Kazinotë më të mira online me Magic Dreams 2023

Magic Dreams është një zhvillues kryesor italian i lojërave të kazinosë. Disa nga titujt nën flamurin e tyre janë Xcalibur dhe Asian Charm. Strategjia e Magic Dreams nuk ishte të luante kazino online. Si i tillë, portofoli i kompanisë përfshinte vetëm lojëra që mund të luheshin në kabinetet e tyre të lojërave elektronike të drejtpërdrejta të kazinosë.

Për shkak të një partneriteti të fundit me Microgaming, shumë nga titujt e Magic Dreams si The Jungle II, Mr Billionaire, Queen of Oceans, Return of the Phoenix mund të aksesohen në çdo kazino online që mbështet platformën Quickfire të Microgaming. Duke marrë kazinonë në internet, Magic Dreams është zgjeruar në tregje të reja në Evropë, Amerikën Latine, Azinë Juglindore dhe Afrikë. Lojërat slot Magic Dreams mbështesin anglishten.