Kazinotë më të mira online me Tom Horn Gaming 2023

Me qendër në Maltë, Tom Horn Gaming u lançua në vitin 2008 dhe zhvillon softuerin e lojërave të kazinove si për operatorët online, ashtu edhe për operatorët tokësorë. Kompania ka licenca nga Autoriteti i Lojërave të Maltës dhe Komisioni i Lojërave të Fatit në Mbretërinë e Bashkuar. Përveç kësaj, ato janë gjithashtu të certifikuara nga iTech Labs dhe Gaming Laboratories International (GLI).

Portofoli i lojërave të kazinove të Tom Horn Gaming përmban një përzgjedhje të gjerë të lojërave elektronike të videove ndër-platformë, të cilat përfshijnë tema të ndryshme. Disa shembuj të shquar janë Tigri i Shaolinit me temë aziatike, Mbreti i Savanës me ngjyra të pasura dhe Mumja e Zezë drithëruese por argëtuese. Të disponueshme në desktop, celular dhe terminal, lojërat mbështesin shumë gjuhë.