Kazinotë më të mira online me Old Skool Studios 2023

E themeluar fillimisht në vitin 2010, Old Skool Studios është një zhvillues softuerësh për lojëra kazino me bazë në Kanada. Zyra e tyre kryesore ndodhet në Vankuver, por ata bashkëpunojnë me kompani dhe operatorë në mbarë botën për të ofruar shërbimet e tyre. Duke qenë të licencuar nga Komisioni i lojërave të fatit në Mbretërinë e Bashkuar, shërbimet e tyre janë provuar të jenë të vërteta dhe të besueshme.

Old Skool Studios filloi punën e tyre në hapësirën sociale të lojërave të kazinove, por kanë zgjeruar portofolin e tyre dhe ishin një nga studiot e para partnere që iu bashkuan Microgaming. Lojërat e tyre janë të koduara në HTML5, duke siguruar kështu një shkallë të lartë optimizimi për vendosje dhe funksionim të qetë. Old Skool Studios synon të sjellë lojëra inovative dhe me cilësi të lartë në industri.