Kazinotë më të mira online me MetaGU 2023

MetaGU është një kompani softuerësh nga Londra. Ata fokusohen kryesisht në shkrimin e sistemeve të menaxhimit të kazinove në internet dhe pak në prodhimin e lojërave. Shumë nga lojërat e tyre, duke përfshirë Totem Treasures dhe Diamond Goddess, janë slot machines, të zhvilluara sipas kërkesës së klientit.

Titujt janë të përputhshëm me HTML5. MetaGu ndërmerr shumë punë në sfond, si mbështetja, marketingu dhe testimi për klientët e saj për të siguruar një orar më të shpejtë të lëshimit për lojërat e reja. Rrjedhimisht, tregu është përmirësuar pasi lojtarët janë gjithmonë të gatshëm të luajnë kazinotë online. Shkathtësia e MetaGu i ka parë ata të bashkëpunojnë me etiketat kryesore të kazinove në internet si OpenBet dhe GTS. MetaGu zhvilloi një kornizë pronësore, Cargo™, e cila lehtëson zhvillimin e programeve të reja të kazinosë në internet.