Royal Spinz Rishikimi 2024 - Payments

Royal SpinzResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusBonus 120 rrotullime falas
Lojëra me fitore të menjëhershme
Dizajn miqësor për përdoruesit
Kazino shumëgjuhëshe
Shpërblime të pabesueshme
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Lojëra me fitore të menjëhershme
Dizajn miqësor për përdoruesit
Kazino shumëgjuhëshe
Shpërblime të pabesueshme
Royal Spinz is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

Ju lejohet të përdorni vetëm kartën tuaj personale të kreditit ose debitit për të bërë pagesa në dhe nga llogaria juaj e kazinosë. Kjo do të thotë që emri që shfaqet në kartën tuaj të kreditit duhet të jetë i njëjtë me atë të regjistruar në llogarinë tuaj.

Pagesa maksimale

Pagesa maksimale

Shuma maksimale që mund të tërhiqni në periudhën prej 30 ditësh është 5000 €. Nëse kërkesa juaj tejkalon këtë shumë, ajo do të refuzohet dhe fondet do të kthehen në bilancin tuaj.

Politika e Tërheqjes

Politika e Tërheqjes

Përpara se kazinoja të mund të përpunojë kërkesën tuaj për tërheqje, ajo duhet të verifikojë disa dokumente. Do të merrni një email që identifikon dokumentet specifike të nevojshme për të përfunduar tërheqjen tuaj. Këtu janë llojet e dokumenteve që mund t'ju duhet të dërgoni:

ID fotografike – Kjo mund të jetë një kopje e pasaportës, patentës suaj ose kartës së identitetit kombëtar.

Faturën e shërbimeve - Kjo duhet të jetë një faturë e fundit e shërbimeve, si faturë e energjisë elektrike ose telefonit. Kjo faturë duhet të përfshijë emrin dhe adresën tuaj dhe nuk duhet të jetë më e vjetër se 6 muaj.

Dëshmia e pronësisë së llogarisë së depozitimit dhe tërheqjes – Ju duhet të dërgoni prova që zotëroni llogarinë që përdorni për të bërë një depozitë dhe tërheqje.

  • Kur përdorni karta krediti ose debiti, duhet të dërgoni një imazh të pjesës së përparme dhe të pasme të kartës. Për sigurinë tuaj ju duhet të bllokoni numrat e mesëm duke lënë të dukshëm 6 shifrat e para dhe 4 të fundit. Gjithashtu, duhet të bllokoni kodin 3 shifror të sigurisë në pjesën e pasme të kartës së kreditit.
  • Kur përdorni Skrill ose MoneyBookers, duhet të dërgoni një pamje të faqes së Profilit që gjendet nën "Llogaria ime" në faqen e internetit. Emri dhe adresa juaj duhet të jenë qartë të dukshme.
  • Kur përdorni Neteller, duhet të dërgoni një pamje nga ekrani i faqes 'Detajet' në faqen e internetit. Sigurohuni që emri, adresa dhe emaili juaj të jenë të dukshme.
  • Kur përdorni Wire Transfer, duhet të dërgoni një kopje të një deklarate bankare të fundit të lëshuar më pak se 6 muaj më parë. Sigurohuni që emri, adresa dhe numri i llogarisë bankare të jenë të dukshme. Për sigurinë tuaj, duhet të bllokoni detajet e transaksionit.

Kazinoja mund të kërkojë dokumente shtesë në disa raste dhe mund të kërkojë edhe noterizimin e dokumenteve. Nëse nuk arrini të dërgoni dokumentet e kërkuara brenda 5 ditëve, kërkesa juaj për tërheqje mund të refuzohet. Por mos u shqetësoni, fondet do të kthehen në bilancin tuaj dhe përsëri mund të bëni një tërheqje pasi të dërgoni të gjitha dokumentet e nevojshme.

Kur të plotësohen të gjitha kërkesat, tërheqja juaj do të përpunohet brenda 5 ditëve të punës.

Verifikimi i telefonit

Verifikimi i telefonit

Royal Spinz mund të kërkojë verifikim telefonik përpara se të përpunojë kërkesën tuaj për tërheqje. Nëse nuk arrini të përfundoni verifikimin telefonik, kërkesa juaj për tërheqje mund të refuzohet.

Kufijtë e tërheqjes

Kufijtë e tërheqjes

Shuma minimale që mund të tërhiqni është 100 €. Shuma maksimale është e kufizuar në 5000 € për periudhë 30 ditore. Të gjitha kërkesat që nuk janë brenda këtyre kufijve do të refuzohen dhe fondet do të kthehen në bilancin tuaj.

menyra pagese

menyra pagese

Mënyra e pagesës varet nga mënyra që keni përdorur në radhë të parë për të bërë një depozitë. Tërheqja juaj mund të ndahet në pagesa të ndryshme për metodat e ndryshme të depozitimit që keni përdorur. Nëse mënyra juaj e depozitimit nuk mund të përdoret për tërheqje, si p.sh. Ukash ose Paysafecard, atëherë të gjitha pagesat do të kryhen nëpërmjet Transfertës Wire. Nëse fitimet tuaja janë më pak se 100 €, atëherë mund të përdorni një llogari alternative pagese si Skrill ose Neteller.

Afatet kohore

Afatet kohore

Royal Spinz bën gjithçka që është në fuqinë e tyre për të përpunuar të gjitha kërkesat tuaja brenda 5 ditëve të punës nga koha kur ata kanë marrë dokumentet e kërkuara. Pasi të përpunohet tërheqja, gjithçka varet nga mënyra e pagesës që keni zgjedhur për të bërë tërheqjen. Për kartat e kreditit mund të duhen deri në 10 ditë pune, për Skrill dhe Neteller mund të duhen deri në 1 ditë pune dhe për transfertë bankare, mund të duhen deri në 5 ditë pune për të marrë fondet tuaja.

Kazinoja zakonisht nuk shton asnjë tarifë shtesë dhe nëse tarifoheni nga institucioni juaj financiar, atëherë ato para do të zbriten nga shuma juaj e tërheqjes.