Kazinotë më të mira online me CT Gaming 2023

CT Gaming është një emër i njohur për këdo që ka luajtur kazino online gjatë viteve. Kompania u themelua në mënyrë efektive në 1999 kur paraardhësi i saj, Casino Technology, u themelua si prodhuesi i parë i licencuar i lojërave në Bullgari.

Gjatë viteve në vazhdim, kompania është vendosur në botën e kazinove online dhe tani krenohet me zyra dhe shpërndarës në më shumë se 15 vende dhe punëson mbi një mijë anëtarë të stafit.

CT Gaming ka një koleksion prej mbi 500 lojërash që ofrojnë diçka për të gjithë, nga makinat e frutave në stil retro deri te lojëra elektronike stimuluese vizuale. Lojërat më të njohura të kazinosë në internet përfshijnë 40 Mega Slot, Lucky Clover dhe 40 Shining Jewels.