Kazinotë më të mira online me Side City Studios 2023

Në Montreal, në Kanada, Side City Studios është një zhvillues lojërash i specializuar në projektimin, prodhimin dhe programimin e produkteve të lojërave të kazinove në internet dhe në tokë. Kompania, e nisur në 1999 nga Alain Limouzin dhe Luc Larouche, është pjesë e SG Digital.

Side City Studios mban dhjetëra licenca për lojërat e fatit në juridiksione të ndryshme dhe ka krijuar marrëdhënie me kazinotë online, llotaritë dhe operatorë të tjerë. Ekspertiza e saj në prodhimin tredimensional dhe teknologji të tjera të fundit u jep krijimeve të saj një avantazh të veçantë. Lojërat e Side City Studios, duke përfshirë lojëra elektronike të tilla si Jolly's Gifts dhe Egyptian Rise, shpërndahen në HTML5 dhe mund të luhen në çdo pajisje dhe në çdo shfletues uebi.