Kazinotë më të mira online me Genesis Gaming 2023

Genesis Gaming u themelua në vitin 1999. Kompania filloi operacionet e saj në Teksas në SHBA. Genesis Gaming ka një fokus të vetëm në Bravo e tyre Poker dhe zgjidhje Bravo Pit. e tyre software kazino ndihmon operatorët në organizimin e lojërave të pokerit duke përfshirë menaxhimin e tavolinës, gjurmimin e lojtarëve dhe vlerësimet e lojtarëve duke përdorur mbledhjen e të dhënave.