Kazinotë më të mira online me PearFiction 2023

Që nga themelimi i saj në 2014, PearFiction Studios ka nxjerrë një sërë lojërash të kazinosë në internet më të fundit duke përdorur grafikë shumë të shkëlqyeshme dhe disa veçori tërheqëse.

Me qendër në Montreal në Kanada, ajo kujdeset për gjithçka, nga konceptet tek muzika, tingujt dhe programimi. Fillimisht, PearFiction filloi të krijonte lojëra kazino sociale. Në vitin 2016, ajo u degëzua në lojërat e kazinosë në internet dhe që atëherë nuk është kthyer më.

Lojërat e tij dallohen për ofrimin e diçkaje shtesë, për shembull lojërat elektronike të tij në internet nuk ofrojnë vetëm rrotullime falas që në të vërtetë janë rrotullime falas, por edhe disa interaktivitet të vërtetë të kazinove në internet.

Lojërat e njohura përfshijnë Outerspace Invaders, The Smashing Biscuit dhe Chicago Gold.