Kazinotë më të mira online me Topgame 2023

TOPGAME ka zyrën e tyre qendrore në Bukuresht dhe është e angazhuar për zhvillimin e softuerit të ri të kazinosë. Deri më sot, linja e tyre e këtyre llojeve të produkteve përbëhet nga më shumë se 150 lojëra. Fokusi i tyre është te grafika me cilësi të lartë me tema që tërheqin vëmendjen. Disa nga lojërat e prodhuara janë 5 Reel Drive dhe 7 Oceans.