Kazinotë më të mira online me Edict (Merkur Gaming) 2023

Ky është një ofrues softuerësh lojrash i vendosur në Gjermani. Ata i shërbejnë industrisë së lojërave online që nga viti 1998. Ata janë një degë e Gauselmann Group, e cila është një kompani ndërkombëtare. Edict është ofruesi ekskluziv i automateve emocionuese Merkur që përfshijnë lojëra të tilla si Jollys Cap, 221B Baker Street dhe Blazing Star.