gjithë.

Ndoshta, e vetmja herë kur rregullat e dorëzimit do të shkojnë kundër jush është kur po numëroni letra, por përveç kësaj, këto rregulla mund t'ju vijnë në ndihmë, veçanërisht nëse po përpiqeni të fitoni afatgjatë.

Versione të ndryshme të Blackjack Surrender
Si të fitoni në Blackjack Surrender

Si të fitoni në Blackjack Surrender

Siç e dini tashmë, rregullat e dorëzimit të Blackjack janë pjesë e lojërave origjinale të blackjack. Por, shumë lojtarë ende po pyesin pse është më mirë të dorëzosh një dorë blackjack sesa të luash.

Epo, kur dora juaj ka të ngjarë të dështojë kundër asaj të tregtarit, ose me fjalë të tjera, kur shanset tuaja për të fituar janë më pak se 25%, duhet të konsideroni të hiqni dorë nga gjysma e bastit tuaj fillestar në vend që të humbni të gjitha.

Dorëzimi në blackjack mund të jetë një qasje shumë strategjike në planin afatgjatë, pasi kjo është ajo që ka të bëjë me lojën. Ju duhet të përpiqeni të kapërceni duart për të përfituar në afat të gjatë.

Si të fitoni në Blackjack Surrender
Kur të dorëzoheni në Blackjack?

Kur të dorëzoheni në Blackjack?

Sigurisht që nuk tingëllon mirë të dorëzohesh në blackjack, por shumica e lojtarëve përfitojnë duke e përdorur atë kur shohin sinjale të caktuara të duarve për të cilat tashmë jeni në dijeni.

Për të përmbledhur gjithçka, duhet të mbani mend se në shumicën e rasteve, pavarësisht nga lloji i lojës, nëse tregtari arrin 10s ose Ace, duhet të merret parasysh dorëzimi i hershëm.

Dhe nëse merrni 14, 15 ose 16, rregulli i dorëzimit të vonuar mund t'ju ndihmojë të kurseni 50% të bastit tuaj origjinal, duke konsideruar të mos luani.

A duhet të dorëzohesh në blackjack?

Ekziston një frazë e zakonshme që përdorin tifozët e dorëzimit të blackjack-ut, "Dorëzo rrugën drejt fitores". Është gjithmonë më mirë të heqësh dorë nga dora nëse shanset e saj për të fituar shtëpinë janë më pak se 50%. Kjo në thelb do të thotë që ju nuk e hidhni bast fillestar, por fitoni një pjesë të tij.

Epo, kjo i shpjegon të gjitha. Kur përfitoni nga rregulli i dorëzimit të Blackjack, ju merrni një avantazh mbi shtëpinë, gjë që ju ndihmon të përfitoni në afat të gjatë.

Kur të dorëzoheni në Blackjack?
Si të jepni një sinjal dore për dorëzimin e Blackjack?

Si të jepni një sinjal dore për dorëzimin e Blackjack?

Siç e dini tashmë se çfarë është e sigurta e dorëzimit në blackjack, le të ecim përpara duke parë se si mund ta tregoni qëllimin tuaj për t'u dorëzuar, në mënyrë që të jeni gati për ta zbatuar atë në strategjinë tuaj pa pasur asnjë shqetësim.

Kur luani në një tavolinë blackjack që përmban rregullin e dorëzimit, duhet të jeni të vetëdijshëm se si të jepni sinjalet e duhura të dorës që tregojnë qëllimin tuaj për të humbur letrat tuaja. Për fat të mirë, këto sinjale mund të jepen mjaft lehtë, pa marrë parasysh nëse jeni duke luajtur në një kazino në tokë apo në internet.

Si t'i jepni një sinjal dore dorëzimit të blackjack-ut në një kazino me bazë tokësore?

Epo, nëse luani në një kazino me bazë tokësore, do t'ju duhet të vizatoni një vijë horizontale pas pirgut tuaj, në mënyrë që të tregoni qëllimet tuaja për t'u dorëzuar.

Si t'i jepni një sinjal dore dorëzimit të blackjack në një kazino online?

Por, në rastin e duke luajtur blackjack në një platformë online, do të shihni një buton shtesë në ekran, i cili ju lejon të dorëzoheni.

Vini re se nëse jeni në një tryezë që nuk e përmban këtë rregull, nuk do të shihni asnjë buton, kështu që në fakt duhet të luani dy letrat tuaja.

Si të jepni një sinjal dore për dorëzimin e Blackjack?
A mund ta përdor Blackjack Surrender në çdo tryezë kazino?

A mund ta përdor Blackjack Surrender në çdo tryezë kazino?

Dorëzimi i Blackjack është një rregull shumë popullor që mund të gjendet pothuajse në çdo kazino online. Megjithatë, ka disa tabela që nuk e mbështesin atë, kështu që mund të zhgënjeheni nëse filloni të luani dhe nuk keni opsionin e dorëzimit për ta përdorur si avantazhin tuaj.

Pra, ne këshillojmë shumë që gjithmonë të kontrolloni nëse tavolina e blackjack ku do të uleni e mbështet atë rregull apo jo. Nëse dëshironi ta thjeshtoni edhe më shumë këtë, mund të kontaktoni gjithmonë agjentët e mbështetjes së klientit të kazinosë online për t'ju drejtuar te tabelat e blackjack-ut që ju lejojnë të përdorni rregullin e dorëzimit.

A mund ta përdor Blackjack Surrender në çdo tryezë kazino?
Zbuloni lojërat kryesore të dorëzimit të Blackjack

Zbuloni lojërat kryesore të dorëzimit të Blackjack

Në varësi të kazinosë online ku merrni pjesë, do të keni opsione të ndryshme për tavolinat e blackjack-ut që paraqesin opsionin e dorëzimit. Ka në thelb disa opsione që mund të gjeni, e para është një kazino me dorëzim të vonë dhe të hershëm, njëra prej tyre ose asnjëra prej tyre. Pra, duhet të zgjidhni me mençuri kur jeni duke marrë vendimin përfundimtar se cilit do t'i bashkoheni.

Në listën e mëposhtme, mund të gjeni disa nga kazinotë kryesore që ofrojnë variacione të dorëzimit të Blackjack.

 • 888 kazino
 • Bwin
 • Leo Vegas
 • Luaj Milion
 • BetVictor

Kur zgjidhni se ku të luani, sigurohuni që të regjistroheni në një kazino në internet ku ekzistojnë rregulla të ndryshme të dorëzimit, në mënyrë që të mund të zbatoni lehtësisht strategjinë tuaj. Është praktikë e mirë të kontaktoni mbështetjen e klientit të kazinosë ekzakte, për të pyetur se cilat tabela i mbështesin ato rregulla, në mënyrë që të përcaktoni nëse është zgjidhja më e mirë për ju apo jo.

Zbuloni lojërat kryesore të dorëzimit të Blackjack

FAQ

Gjithçka që duhet të dini për kazinotë

Kur të dorëzoheni në blackjack?

Dorëzimi i Blackjack është një rregull opsional që duhet ta merrni parasysh nëse dora juaj ka më pak se 50% mundësi për të fituar kundër dorës së tregtarit.

A mund ta gjej dorëzimin e Blackjack në platformat e kazinosë në internet?

Po, shumica e kazinove online ofrojnë tavolina blackjack, ku rregulli i dorëzimit është i disponueshëm. Megjithatë, dorëzimi në blackjack është i disponueshëm vetëm pasi tregtari të arrijë majat në letrat e tij. Vini re se jo çdo tabelë blackjack ju lejon të dorëzoheni, kështu që ne ju këshillojmë që ta kontrolloni këtë përpara se të filloni lojën.

Cili është rregulli i dorëzimit në Blackjack?

Rregulli i dorëzimit në blackjack është gjithmonë opsional dhe mund të përdoret për të hequr dorë nga 50% e bastit tuaj nëse mendoni se dora juaj ka më shumë gjasa të humbasë kundër krahut të shtëpisë. Me fjalë të thjeshta, rregulli i dorëzimit ju lejon të hiqni dorë nga gjysma e bastit tuaj nëse e konsideroni dorën tuaj të dobët.

Cilat lloje të dorëzimit të blackjack janë të disponueshme?

Ekzistojnë dy lloje të rregullave të dorëzimit në dorëzimin e vonë të blackjack-ut dhe dorëzimin e hershëm. Dorëzimi i vonuar është kur hiqni dorë nga basti juaj pasi tregtari arrin maksimumin në letrat e tij, dhe dorëzimi i hershëm mund të përdoret përpara se tregtari të shohë letrat e tij me fytyrë poshtë.

Si të sinjalizoni një dorëzim në blackjack?

Në lojërat online blackjack, do të ketë një buton shtesë që tregon dorëzimin, por nëse jeni duke shijuar blackjack në kazinotë tokësore, duhet të rrëshqitni gishtin tregues pas pirgut tuaj për të treguar qëllimin tuaj për të hequr dorë.

A është e zgjuar të dorëzohesh në blackjack?

Kjo varet nga kartat tuaja. Ju duhet të shikoni probabilitetin. Nëse dora juaj fillestare ka më pak se 50% gjasa për të fituar, do të ishte një zgjedhje e zgjuar të hiqni dorë nga një pjesë e bastit tuaj, në vend që të humbisni të gjitha dhe të mos merrni asgjë në këmbim.

A humbisni para nëse dorëzoheni në Blackjack?

Nëse dorëzoni një dorë në blackjack, do të humbni 50% të bastit tuaj fillestar. Megjithatë, nëse po shqyrtoni këtë opsion, dora juaj është ndoshta më e dobët se tregtarët. Nga një këndvështrim tjetër, ju mbani 50% të parave tuaja, në vend që t'i humbni të gjitha.

A duhet të dorëzohem në blackjack nëse godas 17?

17 është një dorë shumë e fortë në blackjack, por ndonjëherë mund të funksionojë kundër jush. Për shembull, nëse tregtari merr një ACE, duhet patjetër të konsideroni heqjen dorë nga kjo dorë, pasi shanset tuaja për ta mposhtur këtë dorë janë mjaft të ulëta për të hequr dorën.

A ia vlen të dorëzohesh në blackjack?

Përfshirja e rregullit të dorëzimit të blackjack në strategjinë tuaj të blackjack mund të përdoret vetëm në avantazhin tuaj. Po, duke humbur gjysmën e bastit tuaj, ju humbni, por është gjithmonë më mirë të humbni më pak, gjë që në atë rast është e vlefshme. Pra, sigurohuni që ta përdorni gjithmonë në rrethana të caktuara, kur dora juaj ka më pak se 50% gjasa për të fituar.