Lajme

November 8, 2023

Iniciativa Lighthouse e Fujitsu: Nxitja e inovacionit në industrinë e iGaming

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser

Ofruesi kryesor i zgjidhjeve Fujitsu po nxit inovacionin brenda industrisë iGaming me lançimin e Lighthouse Initiative. Nisma synon të ndihmojë kompanitë në industrinë e iGaming dhe më gjerë të lidhin tendencat kryesore teknologjike me mundësitë e biznesit. Fujitsu po inkurajon kompanitë të ndajnë idetë e tyre të ardhshme të mëdha ndërsa kërkon të eksplorojë përparime të reja teknologjike, duke ndezur një valë ndryshimesh dhe inovacioni.

Iniciativa Lighthouse e Fujitsu: Nxitja e inovacionit në industrinë e iGaming

Tendencat kryesore teknologjike

Iniciativa Lighthouse fokusohet në tre tendenca kryesore teknologjike:

  1. AI
  2. Shkenca e të Dhënave
  3. Kontejnerizimi

Kompanitë e interesuara për të marrë pjesë në iniciativë inkurajohen të regjistrojnë interesin e tyre me Fujitsu duke plotësuar një formular aplikimi në faqen e tyre të internetit. Ata gjithashtu duhet të përgatisin prezantime të shkurtra duke theksuar se si risitë e tyre përputhen me ndonjë nga tre tendencat teknologjike të lartpërmendura.

Mbështetja dhe Burimet

Fujitsu do të punojë ngushtë me kompani të suksesshme, duke ofruar udhëzime hap pas hapi dhe akses në burime për idetë që plotësojnë kriteret e tyre. Kandidatët e suksesshëm mund të marrin një grup mbështetjeje deri në 100,000 € dhe mbështetje falas nga ekipi i inovacionit Fujitsu DX.

Nisma ofron gjithashtu një platformë testimi pa rrezik, Platformën e Inovacionit DX, ku kompanitë mund të testojnë AI, të dhënat dhe aplikacionet e tyre të kontejnerëve.

Stimulimi i rritjes dhe krijimi i së ardhmes

Qëllimi i Iniciativës Lighthouse është të stimulojë rritjen në të gjithë industrinë e iGaming duke përdorur teknologjitë në zhvillim. Fujitsu dëshiron të ftojë kompanitë iGaming që të jenë në ballë të kësaj lëvizjeje dhe të krijojnë gjënë tjetër të madhe që do të ndryshojë lojën.

Nick McDonald, Drejtor i Llogarive në Fujitsu, tha: "AI, shkenca e të dhënave dhe kontejnerizimi do të ndryshojnë mënyrën se si bota bën biznes në vitet e ardhshme dhe Fujitsu dëshiron të ftojë kompanitë iGaming të jenë në ballë të kësaj lëvizjeje. pasuria e burimeve dhe Platforma e Inovacionit DX, e kombinuar me idetë e reja të kompanive brenda industrisë, mund të ndihmojë në krijimin e një të ardhmeje të re emocionuese për të gjithë. Ne jemi të ngazëllyer të punojmë me kompanitë për të ndihmuar idetë e tyre të bëhen realitet dhe të përqafojmë këto në zhvillim teknologjitë dhe ndryshimet pozitive që ato mund të sjellin”

Të rejat e fundit

Optimizimi i performancës së lojës dhe përmirësimi i përvojave të përdoruesit: Udhëtimi i SuperScale në industrinë e lojrave
2023-11-15

Optimizimi i performancës së lojës dhe përmirësimi i përvojave të përdoruesit: Udhëtimi i SuperScale në industrinë e lojrave

Lajme