Lajme

November 9, 2023

Empower Up: Një platformë gjithëpërfshirëse për kompanitë e lojërave për të përmirësuar barazinë, diversitetin dhe përfshirjen

Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Koha e leximit: 3 minuta

Empower Up: Një platformë gjithëpërfshirëse për kompanitë e lojërave për të përmirësuar barazinë, diversitetin dhe përfshirjen

Amiqus, një agjenci e specializuar për rekrutim lojërash, e vlerësuar me çmime, dhe iniciativa #RaiseTheGame e Ukie kanë bashkuar forcat për të nisur Empower Up. Kjo platformë gjithëpërfshirëse është krijuar për të pajisur kompanitë e lojërave të të gjitha madhësive me njohuritë, kornizat, udhëzimet dhe burimet që u nevojiten për të krijuar, përmirësuar ose rritur politikat, praktikat dhe proceset e tyre të Barazisë, Diversitetit dhe Përfshirjes (EDI).

Mbështetja e kompanive të lojërave në udhëtimin e tyre EDI

Empower Up është i përshtatshëm për të gjitha kompanitë e lojërave, pavarësisht se ku janë në udhëtimin e tyre EDI. Platforma ofron një seksion hyrës që ofron një pasqyrë të EDI dhe rëndësisë së tij. Ai gjithashtu mbulon karakteristika të ndryshme të diversitetit dhe grupe të nën-përfaqësuara, duke ofruar këshilla dhe udhëzime specifike për secilin.

Në thelb të Empower Up është një mjet praktik i Kontrollit Shëndetësor që lejon kompanitë e lojërave të krahasojnë përparimin e tyre në udhëtimin e tyre EDI. Bazuar në rezultatet, platforma i drejton kompanitë dhe individët në fusha specifike ku mund të gjejnë këshilla përkatëse dhe hapa veprues për të ecur përpara.

Një udhëzues gjithëpërfshirës për EDI

Seksioni EDI Journey i Empower Up ofron informacion dhe udhëzim të plotë në fusha të ndryshme, duke përfshirë:

 • Fillimi
 • Kultura e vendit tuaj të punës
 • Rekrutimi dhe punësimi
 • Zhvillimi dhe Mbajtja e Stafit
 • Marketingu dhe Komunikimi
 • Aksesueshmëria dhe Përfaqësimi
 • Aktivitetet dhe shtrirja
 • Kërkesat ligjore

Burimet dhe Mbështetja

Empower Up ofron gjithashtu një seksion të Burimeve që përmban raste studimore frymëzuese nga studiot tashmë të shkëlqyera në EDI, një drejtori të organizatave dhe iniciativave EDI dhe një fjalorth termash. Platforma gjithashtu do të ofrojë përditësime të rregullta mbi lajmet dhe ngjarjet.

Bëhuni një Anëtar i Empower Up

Studiot dhe individët inkurajohen të regjistrohen si Anëtarë të Empower Up për të përfituar përfitime shtesë, duke përfshirë:

 • Marrja e Kontrollit Shëndetësor dhe ruajtja e rezultateve për të monitoruar progresin
 • Qasje në raste studimore informative nga biznese dhe organizata të tjera të lojërave
 • Shënimi i artikujve në një listë personale leximi
 • Burime të shkarkueshme, të tilla si modele dokumentesh dhe politikash
 • Marrja e një buletini mujor
 • Ftesat VIP për ngjarjet Empower Up

Një iniciativë jo-fitimprurëse

Empower Up është një platformë jofitimprurëse, e udhëhequr nga industria, e zhvilluar nga Amiqus dhe #RaiseTheGame. Ai synon të mbështesë kompanitë e lojërave në MB në përpjekjet e tyre për të përmirësuar EDI.

Dëshmitë

Liz Prince, Menaxhere e Biznesit në Amiqus, shprehu motivimin që qëndron pas Empower Up, duke deklaruar se shumë studio dhe punonjës e njohin rëndësinë e krijimit të organizatave gjithëpërfshirëse dhe mikpritëse, por shpesh përpiqen të dinë se nga të fillojnë. Empower Up u krijua për të adresuar këtë nevojë duke ofruar një platformë të centralizuar për hapa veprues në fushën e EDI.

Dom Shaw, Koordinatori për Barazi, Diversitet dhe Përfshirje për Ukie dhe menaxher i #RaiseTheGame, përgëzoi nisjen e Empower Up dhe theksoi rëndësinë e diversitetit dhe gjithëpërfshirjes në industrinë e lojërave. Ai theksoi se Empower Up ekziston për të fuqizuar organizatat dhe individët në industrinë e lojërave në Mbretërinë e Bashkuar për të përmirësuar njohuritë dhe praktikat e tyre EDI përmes hapave të matshëm dhe të zbatueshëm.

Si përfundim, Empower Up është një platformë e vlefshme që u ofron kompanive të lojërave mjetet dhe burimet që u nevojiten për të përmirësuar përpjekjet e tyre për Barazi, Diversitet dhe Përfshirje. Duke u regjistruar si Anëtarë të Empower Up, studiot dhe individët mund të kenë akses në një mori informacionesh, raste studimore dhe mbështetje për të nxitur ndryshime pozitive në industri.

About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi
undefined is not available in your country. Please try:

Të rejat e fundit

Dystopia: Rruga Rebel: Një Epokë e Re e Lojërave Slot nga Octoplay
2024-05-25

Dystopia: Rruga Rebel: Një Epokë e Re e Lojërave Slot nga Octoplay

Lajme