Kazinotë më të mira online me Kalamba Games 2023

E themeluar në vitin 2016, dikush do të pretendonte lehtësisht se Kalamba Games është një ofrues relativisht i ri i lojërave të kazinosë në industri. Megjithatë, kompania tashmë është duke u rritur mbi peshën e saj nëse numri i lojërave të kazinosë që ka zhvilluar deri më tani është diçka për të shkuar. Në fakt, ka të paktën 300 lojëra të zhvilluara nga kompania. Këto lojëra mund të gjenden në të paktën 200 kazino online.

Kalamba Games ka selinë në Maltë, por ka zyra edhe në Poloni. Operacionet e saj janë të licencuara nga Autoriteti i Lojërave të Maltës. Përveç një shumëllojshmërie të madhe të lojërave elektronike, Kalamba Games krenohet gjithashtu me një koleksion të mirë lojërash tavoline, duke përfshirë blackjack dhe ruletë.