Kazinotë më të mira online me Wazdan 2023

E themeluar në vitin 2010 si Zgjidhje të Bazuara në Server, Wazdan është një zhvillues i lojërave të kazinosë në internet HTML5 inovative, argëtuese dhe me cilësi të lartë. Ai është i bazuar në Maltë dhe ka një grup prej mbi 150 individësh të përkushtuar, të cilët janë të bashkuar në pasionin e tyre për të sjellë përsosmëri në tregun e lojërave të fatit.

Wazdan operon në juridiksione të shumta dhe mban licenca nga Autoriteti i Lojërave të Maltës, Autoriteti Suedez i Lojërave të Fatit, Komisioni i Lojërave të Fatit në Mbretërinë e Bashkuar dhe Zyra Kombëtare Rumune e lojërave të fatit. Për më tepër, ata janë plotësisht të certifikuar për të ofruar lojërat e tyre në Kolumbi, Spanjë, Danimarkë dhe shumë të tjera. Zgjedhja e lojërave të Wazdan përfshin lojëra elektronike klasike dhe të reja video, video poker dhe lojëra tavoline.

Të rejat e fundit

Wazdan nxjerr edicionin e gjashtë të serisë Trending 9 Coins
2023-08-17

Wazdan nxjerr edicionin e gjashtë të serisë Trending 9 Coins

Wazdan ka lëshuar këstin e gjashtë të serisë së saj të mirënjohur 9 Coins, 16 Coins. Kompania thotë se kjo lojë është përmirësuar me një model matematikor më të ndërlikuar, duke rritur numrin e rrotullave nga nëntë në gjashtëmbëdhjetë. Në këmbim, kjo krijon një përvojë lojërash më gjithëpërfshirëse dhe tërheqëse.

Wazdan u zgjodh për tre kategori në GamingTECH Awards 2023
2023-08-04

Wazdan u zgjodh për tre kategori në GamingTECH Awards 2023

Wazdan duket se do të vazhdojë ecurinë e tij mbresëlënëse në 2023 pasi njoftoi se është përzgjedhur në listën e ngushtë për të konkurruar në tre kategori në çmimet e ardhshme GamingTECH 2023. Këto nominime janë një dëshmi e teknologjisë inovative iGaming që Wazdan ka lëshuar gjatë vitit të kaluar.

Wazdan nxjerr në qarkullim rrjetin promovues të misterit për tremujorin e katërt 2023
2023-07-14

Wazdan nxjerr në qarkullim rrjetin promovues të misterit për tremujorin e katërt 2023

Wazdan, zhvilluesi i përmbajtjes së fundit të iGaming, ka përshkruar synimet e tij për tre fushata të reja rrjeti për të mbyllur vitin 2023. Promovimet do të funksionojnë në të gjithë portofolin e Wazdan të lojërat e kazinosë në internet dhe janë të hapura për të gjithë operatorët dhe grumbulluesit. Wazdan thotë se do të financojë ekskluzivisht një grup të madh çmimesh prej 2,500,000 €.

Wazdan nderon Vitin Kinez të Lepurit me Pasurinë e Hënës
2023-07-13

Wazdan nderon Vitin Kinez të Lepurit me Pasurinë e Hënës

Wazdan, zhvilluesi pionier i lojërave, ka lëshuar slotin e tij më të ri me temë orientale, Moon of Fortune, i kompletuar me shumë veçori. Në këtë lojë, lojtarët nisin një aventurë qiellore në mbrëmje, duke zbuluar simbolet e frymëzuara nga Azia Lindore që hapin derën e fatit në 16 rrotulla.