Kazinotë më të mira online me Big Time Gaming 2022/2023

Big Time Gaming është një zhvillues i famshëm i softuerit të kazinosë në internet me bazë në Australi, dhe konkretisht, Sydney. Për ata njerëz që kanë dëshirë të luajnë lojëra elektronike të kazinosë, ata mund të duan të fillojnë me ato si Golden Goals, Viking Quest, Temple Quest, Gold, Dragon Born ose Bonanza. Këto lojëra elektronike dhe, natyrisht, të tjera mund të gjenden në kazinotë online të Big Time Gaming.

Përveç lojërave elektronike, kompania zhvillon gjithashtu lojëra klasike të kazinosë, të tilla si Finest Roulette, VIP Roulette dhe Auto Blackjack. Lojëra të tjera që i kanë mundësuar kompanisë të jetë atje me zhvilluesit kryesorë përfshijnë z. Multiplier, Joker Jackpot, Diamonds dhe tituj të tjerë të reaktorëve arcade.

Lajmi i fundit

Evolution Gaming zgjeron gjurmën e saj në industri
2021-05-04

Evolution Gaming zgjeron gjurmën e saj në industri

Nuk mund të përmendësh më të mirën kazino online furnizuesit e softuerit pa rezervuar një vend për të Lojëra evolucionare. Kjo kompani është e njohur për ofrimin e disa prej ekskluziviteteve më të mira të kazinove në internet, duke përfshirë Live unike Craps lojë. Por nëse ka një fushë tjetër në të cilën Evolution është i mirë, atëherë ai është duke vrarë konkurrencën. Epo, kompania sapo përfundoi një tjetër marrëveshje historike për të blerë të gjithë kapitalin aksionar të Big Time Gaming.