Play'n GO

September 21, 2021

Play'n GO ka lançuar një lojë fantastike pokeri: 3 Hands Casino Hold'em

Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser

Luaj'n GO ka lançuar një vazhdim të Casino Hold'em të quajtur 3 Hands Casino Hold'em.

Play'n GO ka lançuar një lojë fantastike pokeri: 3 Hands Casino Hold'em

Vazhdimi ka një kuvertë me 52 letra, por në vend të 1 dore, përdoruesit marrin 3 duar. Tre duar e bëjnë këtë lojë shumë më interesante në krahasim me pokerin tradicional.

Pse eshte ajo? Për 2 arsye. Të kesh tre duar në vend të njërës rrit shanset për sukses kundër tregtarit me 2 herë. Përfitimi i dytë i të paturit të tre duarve rrit shanset tuaja për të përfunduar ndonjë nga tre duart tuaja.

Rregullat

Rregullat e lojës janë shumë të ngjashme me versionin e mëparshëm "Casino Hold'em" me përjashtim të një ndryshimi të madh që kemi përmendur më lart. Për ata prej jush që nuk janë të njohur me versionin e mëparshëm, ne do t'ju përcjellim rregullat.

  • Luhet me tre duar (ky është ndryshimi i madh)
  • Letrat përzihen pasi të dy lojtarët të kenë marrë një vendim
  • 1 kuvertë (52 letra)
  • Që tregtari të kualifikohet, ata duhet të kenë të paktën një palë 4
  • Tabela e bonusit AA përcakton pagesën e bastit tuaj të tavolinës AA
  • Tabela e pagesave Ante përcakton pagesën e bastit tuaj Ante
  • Në çdo raund përdoren 5 letra

Të 5 letrat ndikojnë në vendosjen e fituesit të raundit. Nëse lojtari dhe tregtari ndajnë një palë, atëherë letrat e treta, të katërta dhe të pesta përdoren për të vendosur.

Lojë e lojës

Seksioni i mëparshëm sapo theksoi rregullat e lojës. Ky seksion do t'ju japë një përshkrim të detajuar se si luhet loja.

Së pari, lojtari duhet të vendosë bastin Ante dhe/ose opsionin e bastit të bonusit AA në 1, 2, ose të tre duart. Pasi të vendoset basti, lojtari do të marrë 2 letra të kthyera lart dhe tregtari do të marrë dy letra me fytyrë poshtë. Për secilën dorë, 4 letra do të shpërndahen në të njëjtën mënyrë.

Pastaj tri letra të përbashkëta vendosen përballë në tryezë. Nëse një çift formohet midis kartës në dorën e lojtarit dhe në tavolinë, dhe çifti është i Aces ose më i mirë se lojtari merr bonusin AA.

Nëse nuk formohet asnjë çift, lojtari humbet. Kjo ndodh për të 3 duart. Nëse lojtari ka fituar bonusin nga njëra anë, atij i jepet një zgjedhje. Ata duhet të zgjedhin nëse do të Thirrojnë ose do të Palosin më pas.

Nëse Fold, ata marrin bonusin AA. Nëse ata bëjnë thirrje, atëherë do të vendoset një bast me dyfishin e shumës për atë dorë.

Pasi lojtari të ketë vendosur të bëjë Call ose Fold për secilën dorë aktive, tregtari do të shpërndajë dy letrat e mbetura të komunitetit dhe më pas do të zbulojë letrat e tij gjithashtu.

Këtu është hapi i fundit. Për çdo dorë aktive, do të zgjidhet dora më e mirë e Pokerit me 5 letra. Nëse çifti në dorën e lojtarit është më i fortë se tregtarët (edhe për njërën dorë), ata fitojnë lojën. Nëse asnjë nga çiftet në dorën e lojtarit nuk është më i fortë, atëherë ata humbasin. Nëse çiftet janë të barabarta, atëherë është barazim dhe lojtari do të mbajë të dyja bastet Ante dhe Call.

Grafika dhe Tingulli

Gjëja e fundit për të diskutuar është grafika dhe zëri i lojës. Grafikat e lojës janë krijuar për të dhënë ndjenjën klasike të shkollës së vjetër. Patate të skuqura grumbullohen në rresht dhe kuverta vendoset në këndin e sipërm djathtas.

Në sfond, muzika Jazz po luhet dhe herë pas here dëgjohet një zë i tregtarit që i thotë lojtarit të ndërmarrë veprime. Së fundi, lojtarët do të dëgjojnë një efekt të veçantë zanor sa herë që bëjnë një bast.

Të rejat e fundit

Revolucionizimi i kazinove në internet: lojëra me celular, shanse të rritura, siguri e përmirësuar dhe animacion 3D
2023-11-24

Revolucionizimi i kazinove në internet: lojëra me celular, shanse të rritura, siguri e përmirësuar dhe animacion 3D

Lajme