Kazinotë më të mira online me IGT (WagerWorks) 2023

IGT WagerWorks u themelua në Amerikë në 1975 me emrin A-1. Filloi si prodhues dhe distributor i automateve dhe teknologjive të tjera të lojërave. Në 1981 ajo ndryshoi emrin e saj në International Gaming Technology. Po atë vit doli në publik. Sot IGT është e listuar në Bursën e Nju Jorkut.