Kazinotë më të mira online me WMS (Williams Interactive) 2023

WMS ose WMS Gaming u themelua në vitin 1991 nga industritë WMS. Qëllimi i WMS Gaming ishte të hynte në tregjet e lojërave dhe të llotarive shtetërore të videove, duke lëshuar terminalin e parë të lotarisë video në 1992. Me lejet për fiset indiane vendase për të filluar kazinotë, biznesi i tyre u rrit me shpejtësi gjatë viteve '90.