Kazinotë më të mira online me Gameplay Interactive 2023

E shkurtuar si GPI, Gameplay Interactive është një nga firmat e zhvillimit të softuerit të lojërave të fatit me përvojë mjaft të mirë në tregun e lojrave, e cila është lançuar në vitin 2013. Përveç lojërave me tregtarë të drejtpërdrejtë, GPI është gjithashtu e specializuar në zhvillimin e lojërave të rastësishme, shorteve të lotarisë, lojërave P2P , dhe lojëra elektronike. Biblioteka e saj e drejtpërdrejtë e tregtarëve mbulon Dragon Tiger, Sic Bo, ruletë, blackjack, baccarat dhe Fantan.

Temat e lojës janë tërhequr nga Halloween, Krishtlindjet, kafshët, Greqia, monstrat, sporti, historia, oqeani, frutat, etj. Gameplay Interactive është i bazuar në Ishujt e Virgjër Britanikë, ku ndodhet selia e tij operative, por ka edhe disa zyra në Macau.