Kazinotë më të mira online me ZITRO Games 2023

E themeluar në vitin 2007, Zitro Games është vendosur ngadalë por me siguri në industrinë e kazinove online.

Fillimisht një furnizues i video bingos, kompania vazhdoi të zgjeronte listën e saj të lojërave të kazinosë dhe, në fillim të 2016, u zhvendos në lojëra elektronike në internet. Ajo ka përparuar në masën që tani ka mbi 300 anëtarë të stafit që punojnë nga baza e saj në Barcelonë.

Për cilat lojëra kazino janë më të njohura Lojërat Zitro?
Për cilat lojëra kazino janë më të njohura Lojërat Zitro?

Për cilat lojëra kazino janë më të njohura Lojërat Zitro?

Produkti i tij kryesor i video bingos kombinon grafika të lëmuara dhe elegante me një bibliotekë të gjerë lojërash. Në të njëjtën kohë, lojërat e saj elektronike të kazinosë në internet janë po aq të hijshme me tema të shkëlqyera dhe tinguj dhe animacione cilësore.

Lojërat e tij më të njohura përfshijnë Mystic Egypt, Daruma Mystery dhe Dragon Year.

Për cilat lojëra kazino janë më të njohura Lojërat Zitro?