Kazinotë më të mira online me Oryx Gaming 2023

Oryx Gaming, e themeluar në vitin 2010 dhe me qendër në Slloveni, është një ofrues i zgjidhjeve në dorë që furnizon industrinë e iGaming me një mori softuerësh dhe shërbimesh të nivelit të lartë. Kompania përbëhet nga 200 punonjës në zyrat e vendosura jo vetëm në Slloveni, por edhe në Maltë, MB dhe SHBA.

Me licenca nga Autoriteti i Lojërave të Maltës dhe Autoriteti i Lojërave të Rumanisë, ajo operon në 18 juridiksione. Videoslot-et e Oryx Gaming krenohen me grafika dhe tinguj të mahnitshëm, si dhe me tema argëtuese dhe veçori emocionuese dhe raunde bonusi. Studio ofron gjithashtu lojëra me letra si baccarat dhe lojëra tavoline si Casino Hold'Em dhe Roulette Amerikane, Franceze dhe Evropiane.