Kazinotë më të mira online me Gold Coin Studios 2023

Gold Coin Studios është një kompani softuerësh e themeluar në vitin 2018 në Nevada. Pronarët e saj janë ekspertë të kazinosë në internet, të cilët kanë punuar me gjigantë të industrisë si Playtech dhe Gamesys, disa nga kompanitë më të mëdha për të marrë kazinonë në internet. Gold Coin fillimisht prodhoi lojëra për kazinotë me tulla dhe llaç. Prapëseprapë, për shkak të rrjeteve të pronarëve, kompania shpejt i futi lojërat e saj të kazinosë në internet duke iu bashkuar kontigjentit të krijuesve të pavarur të përmbajtjes së Microgaming.

Titulli i parë, Arthur's Gold, si partner i Microgaming, u publikua në korrik 2020. Loja është një titull slot me 5 rrotulla. Gold Coin synon të rinovojë lojërat e kazinove në internet duke përdorur ekspertizën e saj për të bashkuar lojërat klasike me qasjen online të një kazinoje moderne.