Kazinotë më të mira online me TVBET 2023

TVBET është relativisht i ri, me rritje të shpejtë Ofruesi i softuerit iGaming i specializuar vetëm në lojërat televizive. I themeluar në vitin 2016, ofruesi i lojërave u ofron libra sportive dhe operatorëve të kazinove shumicën e produkteve të tij emocionuese të basteve live. TVBET u themelua nga Peter Korpusenko dhe ka zyrën e saj kryesore në Nikosia, Cyperus.

Kompania ka një ekip të bashkuar me një frymë për të krijuar kazino të nivelit të lartë dhe baste sportive produkteve. Filloi me pesë lojëra nga e para dhe sot ka gjithsej 12 lojëra të zhvilluara. Të gjitha produktet nga TVBET janë të admirueshme për entuziastët e kazinove në të gjithë botën. te dyja kazino online operatorët dhe furnitorët kanë rritje të qëndrueshme me zgjidhjet fitimprurëse të basteve të TVBET.