Kazinotë më të mira online me Triple Edge Studios 2023

Triple Edge Studios janë relativisht të reja në botën e kazinove online, pasi janë themeluar në vitin 2017. Ata tashmë kanë lënë mjaftueshëm përshtypje për të krijuar një marrëdhënie të fortë me Microgaming, një nga furnizuesit kryesorë në botë të softuerit të kazinove në internet, dhe furnizon përmbajtje dhe produkte ekskluzivisht për ta.

Për cilat lojëra kazino janë më të njohura Studios Triple Edge?
Për cilat lojëra kazino janë më të njohura Studios Triple Edge?

Për cilat lojëra kazino janë më të njohura Studios Triple Edge?

Me qendër në Florida, Triple Edge Studios janë mjaft të pazakonta pasi ato janë të fokusuara tërësisht në lojëra elektronike të nivelit të lartë në internet dhe nuk prodhojnë lojëra me porosi. Ai gjithashtu vendos një theks të fortë në platformat celulare, duke prodhuar lojëra që janë gjithashtu lehtësisht të adaptueshme për telefonat inteligjentë dhe tabletët. Studiot Triple Edge janë një zgjedhje e përshtatshme për çdo lojtar që kërkon të luajë inovativ dhe estetikisht të këndshëm lojëra elektronike. Disa prej saj lojërat e njohura të kazinosë në internet përfshijnë Playboy Gold, Halloween dhe Oink Country Love.

Për cilat lojëra kazino janë më të njohura Studios Triple Edge?