Llojet e simboleve të lojërave elektronike

Lajme

2020-04-22

Kushdo që ka luajtur lojëra kazino duhet të jetë i njohur me lojëra elektronike. Megjithatë, simbolet e automateve shpesh paraqesin një sfidë për shumicën e lojtarëve të rinj. Ndërsa avancimi i këtyre simboleve sjell shumë eksitim, lojtarët duhet t'i mësojnë këto simbole. Ky artikull do të shpjegojë disa nga simbolet e zakonshme.

Llojet e simboleve të lojërave elektronike

Simboli standard

Ky është simboli që paguan një shumë të caktuar parash sapo lojtarët godasin një vijë fituese. Numrat duhet të shfaqen në një rresht në një linjë luajtjeje aktive. Përputhja e të paktën tre simboleve në një linjë luajtjeje aktive rezulton në goditjen e një kombinimi dhe lojtari merr një çmim përkatës për të njëjtën gjë.

Simbolet e egra

Simbolet e egra janë gjithashtu të zakonshme, veçanërisht në moderne lojëra elektronike. Simbolet e egra janë jetike pasi mund të funksionojnë si zëvendësues të simboleve të tjera. Megjithatë, ai nuk mund të përdoret në vend të simboleve të bonusit dhe shpërndarjes. Një shembull i përdorimit të simboleve të egra është kur luani ikonën e kartës ACE në bobinën e parë dhe të tretë. Një simbol wild mund të funksionojë në vend të një Ace për rrotullën e dytë dhe të krijojë një linjë fituese. Sepse lojëra elektronike janë gjithnjë në zhvillim, ka shumë lloje simbolesh të egra, duke përfshirë Expanding Wilds, Stacked Wilds, Sticky Wilds, Shifting Wilds, Walking Wilds dhe Transferring Wilds. Lojtarët mund të lexojnë tabelën e pagesave për të kuptuar se si funksionojnë këto Wilds.

Simboli i shpërndarjes

Ky është një nga simbolet më të njohura të slotit, prandaj konsiderohet thelbësor. Simboli Scatter ka dy funksione. I pari është i ngjashëm me atë të simbolit standard, ku paguan një shumë specifike kur shfaqet mjaftueshëm, dhe lojtarët fitojnë nëse shfaqet në ndonjë pjesë të rrotullave. Simboli i shpërndarjes aktivizon gjithashtu një veçori të veçantë që jep rrotullime falas ose bonus kur lojtarët vendos numrin e kërkuar të shpërndarjeve në një linjë të caktuar pagese. Kryesisht, tre shpërndarje janë të mjaftueshme për të shkaktuar shpërblimet. Shpërndarësit gjithashtu mund të shfaqin më shumë veçori të veçanta sesa thjesht rrotullime falas. Ata janë të njohur për të ofruar pagesat e tyre.

Simboli i bonusit

Simbolet e bonusit janë simbole novatore që përmbajnë veçori pothuajse të ngjashme me bonusin e shpërndarjes. Të slot simboli aktivizon disa lloje të lojërave bonus ku qëndrojnë fitimet e mëdha. Ashtu si shpërndarja, simboli i bonusit gjithashtu ka nevojë për të paktën tre prej tyre në një real për të shkaktuar një bonus. Lojtarët duhet të vendosin simbolet e bonusit në bobina të njëpasnjëshme dhe ata duhet të jenë në një linjë pagese aktive. Megjithatë, lojtarët nuk fitojnë para me këtë simbol përveç bonusit dhe nuk kanë nevojë për më shumë prej tyre për të aktivizuar më shumë bonuse. Ashtu si me shumicën e lojërave të kazinosë, këto raunde bonusi përcaktohen përfundimisht nga fati.

Të rejat e fundit

Përgatituni për ngjarje argëtuese në Hot Chilli Fest të organizuar nga Stakelogic
2023-09-28

Përgatituni për ngjarje argëtuese në Hot Chilli Fest të organizuar nga Stakelogic

Lajme