Kazinotë më të mira online me Half Pixel Studio 2023

Një nga fëmijët më të rinj në bllokun e kazinove në internet, Half Pixel Studios u themelua në vitin 2020 dhe lançoi lojën e parë dhe të vetme në verën e të njëjtit vit.

Ndërsa ka lëshuar vetëm një lojë kazino deri më tani, Retro Galaxy, oferta e saj debutuese u zgjodh nga gjigantët e lojërave në internet Microgaming, gjë që tregon besimin që ata kanë në këtë kompani në zhvillim.

Retro Galaxy është padyshim i vërtetë me emrin e tij me një stil retro minimalist dhe një kombinim të temës së hapësirës së jashtme. Ata që shijojnë lojërat e kazinosë në internet do ta pëlqejnë kolonën zanore të saj sintetike, e cila arrin të tingëllojë e freskët dhe emocionuese, por me një nuancë të një atmosfere të valëve të reja të viteve '80.