RTP - Return To Player

Kur luani lojëra elektronike në internet, me shumë mundësi keni hasur në termin RTP dhe keni pyetur veten se çfarë do të thotë. RTP e lojtarit është një faktor i rëndësishëm për lojtarët e lojërave elektronike dhe në këtë artikull do të shpjegojmë pse. Zbuloni gjithçka që duhet të dini për konceptin, çfarë është dhe si ta integroni atë gjatë lojës dhe lojërave të kazinosë në internet.

RTP - Return To Player
Çfarë është RTP?Pse duhet të zgjedh një kazino në internet me një RTP të lartë?
A janë të manipuluara lojërat elektronike për para të vërteta? Heqja e mitit!
2022-05-05

A janë të manipuluara lojërat elektronike për para të vërteta? Heqja e mitit!

Kur luani lojëra elektronike në internet për para të vërteta mjaft shpesh, është e lehtë të filloni të hidhni zemërime dhe të fajësoni kazinonë në internet. Puna është se shumica e rezultateve të rrotullimit tuaj do të rezultojnë në një humbje dhe jo në një fitore.

Çfarë do të thotë Kthimi te Lojtari (RTP)?
2020-12-13

Çfarë do të thotë Kthimi te Lojtari (RTP)?

Tema e një loje slot tërheq disa lojtarë, ndërsa të tjerët mund të tërhiqen nga një sërë atributesh. Për lojtarët e zjarrtë, RTP (Kthimi te lojtari)është faktori përcaktues nëse ia vlen të luash një lojë apo jo.

Rishikimi i RTP dhe Lojërat Sociale të Kazinosë
2020-09-18

Rishikimi i RTP dhe Lojërat Sociale të Kazinosë

Gjërat e para në fillim! Është e drejtë që një entuziast i lojërave të fatit në internet që ia vlen të kuptojë se çfarë është saktësisht RTP dhe si funksionon në lojërat në internet. Me fjalë të thjeshta, RTP mat përqindjen e aksioneve që një lojë u kthehet lojtarëve. Në përgjithësi përcakton se si do të funksionojë një lojë kazino.

Si funksionojnë lojërat elektronike të kazinove në internet?
2020-04-22

Si funksionojnë lojërat elektronike të kazinove në internet?

Slotet e kazinove në internet kanë të bëjnë me rrotullimin e rrotullave. Një lojtari duhet të zgjedhë një monedhë plus shumën e parave për të vënë në lojë. Më pas shtypin butonin e rrotullimit dhe presin rezultatet. Ka shumë forma të lojërave elektronike në internet, por të gjitha ato bazohen në fat.

Çfarë është RTP?

Çfarë është RTP?

Shprehja RTP qëndron për Kthehu te Lojtari. RTP përdoret për të shpjeguar shumën e parave, në përqindje, që një lojë kazino ose një slot kazino mund të pritet t'u paguajë klientëve të saj. Përdoret si nga kazinotë tradicionale ashtu edhe nga kazinove online.

Kjo shpjegohet më së miri duke përdorur një shembull praktik. Le të themi për shembull që një slot machine ka një RTP 90%, nëse klienti ka 100 $ dhe kushton 1 $ një rrotullim për të luajtur, atëherë ata mund të presin që të përfundojnë me $90 pas 100 rrotullimeve. Kjo është vlera e Kthimit te Lojtari për atë automat specifik.

Tani vini re, kjo është vetëm një shifër mesatare e bazuar në jetëgjatësinë e makinës dhe zakonisht llogaritet mbi një lojë minimale prej një milion rrotullimesh. Lojtari mund të ketë fat dhe të largohet me më shumë, ose mund të përfundojë duke marrë në shtëpi shumë më pak se sa ka luajtur kumar.

Vlen gjithashtu të kujtohet se shifra nuk tregon domosdoshmërisht se sa shpesh ka gjasa të fitojë një lojtar, por vetëm përqindja mesatare e kthimit. Për shembull, mund të jenë dy lojërat me një vlerë prej 95%, klienti mund të luajë lojën e parë 99 herë dhe të fitojë asgjë, por në lojën e tij të 100-të të fitojë 95 dollarë. Në ndeshjen e dytë, ata mund të luajnë gjithashtu 100 herë dhe të fitojnë në 30 raste, duke mbledhur 95 dollarë në total. Të dyja lojërat kanë një RTP prej 95%.

Çfarë është RTP?
Pse duhet të zgjedh një kazino në internet me një RTP të lartë?

Pse duhet të zgjedh një kazino në internet me një RTP të lartë?

Thjesht, sa më e lartë të jetë vlera, aq më shumë para mund të presë një lojtar për të marrë jashtë orarit, mesatarisht, kur luan atë lojë.

Shumë automat e kanë RTP-në e lojës të shfaqur për ta parë lojtarët, zakonisht në faqen e informacionit ose të rregullave të lojës, kështu që është gjithmonë diçka që ia vlen të kontrollohet.

Në përgjithësi, për sa i përket RTP-së, çdo gjë me një shifër prej 98% ose më lart konsiderohet e lartë, një lojë me rreze të mesme ose mesatare do të binte në grupin 95% deri në 97.99%, ndërsa çdo gjë nën 94.99% do të konsiderohej e ulët.

RTP aktuale e një loje nuk ka gjasa të arrihet në një seancë të vetme sepse, siç u përmend, është diçka që llogaritet në afat të gjatë. Megjithatë, fakti themelor është se, mesatarisht, një lojtar ka të ngjarë të fitojë më shpesh në një lojë me një RTP 98% sesa një me një shifër prej 90%.

Zbuloni më shumë rreth Rishikimet e RTP dhe lojërat e kazinosë sociale.

Pse duhet të zgjedh një kazino në internet me një RTP të lartë?