Kazinotë më të mira online me Games Labs 2023

Me bazë në Sydney, Australi, Games Lab u formua në 2002 dhe specializohet në prodhimin e lojërave elektronike të kazinove me para të vërteta së bashku me produkte të tjera për kazinotë në internet. Ajo gjithashtu ka një rekord të fortë në lojërat sociale që nga prodhimi i lojërave të para të kazinosë sociale në 2012.

Ekipi i tij i prodhimit ka qenë përgjegjës për mbi 300 tituj lojëra elektronike duke përfshirë Pirate Isle, Slots Jungle dhe Crystal Ball.

Games Lab është degëzuar përtej tregut të kazinove në internet për të prodhuar lojëra argëtuese të suksesshme për tregje të tjera, si dhe aplikacione për Facebook, Android dhe iOS, por në zemër të tij, ai mbetet i përkushtuar ndaj atyre që luajnë kazino online.